Filip991 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Sva cast za update jedno pitanje sam, jer se radilo nesto malo na promeni ocena kod nekih domacih igraca, odnosno igraca u najjacim ekipama sa balkana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 nije.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Koji je datum zadnjeg apdejta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Sve ti pise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 (edited) jel zapata stavljen u milan , i bil mi neko mogo napravit udate cassano u inter razmijena pazzini u milan plus 7 mil , mesbah na posdbi u palermo za 1 mil s mogucnost otkupa za 3 mil . hvala unaprijed Edited August 21, 2012 by pato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мартин Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Daj ve molim da uradite i najnovie transferi za prvu Makedonsku ligu !Planiram da pocnem so neki Makedonski tim iz Prvu ligu no ni su sredjeni transferi please sredite samo za 10 tima nista poveke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pizdek Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 (edited) Alo drugovi, taman sam naišo na vaš updajt i registrirao sam se da ga downloadam jer mi se čini vrlo kvalitetnim, ali imam problem prilikom stavljanja istog. Naime ja nemam datoteku editor data tamo gdje kažete da je ima u početnom postu, pa me zanima gdje staviti update. Hvala vam puno unaprijed. Edited August 24, 2012 by Pizdek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 pa napravi datoteku Editor data ako je nemaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi18 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Imam jednu opasku vezanu za ovaj Summer Update. Neznam je li problem u mojoj igrici, ali Npower Championship ima samo 18 kola kad ukljucim ovaj database, klubovi iz Npower League 1 ne napreduju u Championship, kao ni iz Championshipa u Premier League. Ja sam konkretno odigrao jednu sezonu s Crewe Alexandrom i zavrsio drugi u prvenstvu i trebao biti promoviran u Championship, ali meni dani prolaze a prvenstvo ne krece. Deveti je mjesec i prvenstvo je trebalo poceti pocetkom osmog. Neznam je li netko provjeravao tu ligu i u cemu bi tocno mogao biti problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Nije mi jasno,dvoje-troje ljudi mi je ovo rekli..Ja i Wiz igramo sa ovim preko interneta sezonu i ja sam Blackburn on Bolton,druga engleska liga i sve je normalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi18 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Neznam, ali ja ti mogu poslat svoj sejv pa vidi kako to izgleda...kao sto rekoh, neznam je li problem u mom manageru ili u database-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Vjerujem ti ja,nego mi čudno...valjda će ti prodo riješiti to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 jesu li ovde odrađeni klubovi,npr.Šibenik-2.HNL i tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 mislim da su urađeni samo transferi u HNL.promocije ja mislim da nisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мартин Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Ve molam pravete nekoi transferi i za Makedonsku ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Kada ce izaci zadnji update ? Posto je sutra 1.9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Ubrzo. Trebaju se svi transferi provjeriti, pa prebaciti, pa jos jednom provjeriti. Uzme to dosta vremena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Da li ce biti promenjeno da Ruska liga pocinje od Jula,kao i sve lige ili ce ostati ovako kako je ? Posto ima dosta ljudi koji bi hteli igrati Rusku ligu,al ne igraju je bas zbog tog razloga ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Da li ce biti promenjeno da Ruska liga pocinje od Jula,kao i sve lige ili ce ostati ovako kako je ? Posto ima dosta ljudi koji bi hteli igrati Rusku ligu,al ne igraju je bas zbog tog razloga ...Nece, ali imas na forumu da skines Rusku ligu sa tim novim pravilima. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markan Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 molim vas da popravite englesku ligu,jer sa starim updateom mi se ne igra druga sezona(nijedna liga) a prva je zajebana(18 tekmi druga liga) Hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 A sta tacno da se popravi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markan Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 A sta tacno da se popravi ?a neznam u cemu je problem,ja udem i druga engleska liga kad se pogleda pod fixtures nekog kluba,oni igraju 18 tekmi kroz cijelu sezonu...sezona zavrsi i nitko ne napreduje iz liga niti ispada te nova sezona jednostavno ne pocne,vrijeme ide,dani prolaze ali se liga ne igra,niti jedna utakmica,pa pretpostavljam da je netko u database nesto slucajno napravio sto nije trebao,neznam samo kazem...probaj samo uc sa nekim klubom u championshipu i pogledaj kolko utakmica igra klub u prvoj sezoni...trebo bi igrat 46 a igra 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 To sigurno nije zbog summer update-a. Vjerovatno si skiniuo neku drugu DB i ukljucio, ali 100% nije zbog ovog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markan Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 https://www.dropbox.com/s/q9jf0cnckhr78ns/editor1.jpghttps://www.dropbox.com/s/pdfkuf55bq79sg3/editor2.jpghttps://www.dropbox.com/s/vjcsi172zizjq6q/raspored.jpg pogle na prve dvije slike kak to izgleda kod mene na eitoru a na trecoj slici u manageru,i loadan je samo summer update db Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 na starom update zvezda krece od 4.og kola euro cupa umesto od 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts