Spartakus™ Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Ime:Stevan Prezime:Jovetić Godina rodjenja:2.11.1989 Nacionalnost:Crnogorac Klub za koji nastupa:Fiorentina Omiljeni klub: FK Partizan Klubovi za koje je nastupao: FK Partizan Utakmice za reprezentaciju:9(4) http://www.uefa.com/imgml/TP/players/1/2010/324x324/102514.jpg http://img59.imageshack.us/img59/7302/jovetic.th.png Ličnost Jovetić je krilni igrač Fiorentine.Stigao je iz Partizana gde je pokazao svoj talenat.Odigrao je 9 utakmica za nacionalni tim Crne Gore.Sa samo 20 godina pokazao je da će biti u svetskom vrhu. Pozicija Jovetić igra na poziciji levog krila,mada uopšte nije loš i na poziciji napadača.Takođe,može da igra i kao ofanzivni vezni (AMC) Prednosti Jovetić je dosta kreativan i uticajan igrač.Krase ga dribling,tehnika i finiš-to su mu najbolje osobine.Dobar je i u dodavanju lopte,što govori i atribut Passing 16.Takođe,i brzina mu je jača strana,tako da je uvek jedan od bržih igrača na terenu. Slabosti Nema veće slabosti.Jedine veće slabosti su mu izvođenje penala i autova,takođe,pozicioniranje i snaga mu nisu jača strana. Trenutna sposobnost Fenomenalni tehničar,odličan u dodavanju i finišu.Uticijan i kreativan igrač koji će izrasti u veliku fudbalsku zvezdu. Potencijalne mogućnosti Ima veliki potencijal,ali bi pre svega trebao popraviti šutiranje penala i fizičku snagu.Ostale atribute će još povećavati tako da će biti savršen igrač. Informacije o transferu Da bi ga doveli potrebno je izdvojiti najmanje 30 miliona Eura. Trenutna vrednost je 7.500.000e Opšti utisak Odlični krilni igrač koga bi svaki veći klub trebao da ima.Ima samo 20 godina i velika,ali i neizvesna budućnost je pred njim.Očekuje se da će postati ikona crnogorskog fudbala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Dobro je. Samo si preterao sa ovih 30 miliona, moze za manje da se dovede sigurno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 dobar je opis, njega mozes da dovedes negde izmedju 20-30 m evra, tako da nije bas preterao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Pa dovedi njega i Krasica i ako imas iole malo dobrog napadaca ti si prvak evrope. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 ja kad sam nudio 25 miliona nisu hteli da prihvate,pa sam zato stavio 30... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Ovaj igrač igra bolje u napadu nego u sredini.Možda mu je najbolja pozicija neki polušpic(AMC).Kad sam vodio Liverpool,doveo sam i ovog igrača,ali mi je bio sklon povredama,nezadovoljan,loše mi igrao,pa sam ga prodao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts