fabregas33 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajduk Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 dr za 2m eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 dr za 2m eura Za koji klub? edit: probaj diego renan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko7United Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 AML za FC Porto. Cena do 5 miliona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 probaj Juan Manuel Vargas evo profil..meni su prihvatili cijenu od 7 miljuna na rate http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ba7cdcfd.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kliske Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 treba mi golman za partizan...tu negde do 2-3 miliona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Probaj Pyatov na rate ako zeli doč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chapi Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Treba mi jedan mlad spic kreativan do nekih 30 miliona ! pa sta preporucujete? ne znam dal je jovetic u redu.ili da sacekam koju godinu da se celici tamo u fiorentini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 balotelli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Treba mi jedan mlad spic kreativan do nekih 30 miliona ! pa sta preporucujete? ne znam dal je jovetic u redu.ili da sacekam koju godinu da se celici tamo u fiorentini mozes slobodno jovetiča uzet,odmah če ti razarat u bilo kojem klubu ili probaj Keirrison-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Treba mi jedan mlad spic kreativan do nekih 30 miliona ! pa sta preporucujete? ne znam dal je jovetic u redu.ili da sacekam koju godinu da se celici tamo u fiorentini mozda giovinco koji moze igrati napadaca...?? mozes slobodno jovetiča uzet,odmah če ti razarat u bilo kojem klubu ili probaj Keirrison-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko7United Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 probaj Juan Manuel Vargas evo profil..meni su prihvatili cijenu od 7 miljuna na rate http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_ba7cdcfd.jpg Nece ni za 13 da dodje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andro Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Probaj ga na rate dovest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chapi Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 AML za FC Porto. Cena do 5 miliona? pa preporucio bi ti douglas costa. brz jako igrac.nije nesto posebno kreativan.nije los sto se tehnike tice. najvise ce ti posluziti ako imas nekog visokog igraca koji je dobar u skok igri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Probaj Pranjića dovest,ima skroz dobre ocjene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaStaMan_zUti Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 dr za 2m eura carlos diogo nije los..moze se nacijenkat na 2.5m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko7United Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Doveo sam Douglas Costu..malo sam se "istegao" za kintu, ali vredece! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
major Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Preporucite mi neke igrace za Mancster city. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andro Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Koja pozicija, koliki TB : : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Preporucite mi neke igrace za Mancster city. Ajmo od početka,najbolji golman ti je Shay Given on je dobar ali trebati neka klasa(Akinfeev,Madanda) za stopere imas Kolo Toure-a i Richards-a...i az backup moze posluziti lescott.za bekove kupi nekoga tipa Srna i Vargas. Sredina: Gareth Barry je jedan od najboljih veznih igrača,odličnog pasa i velike pribranosti u igri. Odličan u jedanaestercima i sjajnog prvog dodira.jos imas u vezi micahel johnsona i irelanda oba su veliki talenti i imaju solidne ocjene.ako zelis mozes kupit nekakvog vezistu tipa hamsika ili VdV-a.Na krilima ako zelis mozes stavit robinha jer imas dovoljno dobre igrače za napad,a na drugom krilu imas shaun wright phillips-a koji po meni na ovom manageru nije nesto i mozes kupit recimo Cazorlu.U napadu imas adebayora i teveza i tu si dobro pokriven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
major Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Iako sam igrao sa M.city na kraju sam se odlucio za Bayer Leverkuzen iz Nemacke.Preporucite mi neke igrace za njih, budzet mi je 5 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Iako sam igrao sa M.city na kraju sam se odlucio za Bayer Leverkuzen iz Nemacke.Preporucite mi neke igrace za njih, budzet mi je 5 miliona. imas anderson cueto meni u pfc razbija ali u pfc neznam za leverkuzen. imas na free amusan koji sve lomi pred sobom.toliko od mene nadam se da sam pomogao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
major Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Nazalost nemam te igrace jer nisam ucitao na large vec na medium zbog brzine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kliske Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 jel moze neko da predlozi nekog dobrog center defender za partizan...tu negde do 2.5 miliona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovenkrands Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Pokusaj Tamasa Kadra iz Newcastlea, ima 19 godina, meni igra skroz slidno, mislim da ne bi smio kostati vise od 2,5M, početna cijena mu je 1M... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts