Bob0 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Jedan sretni kupac FM 2010 bit ce izvucen od strane Sports Interactive i kao nagradu razmjeniti ce broj sa menađerom Tottenhema i on moci ce od njega zatraziti pomoc/savjet. Miles Jacobson direktor Sports Interactive kaze:Football Manager 2010 je najblize iskustvo stvarnom poslu menadzera jednog tima, tako da je mogućnost da vam u tome pomogne pravim savjetom jedan od najcjenjenijih menadzera na ostrvu odlična stvar. Igra Football Manger je već prisutna u pravom fudbalu, mnogi klubovi koriste bazu podataka bilo u zelji da kupe nekog igrača ili da analiziraju protivnika, a nogometni klub Everton je prosle godine otisao korak dalje zvanično uvrstivsi bazu podataka i njenih 1500 skauta u svoj stručni stab. Hary Redknapp kaze:Imam puno godina iskustva u vođenju kluba i nadam se da ću uspjeti da svojim savjetima pomognem. Jacobsen:Sa mnogo vise novih opcija u FM10,Haryevo iskustvo ce pomoci svakome menadjeru. http://www.footballmanager.com/index.php?p=article&newsid=3580 Posto sam jedan od onih koji su kupili orginal ostaje mi samo čekati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovenkrands Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Sve je to super, samo ako sretnik bude sa Balkana onda će ga brzo proči volja nakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan 96 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 a mozda bude rednap platio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Sve je to super, samo ako sretnik bude sa Balkana onda će ga brzo proči volja nakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Bolje da su Ćiru ubacili da bude pomoćnik, savjeti bi bili vrhunski ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Mitar za pomocnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apitov Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Jel se treba prijaviti negdje to jel meni zena uvjek kupuje cd negdje u lausanne da meni objasni malo hahaha nemogu nikako da osvojim ligu u pm prije sam razvaljivo na ovom 2010 nekontam nikako imam ekipu boli glava aa oni jedva u ligu prvaka barcom se krsim otkaze dobijam sad poco igrati Bih ligu i stavio na edit da je klub slavan i dovo sam oni po 35 godina dobri igraca i viduku free prvi 10 kola ubijam poslje nemogu nis sve remi ili izgubim neznam u cemu gresim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 mozda nekad odem u britaniju pa popricam a njim ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts