Ventus Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 nejde nikako sa dzagoevom msm igrao celu proslu sezonu i bio jedan od najloshijih dobice shansu josh u ovoj polu sezoni pa cemo videti. al mene zanima neshto drugu zapazio sam tonija kroosa iz bajerna u ponudio im 20mil oni prihvatili i u ugovoru mu sve najvisha primanja dao platu od 51000 nedeljno a u bajernu je imao 48000 i on nece nema shanse a budzet mi je 31000mil shta da radim jer moguce da je do budzeta? chak sam i akimfejeva prodao za smeshnih 16mil zbog njega msm da vredi mnogo vishe al me je nervirao s loshim komentarima o meni... To ti je do reputacije kluba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 To ti je do reputacije kluba. ok hvala valjda ce hteti ako uradim neshto u ligi evrope poshto je proshla sezona bila razocharavajuca u 2 poslednje tekme izgubim titulu i ispadne iz ls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Da nije Jano Ananidze? Gruzijac. Odličan igrač, kod mene u sejvu odmah ga kupio Milano na startu prve sezone ali nije im nešto puno igrao ali je veoma dobar igrač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Ja ti kazem dovedi Ozila ili Gourcuff-a i vidjeces sta rede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Ovako sada sam ovo otkrio kome treba iskusan napadac do 10 mil. nek dovede iz Chievo-a Siergio Pellissier-a lik razvaljuje 100 %. Sry zbog spamma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 jel vredi dovoditi tog gruzica ima samo 19 godina sad je u benfici i ne dobija shansu neshto a sad cu videti dal da vidim dokle cu dogurati u ligi evrope pa cu se odluchiti ili ozil ili kroos kod mene je po ocenama bolji kroos ali ne znam uglavnom potreban mi je taj playmaker a za gurkufa nemam dovoljno sredstava da bi ispunio ugovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Moja ti je Preporuka Ozil a sad cu ti dati SS da ocjenis kakav je http://img255.imageshack.us/img255/8392/majstorozil.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Uzmi Luku Modrića. Kod mene prešao u Barselonu odmah čim sam startovao igru i sada nakon 3 sezone im je jedan od glavnih igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Jbg lik je rekao da nema mnogo para pa zato trazi do 20 mil i manje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Kako mislite da dovede Ozila ili Modrica u CSKA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Kako mislite da dovede Ozila ili Modrica u CSKA? Ako je Ozil još u Werderu a Modrić u Totenhemu mislim da ne bi trebalo da bude problema koga god da odluči da uzme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 imam 31mil sada 3 sezona problem je to shto sam sada ispao iz ls kao 3 i bio 2 u ligi pa je pala reputacija kluba msm to mi je kleo rekao a msm da je upravu ozil je u werderu a luka u lyonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Ozil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 http://img814.imageshack.us/i/10tonikroos.jpg/ http://img185.imageshack.us/i/17mesutzil.jpg/ http://img339.imageshack.us/i/14lukamodric.jpg/ ozil modric i kroos moja trodilema shta mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Da nije Jano Ananidze? Gruzijac. Odličan igrač, kod mene u sejvu odmah ga kupio Milano na startu prve sezone ali nije im nešto puno igrao ali je veoma dobar igrač. jel to on jel ga vredi uzimati http://img340.imageshack.us/i/49janoananidze.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Uzmi Kroosa ako imas para i ako hoce da dodje. Ananidze je dobar, ali se ovde kod tebe nije razvio bas najbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ma imam para ali nece ugovor da prihvati sve mu je bilo na maximum ali nece da prihvati videcu sad na leto da pokusham opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucz Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 E ljudi treba mi za Sanderlend, jedan desni vezni, i jedan centralni vezni, i levi bek.Patch 10.3.0, i ovaj zadnji update sa transferima.Polusezona je, i imam 40 mil za transfere.Pa ako nekom pada na pamet neki dobar igrac, nek mi javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Levi bek:Dodo Centralni vezni:Moutinho(Sporting) Desni vezni:Sebastian Blanco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucz Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Moutinho je u Portu.Igram sa onim novim updateom, sa svim transferima.A za Dodo-a sam razmisljao, ali jos je mlad, mada ipak mozda ga i dovedem posto stvarno nemam ideju koga bih mogao drugo dovesti na levog beka.A probacu da dovedem Blanca, nisam ga nikad dovodio, pa da ga probam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Dovedi Lomića za levog beka. Ubija kako igra. I što je najvažnije iskusan je i jedini problem može da ti bude glupa radna dozvola. Za cm dovedi Mahamadou Dijaru, Mohamed Sisoka ili Sejdu Kejtu. Što se tiče desnog veznog dovedi Pedra Moralesa iz Dinama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Probaj Srnu za desnog veznog,Mosusa Sisoko za centralnog veznog i Aly Cichoko za levog beka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucz Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Pa i ja sam razmisljao o Srni kao desnom veznom, ali onda mu gledam pozije i ipak on je bek, pa se pitam kako bi igrao na veznom.A i skautovao sam ovog srednjaka Sisoka iz Tuluza, i izgleda mi ok.Jel ga neko dovodio, kako mu je igrao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Uzmi ga. Kod mene je prešao u Dinamo iz Kijeva pa posle dve sezone u Chelsea i prve propustio samo 9 utakmica u ligi a ukupna prosečna ocena mu je 7.42 na 38 mečeva koliko je odigrao u svim takmičenjima. Izgleda da je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucz Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Sisoko(levi bek) nece da dodje, majku mu .A za ovog srednjaka Sisoka Tuluz trazi nenormalne pare.A za Blanca ne mogu da dobijem radnu dozvolu.Jos neka imena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts