tomac2904 Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 U ovoj temi za sledeći fm definitivno će biti hit sledeće: Golman za Partizan, prva sezona, igram LŠ Vincent Enyeama ako ne ode negdje :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Poceo sam sa Young Boysima Pa sada trazim igrace po Srb i HR pa ako mi neko moze reci nekog dobrog igraca iz Zvezde ili Partizana U19 da se dobro razvije posto mi budzet 120k evra Ili neke igrace iz Hajduka U19 takodje da je talenat Ili iz bilo kog drugog kluba u HR samo da nije Dinamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Marko Dmitrovic(GK),Milan Jeremic(MC),Stefan Radovanovi(DR).Samo ova poslednja dvojica su skupa,pa probaj da ih dovedes na pozajmicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Odlicni su ovi Znam da se Dmitrovic dobro razvije i Jeremic I mislim da cu dovesti Poparu iz Partizana,ali mi treba jos igraca Jer sam napravio veliku rasprodaju matorih igraca,a vecina su preko 27god a ja to ne volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Nenad Srcekovi(ML,kod uvek razbija),Milos Reljic(ST).Probaj Nemanja Crnoglavac(DC),Milan Mitrovic(DC),Dejan Blagojevic(DL) sva trojica iz Zemuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Reljic je jako dobar,pogledaj Djordje Susnjar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Dajte nekog igraca za Borac Banja Luka.Tek sam poceo,igram sa 3 update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Dajte nekog igraca za Borac Banja Luka.Tek sam poceo,igram sa 3 update. Pozicija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Crnoglavac mi nije nesto a Relja mi preskup... A ovaj Srcekovi? ??? Nema ga kod mene jesi siguran da si dobro ime kucao? Jel moze neko iz HR da mi da nekog talenta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Dajte nekog igraca za Borac Banja Luka.Tek sam poceo,igram sa 3 update. Nikola Komazec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Pozicija? Bilo koja,samo da je dobar. Crnoglavac mi nije nesto a Relja mi preskup... A ovaj Srcekovi? ??? Nema ga kod mene jesi siguran da si dobro ime kucao? Jel moze neko iz HR da mi da nekog talenta? Nenad Sreckovic,kod mene ga uvek ima.Probacu Komazeca da dovedem. P.S.Zeex obavezno dovedi Marka Milinkovica za oko 400k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Pa ovaj Milinkovic je slican Komazecu Inace Komazec je kod mene u 1. sezoni sto sam igrao sa slavijom dao preko 25golova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Pa ovaj Milinkovic je slican Komazecu Inace Komazec je kod mene u 1. sezoni sto sam igrao sa slavijom dao preko 25golova Sta ti je igrao Komazec,mislim koju rolu.Milinkovic je kod mene igrao u Zvezdi,bio je najbolji igrac,srednja ocena 3 sezone za redom preko 7.50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Sta ti je igrao Komazec,mislim koju rolu.Milinkovic je kod mene igrao u Zvezdi,bio je najbolji igrac,srednja ocena 3 sezone za redom preko 7.50. Advanced Foward , Long Shot (often) i njega sam stavio kao Targeta i da mu lopta ide To Feet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cascha Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Trebam jednog igraca na poziciji WBL i jednog na WBR za Hajduk. Cijena max 5 miljuna eura. Po mogucnosti da je momak sa Balkana. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 te pozicije nikad ne stavljam,ali preporučujem Luisa Ibaneza iako ne vjerujem da će ti doć,a mislim da ti je najbolje kupit Šimu Vrsaljka,možeš ga dovest za 2 mil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Vida mozda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 WBR-Probaj Mišo Brečko,Dušan Basta,Andraz Kirm,Elsad Zerotić(CG) WBL-Saša Papac,Hrvoje Cale,Faton Toski,Enis Saiti,Vladimir Božović Eto trudio sam se da svi budu sa balkan mislim da su sa balkan rodom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 ni kirm ni papac ni čale neće doć u Hajduk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Hoce Cale.Kod mene na jednom sejvu dosao u Partizan ali na posudbu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 ni kirm ni papac ni čale neće doć u Hajduk Kako neće....koliko si im dao??? Meni Čale došao kad sam s Hajduk pičio....mislim da je bila sezona 10/11 kad je došao!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Trebaju mi oba beka za Borac(BL).1.sezona 3 update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Trebaju mi oba beka za Borac(BL).1.sezona 3 update. Branislav Arsenijevc iz Slavije moze igrati desnog beka. Koliki ti je TB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Branislav Arsenijevc iz Slavije moze igrati desnog beka. Koliki ti je TB? Arsenijevic mi otisao u Javor.TB?Ako misli na pare za transfere imam 120k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Arsenijevic mi otisao u Javor.TB?Ako misli na pare za transfere imam 120k. Malo para Probaj isto iz Slavije Ivan Stankovic ja mislim ako ti se on ne svidja imam 2-3 al' su malo skuplja mozes promati na rate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts