bojan95 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Aj daj te malo skuplje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Pa da imas free Artuhra A ovim ne znam tacno imena Brazilci su mislim da se jedan zove Jaimi sutra cu ti dati tacna imena odo sada na spavanje a ti probaj sa Artuhrom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Pa da imas free Artuhra A ovim ne znam tacno imena Brazilci su mislim da se jedan zove Jaimi sutra cu ti dati tacna imena odo sada na spavanje a ti probaj sa Artuhrom Zeex jel si se setio kako se zovu ta dva Brazilca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 William Thiego De Jesus i (Gremio) Dosao mi u 2. sezoni za 500k evra i Andre Vinicus za 300k evra iz Corinthiansa I probaj za lijevog beka Jeremy Helan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 William Thiego De Jesus i (Gremio) Dosao mi u 2. sezoni za 500k evra i Andre Vinicus za 300k evra iz Corinthiansa I probaj za lijevog beka Jeremy Helan Ova dva brazilca nemaju kod mene.DB je na large. Ne znam koliko je realno dovesti Helana u Borac,ipak cu pokusati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Ova dva brazilca nemaju kod mene.DB je na large. Ne znam koliko je realno dovesti Helana u Borac,ipak cu pokusati. Ja sam imao Brazilsku ligu ukljucenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Pa vjerovatno onda zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 dc za osijek nes jeftino al da nesto i nastane od njega u buducnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 dc za osijek nes jeftino al da nesto i nastane od njega u buducnosti Koliko jeftino? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Felyp. A i imaš Vidu i Pranjića tu prvu sezonu, makar Vidu prodavaj što prije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 zasto da ga prodam on je jedini pravi igrac u obrani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19JohanCruyff90 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Treba mi pod hitno jedan dobar dc za Sampdoriu , preuzeo sam ih na polu sezoni 2010/2011 i nalaze se na 14 mestu. Po mogucstvu mlad i perspektivan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Vidim da navijaš za Partizan pa ti preporučujem Velibora Miličića ili Jovana Krnetu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Treba mi pod hitno jedan dobar dc za Sampdoriu , preuzeo sam ih na polu sezoni 2010/2011 i nalaze se na 14 mestu. Po mogucstvu mlad i perspektivan.... Probaj Kjaera iz Palerma da dovedeš,ali će ti trebati bar 10-ak miliona eura da bi ga doveo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 zasto da ga prodam on je jedini pravi igrac u obrani Pranjić, Ibriks su isto odlični obrambeni. Igrat će ti loše Vida, ko što meni igra svaki put u bilokojem klubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19JohanCruyff90 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Probaj Kjaera iz Palerma da dovedeš,ali će ti trebati bar 10-ak miliona eura da bi ga doveo. Hteo sam ja kjaera da dovedem ali novac za tb mi je svega 3 mil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19JohanCruyff90 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Vidim da navijaš za Partizan pa ti preporučujem Velibora Miličića ili Jovana Krnetu. :: Nemogu ni njih dvojicu da dovedem vec imam 2 igraca izvan evropske unije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botoX Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Sakho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Sakho. Lik ima 3mill TB Nego nisam to htjeo. Hitno mi trebaju 2-3 iskusna napadaca, po mogucnosti bez kluba,a u slucaju da imaju klub onda maks 1mill mogu dati za njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Abreu El Loco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Lik ima 3mill TB Nego nisam to htjeo. Hitno mi trebaju 2-3 iskusna napadaca, po mogucnosti bez kluba,a u slucaju da imaju klub onda maks 1mill mogu dati za njih... kupi si Rafaela Sobisa za 5M na rate na 48 mjeseci i bez problema s s napadačima..a moći ćeš ga sigurno za 15M+ prodati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Zamena za Lamparda. Igrac do 24 god? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toocool Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Zamena za Lamparda. Igrac do 24 god? Zezinho iz Juventudea..i sad je dobar al mislim kad se razvije da će biti bolji od Lamparda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 treba mi 2 igraca za cska jedan dobar playmaker i jedan dobar defanzivni vezni da seche lopte i pomaze odbrani imam 15 miliona mogu nabavidi jos nekih pet deset od prodaje treca mi je sezona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Pogledaj Midfielders-e iz ove teme http://fm-balkan.com/index.php?topic=1039.0 , pa vidi koji ti odgovara, para ja msm da imas dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts