Acagreat Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ako neko moze da mi pomogne da napravim da mogu hostovati jer mi je to jedini nacin da igram online posto mi je komp slab i uvek me diskonektuje kad udjem kod drugog osim ako taj drugi nije napravio preko direkt ip.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ukoliko neko zna i ja bih mu bio veoma zahvalan kada bi pommogao dečku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 To se meni događalo,sada nije...Ja bi ušao u igru,ali kada idem uzeti klub i kliknem da uzmem i onda se pojavi lopta i čeka,čeka i onda me vrati da ponovo uđem u sejv,uđem i onda 'Take control' za taj klub i nekada bi mi ušlo,a nekada ponovo izbaci,ako je to taj slučaj,mislim da nema pomoći,meni se samo malo odjednom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Ne izbacuje me kad izaberem klub nego kad pocnem igrace stavljati u taktici..i tad me uvek izbaci..Do interneta nije jer imam 3.50 mb/s download a upload 0.4 mb/s.. komp 512 ram i 128 graficka..Kada ja hostujem preko hamachija onda je protivniku presporo..Jedini nacin do sada je bio da neko hostuje preko direkt ip i ja da udjem..A na ova dva foruma znam samo 1 ko moze hostovati preko direkt ip i nema sanse njega da molim za svaku utakmicu da mi hostuje..Treba mi resenje..nadam se da je to da ja mogu hostovati preko direkt ip, jer tada bi sigurno protivniku bilo brze nego sto je kad hostujem preko hamachija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 e to ti nebi znao,ali mogu ti reći da imaš vrlo slab komp,ali mislim da nije do njega,moralo bi moći pokrenuti i sa tolikim ramom i grafičkom...nadam se da će ti netko drugi pomoć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Znam da je slab komp ali ajde da nikad nije htelo da je uvek tako izbacivalo pa onda da krivim samo komp..ali ovo u poslednjih 15 mozda i vise izbacuje me kad ja nisam host..i to sve kod taktike kad ubacujem igrace..ne pre nego bas tada..a sada koj mu je djavo i sta je tacno problem ja ne znam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 kakav ti eror izbaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Ne izbacuje mi eror nego me diskonektuje..kad krenem da namestam igrace u formaciji stavim golmana,odbranu..i sada levo lepo se vidi da je stavljen golman oba dc bekovi, ali desno gde je slika formacije nema imena igraca..Posle 2,3 minuta kursor misa se promeni u fudbalsku loptu(kao da ucitava nesto) i onda se pojave tu desno imena igraca i ja dobijem diskonekt..i ma koliko god puta pokusavao isto se desava..i pokusao sam samo 1 igraca da savim..stavim samo gk i da sacekam..ovamo levo se pojavi gk szezny(on mi je prvi golman) ali ovamo desno gde je slika formacije nema nista i naravno posle 2,3 minuta dobijam diskonekt.Takve probleme imam kad udjem kod nekog ko je kreirao uz pomoc hamachija..kad udjem kod nekog ko je napravio putem direkt ip nemam takvih problema..A posto sam na dva foruma ovde i na srpskom ja samo znam 1 coveka ko moze hostovati preko direkt ip a on sigurno ne moze da mi hostuje svaki mec koji ja treba online da odigram..zato mi treba resenje ovog problema ako postoji neko a da nije kupovina novog kompa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Jesi probao da iskljucis antivirus i firewall? Moguce je da neki program blokira konekciju. Takodjer je moguce ako imas custom opremu-slike, skin nesto trece, da te to zeza. Ali ja bih najprije rekao da neki program ne dozvoljava konekciju. Moguce cak i neki virus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Probaj da iskljucis antivirus i firewall imao sam ja slicnih problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 (edited) Custom oprema sve obrisana..imam samo moje taktike sto sam pravio, imam jedne treninge i to je to..Windows firewal mi je uvek iskljucen a od programa imam antivirus esset i kad ja hostujem onda iskljucim firewal kod esseta..imam jos jedan program samo koji mi je stalno ukljucen a to je Tuneup utilitiles tako nesto se zove ali ne verujem da on blokira.Jedino nisam testirao na viruse nisam stigao danas..Radio sam defragmanciju i optimizaciju kompa brisao nepotrebne fajlove da ne vidim da nije mozda zbog toga ali nije i dalje nece.. Edited April 22, 2012 by Acagreat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Taj je program na crnoj listi SI-a. Postoji jos 10ak programa koji su na toj listi. Inace ti programi se ne bi smjeli paliti dok je FM ukljucen. Skeniraj komp od virusa takodjer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ja zbog mog problema sa fm-om sam izbrisao antivuris eset Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 znaci moracu skroz da ga ugasim esset kad budem igrao?ili dovoljno samo disable protection i disable firewal na odredjeno vreme?nisam znao da je na crnoj listi..testiracu na viruse ali ne verujem da je to..verovatno samo esset blokira:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Skroz iskljuci pa probaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Ok sad ce Reus da hostuje a ja cu iskljuciti skroz pa cemo videti rezultate:) Hvala u svakom slucaju Ling na pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Nista, to mi je svrha na forumu. A nagrada ce mi biti ako uspijes se konektovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 Jedno glupo pitanje kako da iskljucim skroz esset?jedostavno ne vidim tu opciju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bong Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Probaj preko task managera, u procesima ga ugasi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ako tako ne bude moglo, probaj na google naci kako se iskljucuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 23, 2012 Author Share Posted April 23, 2012 Iskljucio sam bio eset i radi.hvala Ling..nadam se da necu vise imati takvih problema:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 25, 2012 Author Share Posted April 25, 2012 E sad jos jedan problem se pojavio..kad kreiram niko ne moze uci..kad pokusam da udjem negde..uspem samo da dodam menadzera i posle me izbaci..Reinstaliro sam hamachi ali ne pomaze..Juce je sve lepo radilo ali danas nakon sto mi je struja dva puta nestala(oba puta komp bio upaljen pre nego sto je nestala)poceo je da zeza i da mi se ovo desava..Zna li neko u cemu moze biti tu problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Ugasi ili izbrisi anti virus tako sam ja resio taj problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acagreat Posted April 25, 2012 Author Share Posted April 25, 2012 antivirus skroz iskljucen..zato ne verujem da ima on veze sa ovim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Ima brat obrisi ga i neces imati problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts