juanes Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Probaj sa Ignaciom Camachom i Francom Zuculinijem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 treba mi 2 igracha za cska jedan dobar playmaker i jedan doban defanzivni vezni da seche lopte i pomazhe odbrani imam 15 miliona mogu nabavidi josh nekih pet deset od prodaje 3 mi je sezona? http://i746.photobucket.com/albums/xx102/toocool_1988/blaise.jpg preporučam ako imaš para za njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Dobar je Matuidi,a ti ako možeš dat' SS-ekipe mislim na toocool-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 http://i746.photobucket.com/albums/xx102/toocool_1988/ekipa.jpg ..izvoli ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Kakva ekipa :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 http://i746.photobucket.com/albums/xx102/toocool_1988/ekipa.jpg ..izvoli ... Dodo je ubica.Extra levi bek :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 ...tnx CR7..a za Doda..da..dobar je..kombiniram ga s royem koji mi je ipak trenutno za klasu bolji, al razvit će se Dodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 evo moj tim koga mi jos predlazete imam sad oko 25 30 miliona a hvala za predhodne savete doveo sam zuculinija extra je http://img31.imageshack.us/i/cskamoscow2.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 gdje skripi, sta treba da predlazemo...dc, mc, st....sta treba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 pa ne znam da li playmaker tu koristim ninisa i dzagoeva nisu se lose pokazali ali imam dilemu dal mi treba neko jos bolji ili pogledaj ss pa mi reci sta bi trebao da menjam po tebi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Igrač za Partizan a da je srbin i da igra na poziciji desnog krila. P.s. Da ne košta više od 1.5 milion i da je tipa Bogunović. Zeznuo se prodao Branu Ilića nisam znao da ću menjati taktiku. :pras: EDIT: Može i hrvat i bosanac pošto ono lagano dobijaju naše pasoše i posle samo god. dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Igrač za Partizan a da je srbin i da igra na poziciji desnog krila. P.s. Da ne košta više od 1.5 milion i da je tipa Bogunović. Zeznuo se prodao Branu Ilića nisam znao da ću menjati taktiku. :pras: EDIT: Može i hrvat i bosanac pošto ono lagano dobijaju naše pasoše i posle samo god. dana. Abdurahimi, Jakoliš(istreniraj mu krilo), Haramustek.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Igrač za Partizan a da je srbin i da igra na poziciji desnog krila. P.s. Da ne košta više od 1.5 milion i da je tipa Bogunović. Zeznuo se prodao Branu Ilića nisam znao da ću menjati taktiku. :pras: EDIT: Može i hrvat i bosanac pošto ono lagano dobijaju naše pasoše i posle samo god. dana. Miroslav Radovic - oko 600k....ja sam kupio Dusana Tadica i istrenirao sam mu desno krilo...ubija sad...a u U19 imas Jerinica i Djokovica....Djokovic je odlican klinja...a igra AMRL.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 evo moj tim koga mi jos predlazete imam sad oko 25 30 miliona a hvala za predhodne savete doveo sam zuculinija extra je http://img31.imageshack.us/i/cskamoscow2.jpg/ ..dovedi si zezinha..igra ti AML prirodno,al kod mene istreniro AMC..po meni najbolji wonderkid do sad kojeg imao..razvija se ko lud, a usto je predobar playmaker i drugi napadač.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Znam za omladince ali neću još da ih ubacujem u prvi tim zbog toga što želim malo zapaženiju ulogu u evropi da igram. Đokovića ću forsirati kada prodam Necu Tomića a inače sam se odlučio za Kirma (slovenac) i morao sam da upotrebim moć rata (ne na 48 jer retko kupujem tako već na 36) prvi put posle jedne sezone ali nadam se da će vredeti i da neće biti promašaj. Platio sam ga inače 3.6 miliona. Što se tiče Radovića hteo sam da ga dovedem ali on je na pozajmici u nekom drugom timu i nemam opciju da ga kupim. Roske od one trojice jedan neće da pređe a ostala dvojica nemaju ocene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Pa ako nemaju ocjene skautiraj ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 mislim da mi treba neko malo iskusniji i u ovom trenetku bolji ali i zezinha cu dovesti to sam i mislio ali necu odma da ga forsiram jel ima neko predlog za nekog extra playmakera do 24 godine do 27 miliona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Ozil kod mene rastura probaj njega Ili Gourcuff........... [gmod]Koristi edit[/gmod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Dzagoev, bez obzira na godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Dzagoev, bez obzira na godine. mislis da je dzagoev bolji od ozila i gurkufa na primer za sad mi ne igra nista posebno ni on ni ninis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Od Ozila je bolji, od Gurkufa bas i nije, samo ga stavi na advanced playmaker, creative freedom na maximum i razbijace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Nece jarane !!!! Kod mene u interu nista nije mogao samo je dobiao zuti a dok ozil i gorcuff razvaljuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 sto ne probas onog AnanidZea iz Spartaka iz Moskve...nadam se da nisam omasio ime...ima 18 ili 19g a dovodis ga do 10 milki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 nejde nikako sa dzagoevom msm igrao celu proslu sezonu i bio jedan od najloshijih dobice shansu josh u ovoj polu sezoni pa cemo videti. al mene zanima neshto drugu zapazio sam tonija kroosa iz bajerna u ponudio im 20mil oni prihvatili i u ugovoru mu sve najvisha primanja dao platu od 51000 nedeljno a u bajernu je imao 48000 i on nece nema shanse a budzet mi je 31000mil shta da radim jer moguce da je do budzeta? chak sam i akimfejeva prodao za smeshnih 16mil zbog njega msm da vredi mnogo vishe al me je nervirao s loshim komentarima o meni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 sto ne probas onog AnanidZea iz Spartaka iz Moskve...nadam se da nisam omasio ime...ima 18 ili 19g a dovodis ga do 10 milki... nema takvog kod mene ae proveri kako se zove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts