Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pozdrav

Magister ludi
 Share

Recommended Posts

1.Treniranje na strancima je pohvalno, ali tek onda kad možeš vidjeti emocije, ovako nema smisla i prouzrokuje kontra efekat.

2.Imate pola stranice članova, nemoguće je da fali diskusije u tolikoj mjeri.

3.Narcis.  KAVA

4.Sviđa mi se kako razmišljaš samo ti fali sposobnost ispravnog rasuđivanja. :D

5.Zar ne reče da ti više nisam zanimljiv, sad sam zbunjen?  hmm

1. Zar cu trenirati na ljudima koje poznajem ?

2. Nedostaje one diskusije koju ja odavno zagovaram.

3. Svi smo narcisoidni.

4. Ponekad, sada ne.

5. Rekao sam, sta ti nije jasno ?

Ma pusti ti Linga on je nama forumska luda ovde lol šalim se nego ozbiljno bilo bi lepo da ostaneš aktivan i ovde. :thumbup:

Uvijek :D

Ajd ti bolje smisli naziv klana za Hax, da te mogu ubaciti u protokol.

1. Da.

2. Takvim pristupom teško ćeš je i dobiti.

3. Ne, samo oni na funkcijama.

4. Opet griješiš.

5. Tvoje prisustvo u ovoj temi nakon dotičnog posta.

@Magistre: To je znači tvoj rad svaka čast baš sam prokomentarisao tamo kako mi se svidja. :cast:

Nije moj, drugi taktičar je radio na njemu. Ja sam radio ''Rooneya'', ali ostao je na SS-u u jednoj od tema, kao samostalan rad nikada nije izašao.

1. Da.

2. Takvim pristupom teško ćeš je i dobiti.

3. Ne, samo oni na funkcijama.

4. Opet griješiš.

5. Tvoje prisustvo u ovoj temi nakon dotičnog posta.

Nije moj, drugi taktičar je radio na njemu. Ja sam radio ''Rooneya'', ali ostao je na SS-u u jednoj od tema, kao samostalan rad nikada nije izašao.

1. Ako ih poznajem, sta time dobijam ? Jedno je pricati sa njima, a drugo je zapazati oko sebe. Ako si upoznat dovoljno sa njima, onda valjda znas kakvi su i cime se bave.

2. Evo, vec dobijam.

3. Ne, svaki covjek je sebican. A iz sebicnosti proizlazi narcisoidnost.

4. Imamo osjecaj da ti ne znas o cemu pricas ovdje.

5. Ako zelis da objasnim, evo:

Vent ti je htio da kaze da ne mislim nista lose, nego samo zelim da se osjetis ugodno na forumu. Nikakva bolesna zelja da uspostavim premoc nad tobom. Meni prvom 'online zivot' ne igra nikakvu ulogu. Svakog na forumu postujem, ali nisu mi svi na istom nivou. Ne mogu onog koji nije nista uradio cijeniti vise od onog koji je dosta uradio za forum. I samo sam htio da potvrdim da je Vent upravu.

Eto, necu vise da te zadrzavam, ovo mi je zadnji post u ovoj temi  :D

Nadam se da ces ostati aktivan, da mogu jos malo s tobom da pricam.

Tacno mi ne das da radim svoj posao :D

Ma jesam ali nisam utančio sve sa njima. ::tease::

Ja ljude ne cijenim prema broju postova, broju dobivenih pohvala i slično, nego prema kvalitetu postova u dijelu koji me interesuje. Trenutno ne izazivaš nikakav respekt u meni (obostrano osjećanje, jel), jer nisam uspio zapaziti ništa što bi me zainteresovalo, a što je produkt tvog rada. Vjerujem da bi puno bolje bilo da svoju energiju kanališeš u tom pravcu, a ne da smaraš nove ljude čim ulete na forum. Možda ja nisam kvalitetan član ili onaj koji će to postati, ali sutra će doći neko takav i pristupom koji imaš ćeš ga vrlo glatko odbiti. Meni ni iz džepa ni u džep, ali ovoj, kao i svakoj drugoj zajednici ovog tipa takvi članovi trebaju.

Da, moj pristup je krajnje arogantan, dijelom jer si ga ti izazvao (svaka čast, ovim putem), dijelom zbog karaktera. Mourinho ne vjesi kao avatar tek onako, radi petice u Klasiku, vjerovatno posjeduje neke crte koje se u psihologiji nazivaju identifikacijom. Poznaješ je, znaš o čemu mislim.

Ovdje nisam došao kako bih predstavio svoj rad, takvih mi je pun qrac, nego da se upoznam sa vašim, razmijenim iskustva, mišljenja, ideje. Nemam volju naspamati 1000 postova i postati global moderator, u ovim godinama imam ozbiljnijih stvari za raditi. Baš kao što ti misliš da sam neki trinaestogodišnji klinac (izvinjenje svim takvim) isto važi i u obrnutom smjeru, jer se, realno, ponašaš tako ili malo starije, recimo sedamnaest godina i psihologija iz trećeg razreda.

Upravo saznajem da si student, znači odrasla i svjesna osoba kojoj ne trebaju mind igrice, nije ovo FM i nije ovo medijski i psihološki rat. Determination, bravery i composure u ovom slučaju su previsoki da bi ozbiljnije ugrozio moral igrača.

Možda napišem post, možda pet, možda pet hiljada, u svakom slučaju jedna klišeizirana dobrodošlica bi uradila puno bolje stvari od tvog igranja i manipulacije emocijama i riječima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

logo dark full small.png

• Create New...

Important Information

Na sledećim linkovima se možete upoznati sa | Pravilima korišćenja - Terms of Use | | Politikom privatnosti - Privacy Policy |