Goku Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 ... Meni je ponestalo motivacije :cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Razmišljam da se povučem skroz sa foruma i da batalim fm,fejs... Izgledam kao narkoman, strašno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Ahahah, jbg.. idi naplje nabi facu u sneg i pogledaj se u ogledalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 igram s arsenalom ostvarim dobre rezultate i nestane mi struje . nemam vise volje igrati fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 To najvise ubije volju za igrom .. Prvi sejv najzanimljiviji, drugi zanimljiv a posle treceg na silu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Razmišljam da se povučem skroz sa foruma i da batalim fm,fejs... Onda bi ovaj forum ostao bez odlicnog online igraca,tako da moras nastaviti dalje. To najvise ubije volju za igrom .. Prvi sejv najzanimljiviji, drugi zanimljiv a posle treceg na silu FM se ne mora igrati svaki dan,kada ne ide ugasi i cekaj da dodje inspiracije.Gledaj nogomet,sastavi si sam neki izazov,itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Prvi klub sa kojim sam igrao bio je totenhem od tada ako mi verujete ni jedan drugi klub nisam uzeo sem Crvene Zvezde. Najveci izazov : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Moja motivacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Onda bi ovaj forum ostao bez odlicnog online igraca,tako da moras nastaviti dalje. Hvala :: Jedino što me drži na forumu su ta online takmičenja i dobro zezanje sa članovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Dajte neku motivaciju. Nisam upalio FM od 28.11.2011. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ni ja skoro mjesec dana nisam ukljucio FM. Ali ja imam druge probleme. A motivacija? Sad gorim. Imam neke ciljeve koje zelim da postignem sa Vitesseom. Da napravim tim od Holandjana koji ce biti konkurentan u Evropi, a broj stranaca u timu da svedem na minimum. Takodjer do 2020 da imam bar 3 igraca iz vlastite skole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ja ne palim FM vec 2-3 meseca. Nema motivacije nikako nikako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 Bukvalno 2 meseca nisam upalio FM 12 a imam neki sejv sa Zvezdom 2007 igram/o po malo kad mi je bas dosadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ja pogledam neki video na youtube-u ili neku tekmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Zasto ne probate neki izazov da radite. Imate jedan pod nazivom FM Balkan LLM izazov, siguran sam da ce vas namuciti jer ga necete moci ostvariti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Pentagon je uvijek zanimljiv :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Prognozirao sam ce da Gruzijska liga biti hit ove sezone,tako da,zasto to ne probate?.. ili Litavsku?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Azerbejdzan isto moze da bude zanimljiv, ili sacekajte neki winter transfer update, verovatno ce mnogi krenuti sa tim novim transferima (znam da zvezdasi, firmasi sigurno hoce) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ja fm redovno igram ::love:: Ne mogu da napustim sejv sa Borusijom M'Gladbahom ::love:: Kad mi ponekad dosadi napravim 2-3 dana pauzu pa opet sibam ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Iako je FM "simulacija", to je isto tako i igra. To je virtualni svet, u kojem se živi, ali isto tako se može iz njega pobegnuti, ako stvari loše krenu. Ali kao u knjigi: uvek, kad se vratiš, igrači če te čekati, iako se čini, da kad te nema, da žive neki svoj život. I kad nemaš motivacije za igranjem, ona če se sigurno vratiti. Vreme je zaista dosadno, ali za 14 dana se vrača Liga Šampiona, zatim i nacionalna prvenstva. :: Možda probaš neku drugu ligu (Azija, Afrika) ili se malo igraš sa editorom? To što ne igraš FM, ne znači, da ne možeš da budeš kreativan. Kao što su ostali rekli: Youtube, Pentagon, možda nabaviš koju knjigu o fudbalu, taktikama, postoji mnogo zanimljivih. Kod mene je drugi problem. Jednostavno ne mogu prestati, da igram drugi save osim Partizanovega u FM 2007. Jeste: dosadile su mi povrede, statična reputacija lige (12), zbog koje ne mogu da dovedem ni Meksikance. Ali još uvek ga igram. Ne svaki dan, ali i kad ne igram, mnogo mislim na svet u 2071. godini (press konferencije pre nego što zaspim...). Iako imam neke ideje. Da pokrenem novi save, i da u editoru povečam reputaciju lige. Da probam malo više igrati FM 12 - uzeti severnokorejsku ili neku afričku ligu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax4 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 I mene je malo smorio, a istina je i da nemam bas vremena, ali ipak se potrudim da odigram barem jednu ili dve utamice, cisto da razbistrim glavu i zaboravim na probleme u RL a fiktivno se nerviram u FM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Jedan savjet. Kada nadjete klub po svome izboru,bez razmisljanja uzmite ga i nemojte dalje traziti druge klubova.Jer ce te tako ici u nedogled,traziti i traziti,i nadje te klub,ali i odustati brzo i pitat se,"Zasto nisam uzeo onaj prvi klub?". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Meni je problem to sto kada sam poceo fm-10 sa Wolvsima imao plan da osvojim Premier.Kada sam osvojio Englesku rekoh sada moram da uzmem LS i odradio sam posao.Jbg trenutno hocu da napravim najbogatiji tim na svetu,ali vec vidim da cu i posle toga izmisliti neki novi cilj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 smorio me odavno ali sam dobio zelju da ponovo krenem samo cekam jos novi patch sa transferima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 (edited) imam motivaciju zbog toga sto je igra priblizna realu ,zato sto se radi o fudbalu i zato sto nema kraja Edited June 27, 2012 by filkaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts