Dzoni Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 (edited) Definitivno ta jos jedna, dodavanje instrukcija igracu koji nije u startnoj postavi. A ne, moram na mecu, kada menjam nekog da pauziram igru, ubacim ga, pa tek onda mu stavljam player instructions. Ovako bi bilo vec sve spremno samo da udje u igru... Edited May 18, 2012 by jhoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Ma meni od svih promijena samo da stave utjecaj na odabir sponzorskog ugovora i ja sretan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Special One Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Ja bih voleo da vidim vise mogucih pozicija za igranje.. Npr, da bude kao u PES-u - da svaka pozicija (AMC, AML, DM, LB....) ima odredjeni deo terena u kojem se nalazi, a na nama je da izaberemo u okviru tog parceta terena gde da nam bude igrac.. Mislim da bi to dosta doprinelo kvalitetnijim formaicjama pre svega, ali i taktikama, jer ovde je dosta fiksirano i jako malo mogucnosti imamo... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Sta mislite o ovom prijedlogu, da se uvede stil igre kod igraca. Kao njihova osobnost. Jeste da je to pokriveno sa PPM, ali ovo bi izglancalo igraca samo tako.Tipa, sprinter- udari par sprinteva na utakmici, ali se brze umori, maratonac, nesto kao Carrick, rijetko sprinta, ali se teze umara; lisica-uvijek na pravom mjestu, dribler-Nani. Sve receno. Vizionar - pokusava cesce da uradi neki pas koji otvara odbrane itd. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Poboljšati još malo team talk i malo bolje još odraditi konferencije. Bilo bi lepo kada bi i editor malo doradili. Uglavnom mislim da novom FM, FM 13 ne treba mnogo poboljšanja ali ima prostora za tako nešto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Voleo bih kad bi napravili neku legendarnu default temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 (edited) S obzirom da mi kupujemo, pregovaramo i prodajemo igrace, mogli bi da stave u interact with board, opciju da uprava uzme pozajmicu od banaka odnosno kredit, ako smo u minusu... Npr. ja vodim sad Tuluz, a troskovi su veci od budzeta. Samo 1m balance, a plate 300k nedeljno! I kad recimo osvojim titulu, daj Boze da budem na pozitivnoj nuli! Jer do tada udjemo u minus 20,30 miiliona, a za titulu se dobije npr. 19-25 miliona, zavisno od lige. Edited May 24, 2012 by jhoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 24, 2012 Author Share Posted May 24, 2012 Pa Jhoni, moras pametno da igras. Sa nekim klubovima, ako zelis poslovati sa plusom, moras pazljivo graditi tim i paziti na finansije.Ima kada predsjednik ulozi novac, tj pozajmi, u klub. Ali ne mozes to traziti od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 ja bi da uvedu da kad osvojimo pehar da taj pehar i dobijemo. Znači na kraju utakmice da ide dodjela pehara (kao u pesu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 (edited) samo bi povecalo memoriju Edited May 24, 2012 by Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 pa nevjerujem da bi jedan kratki videić toliko poveća memoriju, a stvarno bi bilo gušt gledat tvoju ekipu kako podiže pehar na kraju sezone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 24, 2012 Author Share Posted May 24, 2012 Ima dosta ljudi koji to zele da vide. Vjerujem da im je u planu za neki naredi fm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 samo bi povecalo memoriju Pa možda i ne bi. Ubaci se par videa što reče @ja13 i bilo bi fino.Mislim da bi ti neki detalji doneli veće uživanje u igri iako na samu igru ne bi imali nekog prevelikog uticaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 cudi me kako ne mogu da rijese ovaj ebeni crash, stvarno mi to ne ide u glavu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Negde sam procitao i odusevio se predlogom da bi u profilu igraca mogao da stoji dres odpozadi sa brojem i Imenom/prezimenom .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 1. da mogu minjat pozicije ka u pes-u2. da u editoru možemo radit igrače a da se atributi koje stavimo ne mjenjaju u igri3. bolje konferencije (više pitanja, bolja pitanja...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Samo da igrači iz Benina i sličnih država ne budu najbolji na igri u 2020. godini. Ne tražim previše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Da se mogu rezultati ispisati u wordu ili txt.formatu, jer licno volim zabiljeziti rezultate tipa EURO a da ne moram ici na print screen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaris Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Ima dosta sitnica da se promeni ali i ovako zadovoljava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 (edited) sad nesto razmisljam da bi bilo dobro barem po meni kad bi ubacili kladionicu ili nesto slicno tome da prognoziramo ostale tekme u toku igre i na taj nacin se zabavimo i zaradimo lovu i da trosimo platu barem na nesto Edited June 25, 2012 by filkaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 sad nesto razmisljam da bi bilo dobro barem po meni kad bi ubacili kladionicu ili nesto slicno tome da prognoziramo ostale tekme u toku igre i na taj nacin se zabavimo i zaradimo lovu i da trosimo platu barem na nesto i s time uvest i namještanje utakmica, da možeš naredit igračima da izgube jer si se ti kladia protiv njih, naravno da to mogu radit i treneri drugih klubova ne samo ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Ja to ne bi radio samo posteno.sigurno postoji nacin da se zastiti tj da ne mozes da se kladis na tvoj klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Volio bih da u opposition instructions točno mogu birat koji će moj igrač čuvat kojeg protivnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Volio bih da u opposition instructions točno mogu birat koji će moj igrač čuvat kojeg protivnika.Mozes to napraviti u PI kod markinga (izaberes specific i onda igraca) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Realno moje zelje za FM 13 su : DA bdue grafika kao u Pesu ili Fifi Da moze da odaberes mesto za pripreme na primer ko sto radi sad partizan ide na taru , pa sad u sloveniju i tako.Da se vide navijaci da se to bolje odradi, Uglavnom je to zasada ali ako bude jos nesto dodacu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts