Magister ludi Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Pozdrav perspektivnom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Pozdrav novom clanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Dobrodošao ostani aktivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 I ja sam lud :dada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magister ludi Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Učitelj igre u prevodu sa latinskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Hmmm, ne mogu puno toga da skontam online, ali mogu dovoljno Reci mi gdje sam pogrijesio. E ovako, Srbin si, imas iskustvo sa FM Forumima i ides u srednju skolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Promasio si sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magister ludi Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Uglavnom si sve promašio. Bosanac, vođa taktičara ne jednom od foruma okolo (nisam pročitao pravila, pa ne bih da rizikujem ban navodeći ime), idem na fakultet i prilično sam ostario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Bosanac kao i ja... dugo nisam vidio da Bosanac kaze 'Prevod'. Znao sam da si aktivan na drugom forumu jer se nisi ovdje predstavio po nasem obrazcu, a poznato je da se srednjoskolci hvale latinskim ( tacnije gimnazijalci, jer ih to 'izdvaja' od ostalih). Inace, dobrodosao i slobodno reci ime, neces dobiti ban na prvu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magister ludi Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Gimnazijalci smatraju ispravnijim ''prevod'' od ''prijevod''. Cro Manager, kad te toliko zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Gimnazijalci grijese. Bar oni bosanski. 'Prevod' je ekavica. Nisam rekao da me zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magister ludi Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Prevod je ostavština ekavice u ijekavici. Inače kako bi drugačije prokomentarisao: ''S vremena na vrijeme.'' Svejedno, zanimalo te ili ne sad znaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Ima tema o gramatici, tamo nastavite diskusiju :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Naravno. Ne moze se. Ali opet je to ekavica, pa nisam navikao da neko ko nije Srbin kaze 'Prevod'. Nije ni vazno. Odakle si tacno ? Ima tema o gramatici, tamo nastavite diskusiju :: Zasto mi ne das da spamujem ljudima tebe kad se predstavljaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magister ludi Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Suviše lično i nebitno za diskusiju. Shvatio sam da izigravaš Šerloka na novom članu pa ću ja iz poke-lopte izbaciti Dr. Housea ili kapetana Sparrowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Tako nekako, dok si mi zanimljiv pricacu sa tobom. A vise mi nisi zanimljiv. Laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Uglavnom Ling ti zeli dobrodoslicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magister ludi Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Shvatio sam, samo želi staviti do znanja da je jedan od glavešina ovdje i natjerati na strahopoštovanje, ništa neobično. Ventusov pristup mu ne bi škodio, ali šta je tu je, milion karaktera na svijetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Ne bih rekao strahopostovanje, samo zeli da te bolje upozna :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magister ludi Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Možda, ali preferiram upoznavanje kroz diskusiju o FM-u, zbog toga i jesmo svi ovdje ili tu ili tamo, svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Napricaces se sa njim o FM-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Shvatio sam, samo želi staviti do znanja da je jedan od glavešina ovdje i natjerati na strahopoštovanje, ništa neobično. Ventusov pristup mu ne bi škodio, ali šta je tu je, milion karaktera na svijetu. Ma jok, samo treniram mozak ( neka ti laska ). Kao sto Ventus rece, dobrodosao ( jos jednom). Nadam se da ces ostati aktivan jer bog zna koliko mi fali diskusija na ovom forumu. Necu vise da filozofiram, ali mi je zanimljiv moj lik u tvojim ocima. Dosadno mi je da napisem dobrodosao, bla bla. Vise volim natjerati clanove u diskusiju, sto mi uglavnom uspjeva. Napricaces se sa njim o FM-u Nece. Sem ako bude nesto pogresno rekao. Tad cu ga ispraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magister ludi Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Ma jok, samo treniram mozak ( neka ti laska ). Kao sto Ventus rece, dobrodosao ( jos jednom)... Treniranje na strancima je pohvalno, ali tek onda kad možeš vidjeti emocije, ovako nema smisla i prouzrokuje kontra efekat. Nadam se da ces ostati aktivan jer bog zna koliko mi fali diskusija na ovom forumu. Imate pola stranice članova, nemoguće je da fali diskusije u tolikoj mjeri. Necu vise da filozofiram, ali mi je zanimljiv moj lik u tvojim ocima. Narcis. Sem ako bude nesto pogresno rekao. Tad cu ga ispraviti. Sviđa mi se kako razmišljaš samo ti fali sposobnost ispravnog rasuđivanja. Zar ne reče da ti više nisam zanimljiv, sad sam zbunjen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts