Ventus Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Šta se od Vas očekuje?- Za moderatore važe ista pravila kao i za obične članove uz par dodatnih pravila;- Kao moderator dužni ste da redovno uređujete vašu oblast;- Morate biti ljubazni prema svim članovima foruma, pogotovu prema novim koji će verovatno prvo vas pitati nešto pošto ste drugačije obeleženi na forumu;- Svaki vid svađe ili rasprave morate saseći u korenu i sprečiti dalje širenje. Ukoliko pismeno upozorenje i slanje pm-a ne urodi plodom iskoristite mogućnost banovanja dotičnog člana;- Ukoliko primetite da u nekom delu foruma u kom niste nadležni dolazi do rasprava, a niko od admina, globala ili modova tog pdf-a nije tu upozorite učesnike diskusije da prekinu sa tim. Ukoliko to ne urodi plodom iskoristite report moderator dugme. Nikako nemojte ulaziti i vi u rasprave inače ćete snositi posledice;Ukoliko budete neaktivni u vašim delovima foruma izgubićete funkciju moderatora. Uslovi/Uvjeti da bi postali moderator:Ukolliko administracija smatra da će vaše prisustvo u moderatorskom timu pridoneti boljitku i napretku foruma bićete primljeni. Obrazac za prijavu: Koliko vremena imate dnevno: Vaš MSN/Skype/Facebook profil: Deo foruma kog želite da uređujete: Zašto baš Vi: Administracija i rukovodstvo foruma će odlučiti ko će, kada i na kojem podforumu postati Moderator. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 Otvorene prijave za moderatore u:Offtopic-u sa podforumima: Kompjuteri, Televizija i Muzika, Aktuelnosti i zanimljivosti.Grafika sa podforumima: SOTW i Vaši radovi.Prijavite se po gore navedenom obrascu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leas Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Koliko vremena imate dnevno: 5-6 sati. Vaš MSN/Skype/Facebook profil: [email protected], fb bih dao preko pp.Deo foruma kog želite da uređujete: Televizija i Muzika.Zašto baš Vi: Smatram da sam vrlo odgovoran i posvećen svakom poslu pa tako i ovom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 (edited) Koliko vremena imate dnevno: dovoljnoVaš MSN/Skype/Facebook profil: [email protected]Deo foruma kog želite da uređujete: svejednoZašto baš Vi: dugo sam na forumu , mislim da bi dobar bio Edited June 4, 2012 by eagles Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_TOMA_C Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 (edited) Koliko vremena imate dnevno: Kako kad nekad imam citav dan nekad pola dana nikad manje od 3 sata.Vaš MSN/Skype/Facebook profil: [email protected]Deo foruma kog želite da uređujete: Offtopic-uZašto baš Vi: Hmmm pa mislim da sam odgovorna osoba, i osoba koja je svima spremna pomoci. Edited March 4, 2012 by A_TOMA_C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 (edited) Koliko vremena imate dnevno: Sasvim dovoljno da obavim one duznosti koje se budu trazile od mene.Vaš MSN/Skype/Facebook profil: [email protected]Deo foruma kog želite da uređujete: Fantasy LigaZašto baš Vi: Iskusan, odgovoran. Edited March 8, 2012 by Ventus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 29, 2012 Author Share Posted March 29, 2012 Otvorene su prijave i za novog vođu TCT tima - ko pošalje najbolji plan i program, mjesto je njegovo. Šaljite Dinu ili Lingu. Takođe možete se prijaviti i za člana taktičkog tima, jer su nam potrebni za nove projekte. Prijave za člana tima ovde: http://www.fm-balkan.com/forum/topic/7605-prijavite-se-za-takticarski-tim/page__pid__230201#entry230201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Moj bi početni plan bio da uvedem nekoliko ljudi u ovaj tim kako bi uopće mogli početi sa radom.Što se tiče projekata,već sam jedan predstavio,ali pošto nas nema nitko ne radi na njemu,pa ćemo čim se okupi ekipa nastaviti.Bit će tu još projekata,raditi će se redovno analize utakmica i sl. Koliko vremena imate dnevno: Imam dovoljno da odradim svoj dio poslaVaš MSN/Skype/Facebook profil: fb.com/luka.mara.marevicDeo foruma kog želite da uređujete: Vođa tactic timaZašto baš Vi: Zašto ja? -Pa odgovoran sam za rad kao moderator,mogu puno pomoći ovom timu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 ma dogovorit cemo se ja i madridista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Madridista-ako si sposoban da dovuces jos 2,3 clana i ako mi objavis cijelokupni plan i program,vidit cemo. Posto drugih ponuda zasada nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 nadam se da ću moći i više članova privući koji su zainteresirani za ovaj posao...projekti će se aktivirati,ovaj moj sada predstavljeni,ali i analize utakmica će se raditi redovito....plan mi je oživi tim i naravno da bude sve kako treba...a oko projekata ćemo se ja i eagles dogovarati i ostali članovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Neka ti prvi probni zadatak bude da dovedeš tri člana u tim. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 to će i biti...sada upravo tražim neke ljude,pa kada nađem da me dodate,prije ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 (edited) Koliko vremena imate dnevno: sasvim dovoljno da odradim svoj posao dnevnoVaš MSN/Skype/Facebook profil: skype:fmilanovic face:http://www.facebook....400&ref=tn_tnmnDeo foruma kog želite da uređujete: bilo koji osim offtopicaZašto baš Vi:zato sto imam iskustva i dugo sam na ovom forumu i znam kako funkcionise a i odgovoran sam Edited April 30, 2012 by filkaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Ne može. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 ok ne moras tako zustro to da mi saopstis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Rekao sam ti koji je uslov za vraćanje na forum tako da se mani ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 (edited) Tražimo jednu osobu koja misli da je kvalitetna objavljati poslove u dijelu Karijere i priče:Točnije,da bude u žiriju oko ocjenjivanja karijera:Prijaviti se može svatko,a samo jednog ćemo izabrati:Obavezno ispuniti obrazac. Edited June 4, 2012 by Dino151 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 ko je jos u ziriju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Ja i Sema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikaa Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Koliko vremena imate dnevno: oko12 satiVaš MSN/Skype/Facebook profil : http://www.facebook.com/profile.php?id=100003870673057&sk=wallDio foruma koji želite uređivati : karijeraZašto baš vi : zato što mislim da znam dosta o karijerama pošto je to skoro jedini dio foruma u kojem pišem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Koliko vremena imate dnevno: dovoljnoVaš MSN/Skype/Facebook profil : [email protected]Dio foruma koji želite uređivati : karijeraZašto baš vi : volio bi biti u ziriju, cini se zanimljivo, mislim da bi dobar bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijamant! Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Koliko vremena imate dnevno: na raspustu sam, to je dovoljno da kazem Vaš MSN/Skype/Facebook profil : [email protected]Dio foruma koji želite uređivati : karijeraZašto baš vi : da se oprobam kao moderator, da vidim kako cu ic kao clan zirija. I hajde mi na MSN dino objasni sve to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 5, 2012 Author Share Posted July 5, 2012 Otvorene prijave za moderatore, zainteresovani neka se pridrzavaju ovoga u citatu.Šta se od Vas očekuje?- Za moderatore važe ista pravila kao i za obične članove uz par dodatnih pravila;- Kao moderator dužni ste da redovno uređujete vašu oblast;- Morate biti ljubazni prema svim članovima foruma, pogotovu prema novim koji će verovatno prvo vas pitati nešto pošto ste drugačije obeleženi na forumu;- Svaki vid svađe ili rasprave morate saseći u korenu i sprečiti dalje širenje. Ukoliko pismeno upozorenje i slanje pm-a ne urodi plodom iskoristite mogućnost banovanja dotičnog člana;- Ukoliko primetite da u nekom delu foruma u kom niste nadležni dolazi do rasprava, a niko od admina, globala ili modova tog pdf-a nije tu upozorite učesnike diskusije da prekinu sa tim. Ukoliko to ne urodi plodom iskoristite report moderator dugme. Nikako nemojte ulaziti i vi u rasprave inače ćete snositi posledice;Ukoliko budete neaktivni u vašim delovima foruma izgubićete funkciju moderatora. Uslovi/Uvjeti da bi postali moderator:Ukolliko administracija smatra da će vaše prisustvo u moderatorskom timu pridoneti boljitku i napretku foruma bićete primljeni. Obrazac za prijavu: Koliko vremena imate dnevno: Vaš MSN/Skype/Facebook profil: Deo foruma kog želite da uređujete: Zašto baš Vi: Administracija i rukovodstvo foruma će odlučiti ko će, kada i na kojem podforumu postati Moderator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Koliko vremena imate dnevno: Dosta, istini za volju malo manje tijekom lita, ali u dovoljnoj kolićini za odrađivanje ovog posla.Vaš MSN/Skype/Facebook profil: [email protected]Deo foruma kog želite da uređujete: Sport, Kladionica, Timski rad; može i nešta drugo, ovisi šta se nudi?Zašto baš Vi: Zato šta san jedan od iskusnijih na forumu, a iman i do deset godina viška od nekih članova pa bi triba imat kakav, takav autoritet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts