andro Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ovde pisite vase utiske o treninzima. Dali radite svoje treninge, čije treninge koristite, dali vam igrači imaju česte povrede, koliko napreduju.... Ja inače uvijek koristim svoje koristim svoje treninge, i jako sam zadovoljan s njima. Vjerovatno ću ih raditi i za ovaj FM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 znacija koristim trening varijante juventusa....inace vodim juventus....tako da su mi treninzi prioritet za sve igrace,radi se punim kapacitetima,sutevi i slobodni udarci su prioriteti mog kluba,naravno sa dobro uvjezbanom taktikom ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Ovde pisite vase utiske o treninzima. Dali radite svoje treninge, čije treninge koristite, dali vam igrači imaju česte povrede, koliko napreduju.... Ja inače uvijek koristim svoje koristim svoje treninge, i jako sam zadovoljan s njima. Vjerovatno ću ih raditi i za ovaj FM Ja iskreno koristim tuđe treninge,znao sam svoje napravit ali jednostavno nije to to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Ovde pisite vase utiske o treninzima. Dali radite svoje treninge, čije treninge koristite, dali vam igrači imaju česte povrede, koliko napreduju.... Ja inače uvijek koristim svoje koristim svoje treninge, i jako sam zadovoljan s njima. Vjerovatno ću ih raditi i za ovaj FM Ja iskreno koristim tuđe treninge,znao sam svoje napravit ali jednostavno nije to to I ja koristim tudje,znam da napravim sam ali nisu toliko dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 ja takodje koristim tudje. na proslom fm-u sam igrao sa Thug training i bio sam prezadovoljan. naravno treba imati i dobre trenere da bi napredak igraca bio potpun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andro Posted November 5, 2009 Author Share Posted November 5, 2009 Ovom Tugu svaka čast. Ali po meni to nema smisla. Skinuti neku odličnu taktiku i Tug treninge i jos uzesti Mancestr City i deri > Pokupujes sve wonderkindowe u igri i izivljavas se na igrici. Meni se od toga jednostavno povraća :'(. Ali nije bolje uzesti neki LLM klub ili neki kojeg treba spasiti od ispadanja i onda napraviti svoje trenige i taktiku i nesto naučiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 ja samo koristim tudje treninge dok sve ostalo radim sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 svako ima svoje vidjenje igre,i meni je zanimljivije da vodim srpskog treceligasa nego najbogatiju ekipu na igri,ali u stvarnosti to nije tako ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan 96 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 ja sam pravim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Uskoro ocekujte ZeKa's Trainings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 evo ja imam jedno pitanje da li je neko probao ove treninge koje smo ja i ZeKa odradili, ako jeste kakvi su vasi utisci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 jesu to ovi FMB treninzi ako jesu onda su valjda dobri...ja ih koristim mada ne znam kako da vidim jesu igracu porasle ocjene ista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Top mozes da vidis kad klines na nekog igraca iz svog tima i onda iznad fizickih ocena imas nesto da stikliras i onda kad stikliras vidis da li su igracu porasle ili opale ocene. Ako me ne razumes nek okaci neko ss gde se to stiklira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 pa klikno sam ja to i pojavi se onaj znak jednakosti = pred atributa i opet ne kontam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 E to i treba da se bojavi i kad ti se poboljsa ili smanji neka ocena stajace strelica na gore ili dole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Zvezda 4 sezona treba mi neki dobar treneR...Pogotovo neki sa dobrom motivacijom igraca...Hvala vam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Verovatno su ti se do sada pojavili neki dobri regeni. Mogao bi njih malo da pregledaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Jel znas ti nekoga pls Bilo kog hitno potreban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Regeni su svakom različiti. Najbolje ti je da ideš na search i da u detaljima pretrage namestiš motivation da bude bar 15 i videćeš spisak svih trenera koji hoće da dođu kod tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Sta mislis koji je bolji posto mi je potreban Ass.Mng ...Ovaj http://img688.imageshack.us/img688/9761/timwk.th.jpg ili http://img37.imageshack.us/img37/2145/ufffn.th.jpg Hvala svima koji mi kazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Pa svaki ima svoje prednosti i mane. Možda ipak bolje da uzmeš ovog Španca zbog ujednačenijih ocena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 kako da stavim da neki stariji igrač ući mlađeg?? i jel mora npr. fc učit fc, ili ne moraju bit iste pozicije?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Imas Interact with Player i imas dole Linked Player i onda nadjes tamo da mu kazes da moze da nauci puno od tog igraca ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts