Ventus Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 2011. godina - Izaberimo najbolje http://api.ning.com/files/1kdQLEVSrFfzoZ9J9BRxWm1SGVNnZ6eNWBwxiJjpPPWD2Fe1Nd6K980Nqtrm4g-f-O-ZrYn3bHgB05Ulb*C2Yexa*XIGKZou/simplythebest.jpg Završila je još jedna uspešna godina za naš kolektiv. Naime, Fm Balkan je završio i drugu godinu svog postojanja, i hrabro ide ka trećoj. Mnogi projekti na uredjenju foruma, tekstova, grafike, taktika uradili su mnogi članovi od kojih smo anketom izabrali najbolje. Da počnemo od timova. Član koji je najviše doprineo u izradnji grafike koja će predstavljati naš forum je po vašim glasovima LosGalacticos, koji se našao ispred Adi13 i Playboy-a. ReSearch tim je takodje bio jedan od aktivnijih u poslednje vreme, a za to se možemo i zahvaliti vrednom Krunu koji je dosta pomogao u izradi projekata, kao i SlobaGrobar. Najveća borba je bila izmedju taktičara u kojoj su prvo mesto podelili julac1234 i Sale92, a za glas manje bio je Denny Crane. Tekstopisac godine je Zolinho10. To je to što se tiče timova. A sada da predjemo na karijere i priče. Karijere su bile jako zanimljive prošle godine a dve su se izdvojile. Ales_pfc - Crno Beli svet, mnogo godina, mnogo trofeja, mnogo fanova, jedan tim - Partizan. Vlax4 je igrao Pentagon i za razliku od Ales_pfc-a promenio jako puno klubova. Na kraju jedan uspešan završetak koji ga je doveo na vrh liste karijera. Ove dve karijere su sa po 8 glasova delile prvo mesto, One Career by Target Man je bila na trećem mestu. Priče nisu išle tako dobro, ali opet su se neke izdvojile. Ali najbolje se pokazala priča Momak sa Tribine našeg dragog člana Sale92 koja je ubedljivo pobedila. Dodjosmo i do administracije. Najbolji Moderator u prošloj godini su bili Playboy i Denny Crane.Po 7 glasova osvojili su njih dvojica, dok je 3. bio LingLing. Global Moderator najbolji je Sale92 koji je sa 76,9% ostavio iza sebe dex6 i Poslednjeg Boema. Mladi član godine je LingLing, dok član godine je bio verovatno i najteži izbor. Ventus i Sale92 su imali po osam glasova, dok je Skipper imao 5. Da sumiramo utiske, Sale92 je uzeo najviše trofeja, i pokazao koliko je uradio prošle godine za forum. Oni koji su pobedili u svojim konkurencijama nadamo se da će to biti podstrek za dalji rad, a ne obrnuto. Zahvaljujemo Vam se što ste glasali. Na našem forumu u sledećoj godini očekujte dosta. Uskoro izlazi i nova verzija FM Balkana 2.0 i nadamo se da će vam se svideti i da će te u novoj godini biti još aktivniji. Vaš FM-Balkan tim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Čestitke svima Jao jedva čekam vidjeti novu verziju foruma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 To bre! Odlican tekst i sve. Hvala sto si obojio ljude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Čestitke momci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Cestitke svima i žao mi je sto nisam uzeo nagradu u provali godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Čestitke svima za sve, što ste uradili na forumu. A pogotovo Vlax-u za karijeru, borba je bila teška... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Čestitke svima. Stvarno ste najbolji forum o FM u regionu.A sam forum ima i najbolje članove a to ste svi vi koji ste ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Svaka casti momci stvarno je zasluzeno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Cestitke svima i od mene. Inace tekst je napisao Zolinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Čestitke takodje i od mene svima da budemo još bolji u ovoj godini. I ako sam uzeo najviše nagrada kao što kažete u takstu zahvalio bih se svim ljudima što su glasali za mene zaista mi to puno znači! ::love:: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Hvala svima sto su glasali za mene, budem bolji sljedece, 2013 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Da hvala sto ste glasali i za mene. Zbog toga sam i napisao ovaj tekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Čestitam momci Iako mislim da sam nepravedno izostavljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Hvala svima koji su glasali za mene ::love:: Podelio sam prvu nagradu sa Stefanom :famous: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Hvala svima što ste glasali i omogućili prvu nagradu na ovom prelijepom forumu...Čestitke svima koji su pobijedili... ::love:: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Samo da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Obećavam još bolji rad u ovoj 2012. godini. Naranvno što se tiče editora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Samo da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Obećavam još bolji rad u ovoj 2012. godini. Naranvno što se tiče editora. I ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts