Josip Crnčić Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Dakle imam problem sa ozljedama igrača.Igram manager jako dugo i ovako nešto još nisam vidio.Naime, previše igrača mi se ozljeđuje, svaki tjedan barem jedan, i to ozljede od barem mjesec dva pa do sedam.I nemam samo ja taj problem nego i većina klubova u mojoj ligi. To mora da je neki bug.Evo konkretno u ovom slučaju imam 6 ozljeda unutar 36 dana.Ozljede nisu zbog treninga, ako se ne varam 5 igrača je ozlijeđeno na utakmici a 1 je virus(golman).Zanimljiva stvar je da igram 4-4-2(uski romb) i od tih 6 ozljeda čak 4 su igrači pozicije MC/DMC.Meni više nema tko igrati u vezi, prisiljen sam dovoditi bilo kakve igrače samo da mi ima tko igrati te pozicije.Evo prilažem screenshot da pogledate malo kako to izgleda, ne samo kod mene već i kod ostalih klubova u ligi. http://i.imgur.com/qHoBo.png Obratite pozornost na vremenski period u kojem su se igrači ozlijedili po klubovima.Ovako nabrzinu zbrojeno ja ovdje vidim 31 ozljedu u ovih 6 klubova u niti 2mj, po meni je to strašno, previše, nerealno.Nastave li se ozljede tim tempom na polusezoni neće imati tko igrati ovu ligu. http://i.imgur.com/npZnj.png Ima li netko neko realno objašnjenje?Ili da pišem mail Sports Interactive zajednici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Posto igras nizu ligu,igraci ce ti biti logicno slabiji,te ce vjerovatno imati manju staminu i NF. Smanji im intentizet treninga,cesce rotiraj,i to je to. Takodjer nadji bolje trenere za fitnes i nekog dobrog fizioterapeuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Imas par objasnjenja za to.Nema veze sto su se igraci povrijedili u mecu, to moze biti do treninga. Smanji intenzitet treninga.Igraci imaju malo stamine i natural fitnessa. Igrac koji ima malo kondicije ce se brze povrijediti, takodjer igrac koji ima nizak Natural Fitness ce se cesce povrjedjivati.Skriveni atribut - injury proneness. Sto je on veci, igrac ce se vise povrjedjivati.Kao sto je Dino rekao, cesce rotiraj i odmaraj igrace koji imaju nisku staminu i NF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Crnčić Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 Trening je medium i svi su zadovoljni treninzima.Staminu i NF svi imaju preko 10, čak dvojica od ozlijeđenih imaju 18.Probat ću sa češćim rotacijama, a o trenerima i fizioterapeutima mogu samo sanjat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Cak i kvalitet pasnjaka ( namjerno necu reci terena) utice na povrede igraca. Ako su u losem stanju, desavace se povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Crnčić Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 Pitch Condition - Very Goodmožda su se ozlijedili na gostovanjima Hvala svima na komentarima, probat ću nekako izgurat sezonu da ne ispadnem(6).Vidio sam imate sekciju u kojoj igrači pokazuju svoje karijere, mogao bih se pridružiti, krenuo sam sa najlošijom reputacijom i bez kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Imamo mi svega,gdje god želiš uključi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Crnčić Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 (edited) Ljudi, bez obzira na ovih par stvari koje ste mi naveli kao razloge svih onih ozljeda gore, ja i dalje mislim da je ovo nerealno i pretjerano.Pogledajte molim vas ovo, igrači se ozljeđuju u prosjeku jedan tjedno i to su sve ozljede na minimalno 3-4 tjedna.I još uvijek se ne mogu prestat čudit kako mi se ozljeđuje samo vezni red, pa ja više nemam igrača!? http://i.imgur.com/oOqZa.png http://i.imgur.com/DsmFU.png EDITaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja NE VJERUJEM znači stisnuo sam Continue i ode JOŠ JEDAN VEZNI i to na 5mj haha !?? http://i.imgur.com/0xqOn.png 5 igrača u 17 dana, ja ovo jednostavno ne vjerujem i šaljem mail SI-u jer ovo nema logike nikakve Edited May 8, 2012 by Josip Crnčić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Crnčić Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Evo složio sam jednu sliku, sve ozljede, izbacio sam one viruse i slične gluposti.Ovo sad šaljem SI-u i ne palim FM dok ne dobijem odgovor jer mi je muka od ovakve igre. http://i.imgur.com/RmHxP.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 (edited) Ne znam sta da ti kazem. Kod mene u Vitesseu je bilo slicno. Jedno vrijeme nisam imao prvi tim Pokusacu da izvucem sliku da vidis.Nema slike. Nije ni vazno. Desava se svakom, jos ako nemas 12.2.2 patch... Edited May 8, 2012 by LingLing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 nema pomoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 najbolje bi bilo kad bi imo igracki kadar od 40 igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Crnčić Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 eagles nemam ja za platit spremačicu a kud 40 igrača lingling imam naravno, original igra i zadnji update Dešava se svakome ok, ali to nije realno, kao što sam obrazložio na dnu slike.9 ozljeda u 2mj... a tek sam takoreć krenuo sezonu, na zimu ću morat igrat sa juniorima jer nijedna ozljeda nije ispod mjesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 ma zajebajem se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Crnčić Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 nisam bio siguran jer kada malo sagledaš situaciju taman bi mi 40ak igrača trebalo za odigrat prvenstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Crnčić Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 Evo me natrag nakon podužeg godišnjeg odmora, nastavak karijere u Delemontu dakle. Uglavnom, samo da kažem da sam sada druga sezona, pred kraj, i kroz cijelu ovu sezonu sam imao možda 4-5 dužih ozljeda, za razliku od 400-500 u prvoj sezoni.Ono nije bilo normalno i nikako nije slučajno to tako. Definitivno je tu nešto isprogramirano jer je nedavno i treći frend krenuo igrat sa isto tako nekim jadnim klubom i cijelu prvu sezonu ga je mučio isti problem. Idemo dalje ima toga još (možda je moj .save bugiran ).Negdje na 1/4 druge sezone zaredao sam 4 utakmice sa 5 crvenih kartona za moju momčad, strašno. Znači u te 4 tekme u nizu, ostale tekme ništa. Napomena, u prvoj sezoni sam ukupno dobio 1 crveni. I još samo ovo.Sada sam negdje na 3/4 druge sezone i zaredao sam 3 utakmice sa 4 penala za protivnika. Dakle isti slučaj kao i sa crvenim kartonima.Napomena, u prvoj sezoni, nisam siguran, ali mislim da nije bio niti jedan penal protiv mene u cijeloj sezoni. Nakon usporedbe igre sa dva frenda moj zaključak je da je igra tako isprogramirana.Jer obojica su imala isti slučaj sa ozljedama, crvenima i penalima kao i ja. To nije slučajnost.Napomena, sva trojica smo krenuli kao unemployed/sunday league player. p.s. na onaj mail koji sam poslao SI-u nekim čudom nisam dobio nikakav odgovor =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts