Madridista Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Tongo Doumbia nikako na BWM,prije tu ide Tettey,M'vila ne na Anchor man nego DLP-Support,Jenssen je dobro na tom mjestu,krila stavi na Winger-Attack i napadača na ako ti je Erdinc tu na Poacher...u obrani stavi jednog na BPD,a drugog na CD-Cover,bekove na support i to je to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Treba mi pomoc oko taktike sa Udinezeom ili sa kakvom god ekipom krenem..Tacnije krecem sa ekipom onako rang 7-8 mesto,i 50-60 % utakmica cu igrati Control-standard(fluid) zavisi...Ali je problem ove utakmice u gostima gde treba da budem zadovoljan 1 bodom i to..Svejedno moje pitanje je: Dal je najbolje u gostima ili kod kuce protiv jacih ekipa igrati sa Counter ili Standard ili mozda Defensive ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey'Blanc Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Sa udinezeom 60% utakmica igraj napadački jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Pa jesam rekao da necu ?!Igracu 60% sa control i fluid...Attacking tek druga polusezona ili sezona...Pitanje glasi za ovih 40 % Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Igraj onda na kontre protiv jačih ekipa,nećeš sigurno defensive sa takvim timom,a standard je meni malo glupo koristiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 (edited) najbolje malo povucenije igrati, npr. stavi counter jer to nije neki bunker, znaci pustas protivniku posjed lopte i zabijas golove jedino ako igras protiv drama jace igraj bunker.standard nije glupo koristiti, stovise to je dobra strategija jer ne igras ni napadacki ni defanzivno i mogu se napraviti dobre taktike. Edited August 2, 2012 by eagles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Treba mi pomoc oko taktike sa Udinezeom ili sa kakvom god ekipom krenem..Tacnije krecem sa ekipom onako rang 7-8 mesto,i 50-60 % utakmica cu igrati Control-standard(fluid) zavisi...Ali je problem ove utakmice u gostima gde treba da budem zadovoljan 1 bodom i to..Svejedno moje pitanje je: Dal je najbolje u gostima ili kod kuce protiv jacih ekipa igrati sa Counter ili Standard ili mozda Defensive ?!Uvijek standard,dok se ne ugiraš,shodno tome ako vodiš control-ili counter-ovisno dal igraš kući ili u gostima. Postavi sliku prvog sastava,TI,i PI,+ shoutse ako koristiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Ne treba,resio sam problem...Protiv jacih sam stavljao Counter i kako koja tekma u gostima i dobijem,kuci protiv jacih stavim standard sa Time Wastign Often..A u gostima protiv slabijih ili tako malo jacih stavim ili standard ili control,zavisi..Sve u svemu hvala na pomoci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markic97 Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 (edited) Ajmo taktičari. U zadnje dvije utakmice ne mogu dobiti dvije ispodprosječne ekipe, ne znam u čemu griješim inače Ling mi ju je posudio, ali sad počela da šteka. TacticsTeam Instructions. http://i1151.photobucket.com/albums/o628/markic997/DinamoMinskTactics_Overview.png Edited August 3, 2012 by markic97 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 On će ti najbolje znati,a šta misliš gdje propušta,obrana ili napad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markic97 Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Mislim da obrana pušta, ali i napadači mi slabo zabijaju a imaju puno prilika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Probaj staviti da ti plasiraju udarce,nemoj žuriti,kruži ispred obrane i onda ako uleti prilika tvoj bi napadač to trebao srediti,jedino do njega može biti s obzirom da ja Poacher ili da probaš i AMCa uključit pa stavi DLF napadaču ako ima ocjene za to,a u obrani pretpostavljam da zeznu sa bekova jer si sredinu sa DMom pokrio,stavi Support bekovima pa vidi,nezz što bi trebalo biti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markic97 Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Hvala, probat ću pa se javim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markic97 Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Madridista puno ti hvala, problem je riješen, ima još samo da riješim propuste u obrani ali mislim da je ovo dovljno, još jednom zahvaljujem. Ova dva poraza su bila prije nego što sam poslušo tvoj savjet. http://i1151.photobucket.com/albums/o628/markic997/Tatki.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Drago mi je da sam ti pomogao,ako bilo što još trebaš viči... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 Koja rola je dobra uz Terqueristu taktika 4-4-2 inace Cavani ce da igra tu drugu rolu a T mi igra Carlos Fierro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Poacher idealna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Da li je preporučljivo da se mijenjaju taktike u toku sezone..imam 4-5 s kojim igram pa me zanima jel utiče to na ekipu ako ih rotiram? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 (edited) utječe. imaš onaj dio familiarity koji ti kaže koliko su dobro naučili koju taktiku. po mome guštu previše taktika. ja koristin maksimalno 3 s time da onu za dosta jače timove od mene koristin svega par puta u sezoni. znači praktički iman samo taktiku za paćenike i ekipe u mom rangu, a sve promjene koje unutar tih taktika napravin ovisno o utakmice do utakmice su uglavnon minorne Edited August 5, 2012 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 utječe. imaš onaj dio familiarity koji ti kaže koliko su dobro naučili koju taktiku. po mome guštu previše taktika. ja koristin maksimalno 3 s time da onu za dosta jače timove od mene koristin svega par puta u sezoni. znači praktički iman samo taktiku za paćenike i ekipe u mom rangu, a sve promjene koje unutar tih taktika napravin ovisno o utakmice do utakmice su uglavnon minornegdje se ta familiarity opcija nalazi, a ja od tih 5 taktika koristim 3 stalno..od ove dvije druge polako dizem ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Familiarity nije opcija,to ti daje uvid u uigranost tvog tima u određenu taktiku,a to možeš vidjeti ako si izabrao neku taktiku s kojom igraš i onda ti bude sa desne strena u 'Match Prep.' plava traka koja je puni kako vaš tim uigrava tu taktiku...valjda si shvatio,a evo ti tut o tome... Link - na dnu je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Familiarity nije opcija,to ti daje uvid u uigranost tvog tima u određenu taktiku,a to možeš vidjeti ako si izabrao neku taktiku s kojom igraš i onda ti bude sa desne strena u 'Match Prep.' plava traka koja je puni kako vaš tim uigrava tu taktiku...valjda si shvatio,a evo ti tut o tome... Link - na dnu jeHvala puno, pitao sam produ pa eto da itebe pitam..Kako mogu igrace na holiday poslati, posto za vrijeme pauze se nikad ne pojavljuju trake holiday pa jel se to moze kako srediti da ih posaljem na zasluzeni odmor, ili jednostavno da treninge stavim na najmanju mogucu razinu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Mislim da se na holiday igrače ne može slati,možeš jedino da se odmaraju,ali nezz koliki je max,to ideš desni klik na igrača->Training->Rest i onda biraš koliko,a smanjiti njegov trening možeš kada odeš na igrača pa pod rubriku 'Training',sa desne strane imaš jedan menu 'Training Levels' i tu staviš koliko ćeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Može i to,ali odeš na private chat sa njima,"match performanse" rest player. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markic97 Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 (edited) Opet ja. Sad neće ni jedna ni druga, pomooooooooć. http://i1151.photobucket.com/albums/o628/markic997/Dinamo%20Minsk%20utakmice/DinamoMinskTactics_Overview-2.pnghttp://i1151.photobucket.com/albums/o628/markic997/Dinamo%20Minsk%20utakmice/DinamoMinskTactics_Overview-3.png EDIT: Ne treba više. Edited August 6, 2012 by markic97 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts