THE Exorcism™ Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 a kako da smanjim treninge msm taj worklad...jel posebno svaku opciju sto ima smanjujem ili ima neka koja se smanji posebno...evo slika pa vidi šta bi trebalo doraditi..inače mi je taktika odlična...razvaljujem u ligi, ali te tri stvari me muče..evo slika team instructions:http://yfrog.com/2c72907817j Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 pa povlačenje točke na liniji workload će automatski smanjivat različite segmente. ako oćeš možeš ti i svaki posebno vuć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 a jel moram tackling smanjiti ili? pošto mi je na normal..pa da li da na najniže stavim ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Ajde mi recite kako da povučem ove linije koje je i decko 007 povukao u taktici? Evo ovde se vidi na šta mislim: http://imageshack.us/photo/my-images/687/11646869.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Kovačević Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 dali mzoe neko da mi objasni akd se koristi AMC a kad DMC,ako se napada iskljucivo po bokovima dali je pozeljno igrati ssa AMC pozicijom ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 samo me interesuje ako neko moze da mi objasni kad se koja taktika koristi i u zavistnosti od tima , ako je slab i ako je jaci tim i da li sastavljati taktitku u zavisnosti od igraca koje imas u timu ili po taktici koja je potrebna za tu ligu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Kovačević Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 naravno u zavisnosti od tima neces valjad protiv reala madrida igrati sa fk smederevom napadacku nego defanzivnu, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Kovačević Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 svaki tim ima svoje mane nprimer kad je italija igral protiv spanije fokusirala se na sredinu terena gde je spanije njih napadal preko boka ako nisi primetio arbeloa i alba su malte ne stajali na nihovoj polovini ato sto su oni tu imali otvoren prostor da urade sta oce, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdoBa Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Ej jel mi mozete rec koja je dobra taktika za q.p.r Igram 2 sezonu doveo sam nekoliko igraca npr. Ben arfa, Rondon ,tHiote, MArc Andre ter Stegen,spector Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Probaj sa 4-2-1-2-1 Napadač nek ti bude poacher,CM playmaker,krila na IF,a DM i ostalo kako ti odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edenhazardcfc17 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 ja sam u prvoj sezoni sa Blackpoolom igrmo 4-2-3-1,no s vremenom kako sam igro otiiso sam u Tottenham pa igram sa 4-2-2-2 ! odlicna taktika nek ti jedan napadac bude Advanced Forward,a drugi Poacher...Jedan CM na Advance playmaker,a drugi na ball winning ! wingeri su mi na attacking i odlicno funkcioniraju ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Momci jedan savjet-postavi SS-ove,i kroz krtice navedite probleme i što očekujete kada bi se rješili.. Kako ste zamislili ideju i gdje mislite da škripi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdoBa Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Hvalaa na pomoći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haris Ljubijankić Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 koja je najbolja postava za atletico Madrid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Postavi sliku ekipe ako ti nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunner4life Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Da li sam ovo dobro sastavio ili nesto moram mjenjati http://www.dodaj.rs/f/g/km/24rFFEhQ/mlaga-cf-sad-tactics-tea.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Po meni ja bi stavio Badelja kao Adv. Playmakera i stavio bi Cazorlu i Di Mari kao Wingere ili Inside Forwarde,nikako AP,ovo ostalo je poprilično dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxygeN1 Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 (edited) Ako moze neko da napravi vodic za taktike,kao npr kad koristit fluid,kad rigid,ako imam napadace sa heading i jumping-drill crosses il float crosses i slicno,ako vec postoji to,moze link? Ako nema,dobar prijedlog da napravi neko ko se razumije u to,pravio bih ja al ne znadem :DD Edited July 30, 2012 by Kusur Kenan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Hvala na prijedlogu,pošto su svi tutoriali trenutno nedostupni(sređivaju se) pa ako ima javim,ako ne onda će se napravit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Moze li mi neko napisati neku Dobru Taktiku za Dinamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 Ima li neko mozda neki predlog za Ren taktiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Igraj 4-5-1 sa širokim krilima,DMC M'Vila,samo nezz ima li još netko sa dobrim passingom,ako nema njega stavi na DLP+Support,a dva MC-a stavi CM+Attack,a drugi vidi koji ti paše...dva krila i jedan napadač zavisi od karakteristika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 aha pa da tako i igram ,samo sto su mi krila IF , a centri BWM i AP i napadac mi je TM , ali ajde probacu da stavim i 2 CM + attack , a krila sta da budu wingeri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Probaj,ne znam kakav ti je tim i kakvi su ti igrači pa ne mogu sve napamet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 Evo je taktika http://i.imgur.com/3d1ya.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts