Ling^2 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 (edited) Aktivirana BiH liga:http://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/premier.jpghttp://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/srpska.jpghttp://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/feder.jpghttp://i1225.photobucket.com/albums/ee386/LingLingTheUltimate/kup.jpg Ubacuje se uDocuments/Sport Interactive/ FM12 / Editor dataSve foldere koje nemate morate da napravite!U igri:Kada se klikne na new game, izbaci vam prozor, vi oznacite 'change' i onda potvrdite. U sljedecem prozoru nadjete ovu DB i oznacite je. Downloadhttp://www.mediafire.com/view/?0k259zf0ih59j57 Ispravljene su greske. Ako nadjete jos neku, piste u ovoj temi. Edited September 30, 2012 by prodo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 ovo je lose odradjeno . mile pehar igra napadaca , a ne stopera , toni sunjic igra u zrinjskom , a nije free player , pavle susic je je lijevo krilo , a ne amc , ...... i zasto branitelj nije u 1. ligi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
willson Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Dođe li kompletna BIH reprezentacija na ovom patchu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 ovo je lose odradjeno . mile pehar igra napadaca , a ne stopera , toni sunjic igra u zrinjskom , a nije free player , pavle susic je je lijevo krilo , a ne amc , ...... i zasto branitelj nije u 1. ligi Ovo je samo aktivirana db, liga je radjena od strane SI i mi je nismo dirali jer nismo imali dovoljno informacija. Kad sam trazio da mi neko napise pravila, niko nista nije govorio. Dođe li kompletna BIH reprezentacija na ovom patchu ? Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 kralju zar ti ja nisam neka pravila piso i mlade igrace nema veze to transferi nisu odradjeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Slobo je odradio sjajno pravila, a ti mi posalji sta ne valja na PP pa da ispravimo sutra-prekosutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 ovo je lose odradjeno . mile pehar igra napadaca , a ne stopera , toni sunjic igra u zrinjskom , a nije free player , pavle susic je je lijevo krilo , a ne amc , ...... i zasto branitelj nije u 1. ligi Nemamo mi veze sa tim. Za to imaš Bosanske researchere ako se ne varam Jackala i Nikolu a mi smo samo aktivirali ligu. No pošalji šta treba ispraviti i nema nikakvih problema... :dada Ako već nisi poslao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Nemamo mi veze sa tim. Za to imaš Bosanske researchere ako se ne varam Jackala i Nikolu a mi smo samo aktivirali ligu. No pošalji šta treba ispraviti i nema nikakvih problema... :dada Ako već nisi poslao... jesu li oni na fm bosni ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Pa bosanski researčeri. Neće biti na hrvatskom forumu. Inače ja radim na verziji 2 i biće bolje urađena nego bosanci što su uradili sami (pardon , nisu je ni radili, samo aktivirali). Pa bih te zamolio ako želiš da pošalješ i te greške što si primetio kod igrača. Za neke klubove će biti sređeni rivaliteti, puna imena za sve klubove iz BIH i biće ubačeni nazivi derbija. Takođe još neke sitnice će biti izmenjene. Inače ovako po meni nema ni jedne jedine greške, ko god je radio lepo je uradio samo eto ja sam izmenio zimski prelazni rok kada počinje a kada se završava. Sada je kao i u Srbiji. Nadam se da ću sve završiti do večeras pa ću vam okačiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 ma neda mi se praviti acc na fm bosni . valjda ce se dobro napraviti uvijek zrinjski slabo odrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ne mogu baš da se grešim ali oni su zaduženi tek od ove godine za ReSearch za BIH. Jbg. sve što vidite od grešaka ove godine prijavljujte njima, do prošle je to radio ReSearcher za Srbiju Dušan Stamenković. Jbg. razumem da je to veliki posao ali nisam zadovoljan ne samo kako su urađene BIH, Makedonija i CG već i Srbija. Sada za BIH rade baš Bosanci dok za ostale radi i dalje on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Odlicno Slobo, ono sam izbrisao, a ubacio sam link u OP. I smanji te smajlije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyodor Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 (edited) Izvinite sto refrešam staru temu, ali ako ima neko download link od ove lige da mi da...Bio bih mu zahvalan.. Postojeci link neradi... Edited March 5, 2012 by fyodor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kifla6 Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 I ja također trebam link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1921-1987 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 I ja također trebam link i ja trebam link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 slobo ako imaš link što si uređivao molim te okači im Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 jel ima nižih liga? Druga liga FBIH i to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 vidiš da ne radi link tako da nema ništa. inače nije bilo drugih liga federacije i rs nego samo prvih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 osvježen link ukoliko nekoga zanima 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 I ja također trebam link Mogo bi se ti posla privatit i složit dresove za ove druge lige. Jel ovo Jedinstvo iz Bihaća? Vojsku tamo služio, lijepa sjećanja imam. Mogo bi sa njima poslje godišnjeg neki LLM probat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mujadžić Belmin Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Moze mi neko pomoci i da objasni kako da ubacim ovu ligu i da igram sa njomskino sam neke editore i skino verziju 12.0.4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Piše ti sve u prvom postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mujadžić Belmin Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 znam da pise al neznam ubaciti mislim napravim foleder editor data i tamo nema da oznacim tu ligu koju sam skinuo ako treba postavit cu i SS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 nađeš u my documents-sports interactive-football manager 2012 i ako unutra nemaš napraviš folder editor data. u taj editor data folder ubaciš ovaj file neće tamo u folderu editor data ništa bit za označit nego upališ igru ideš na new game i u idućem prozoru di ti piše nešto ko vrsta baze-default imaš u donjen desnon kutu za stavit kvačicu, staviš ideš dalje i pokaže ti se lista fileove koje možeš označit. označiš bih, ideš dalje odabereš državu bih sa popisa svih država i dalje znaš. ako ti i sad nešto nije jasno postavi ss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 My Documents - Sports interactive - Football Manager 2012 i ovdje ako nemas kreiras editor data...kada to kreiras udjes u igricu, i onda ce ti kad pokrene igrica izbaciti obavijest da imas fajl u ovom editoru i ti ga samo štikliraš i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts