Zoky Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Pozdrav,imam problem sa FM 2008,koji traje vec dugo...nisam ga odavno igrao,zbog tog problema,ali mi se nesto priigrao sad,pa bi da nastavim da ga igram,ali ne mogu,jer me izbacuje iz igre i izbacuje mis ledecu poruku: http://www.dodaj.rs/f/3K/74/2CdCGwjD/fm.jpg Stigao sam do sezone,2011 ili 2012,do 31 dec.i kad treba da pedje na 1 januar izbaci me iz igre i naise mi onu poruku...a sto je najgore,sacuvao sam igru 31 dec.tako da kad god ucitam i prvi continue koji uradim izbaci me... Da li neko zna kako da resim problem...probao sam da obrsem i da o5 instaliram i ne vredi,uzimao sam i 2 disk i ne vred inace kad odem u ovaj crash dumps koji mi izbacuje u tom folderu nema nishta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Pecuj igru novijom zakrpom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedžad Hukić Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 treba mi patch za bosansku ligu fm 2008,da li ko ia taj patch?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvello Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Ovako, ako neko vidi uopste ovu zamrlu temu Naime doslo mi nesto da igrma FM08, posto od te sezone je krenula dominacija Partizan, jel E sad, imam orginal igricu, 8.0.2 pec, sve ok.Ali mi ne ocitava FP, sva ona podesavanja tamo sam namestio, milsim nije mi prvi put, posto sam ubacio isti MP kao i za FM13 pa sam prvo pomislio da ne ocitava sve (jer neke slike ocitava normalno) jer je drugaciji ID igraca, proverim ono isti ID, zna li neko do cega je problem, znam da sam pre normalno koristi FP na 08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts