IronMan Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Potrebna pomoc,kako ovo da sredim... uvek ovako dobijem gol... http://www.dodaj.rs/f/2a/E3/MehpNmq/red-star-v-javor-field-f.png Lazic pokriva Trifunovica... i odjednom prestaje da ga prati... http://www.dodaj.rs/f/u/Ob/13A8BSNl/red-star-v-javor-field-f.png I naravno ovaj postize pogodak... Ako bilo ko zna kako ovo da resim nek se javi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArminReus Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Koja rola bi na krilima odgovarala da se igrac vrati nazad i oduzme loptu kako bi pokrenuo kontranapad?Gledao sam utakmicu izmedju Bayerna i Wolfsburga gdje su robben i ribery u vecini slucajeva vratili kako bi pomogli svojim saigracima,a onda brzi kontranapad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Defensive winger? Onako iz glave 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Da, DW će ti to raditi, i to još ako ga staviš na Defend još češće. Također ako staviš na Wide Midfielder na Support ili Defend 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Specific marking rješava nekatere probljeme. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArminReus Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Ok,hvala pokusat cu sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapačko Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 http://shrani.si/t/1V/122/2HPi97KN/5657658758.jpg Zanima me jer če ovo raditi. Malo sam u dilemi šta se tiče vezne linije (midfield) i rola za Falcaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Jedino bi možda Falcaoa malo ograničio sa tom rolom, ja bi mu rađe stavio AF, ostalo može ići jedno s drugim...e da, stavi DM-a na Half back i jednog braniča na Cover jer su ti bekovi preofanzivni pa da imaš osigurač 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Ovo što je Madri rekao plus jedan AP, ili na krilu ili u sredini, neće se ovo baš najbolje povezivati, pogotovo protiv jakih protivnika.Jednostavne TI, teško je sa 4 TI predvidjeti efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArminReus Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Koje bi TI bile najbolje za kontre i presing?Kojim igracima treba u OI staviti close down? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 More direct passing, Pass into space, Clear ball to flanks, Play narrower, Push higher up, Hassle opponents, Higher tempo (ili much higher). Ako imaš radišna krila, sa visokim Work rateom, staviš ih na DW-S ponekad i onda ti je dobro pritiskati bekove protivničke i krila i tada njimka stavljaš sa ih non-stop pritišćeš. Inače ako imaš dobro napadača koji je također radišan, staviš na braniče da ih napadaju, a i vezni red bi bilo dobro samo moraš igrati malo tvrđe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Ajde sad vi koji imate Vollanda, da sad ne trazim postove. Koju mu rolu staviti? Igrace sam u napadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Bilo sta ja mislim, moze se razvit u sto god hoćes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Sad si mi mnogo pomogao. Complete forward atack. Zasto, zato sto bi zeleo da sve atribute iskoristi kojima raspolaze. A nekako ta rola obuhvata sve. 3 u 1. Poacher, Advanced Forward i Deeplying u jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Koju rolu koristis u napadu? Osobno vidim njega kao odličnog trequaristu ako korisis na ST, ali moze i sto drugo igrat tamo sigurno., Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Imam vec trequartistu i ne vidim ga tako. Zavisi, ne igram uvek istu rolu. Menjam u zavisnosti od profila napadaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Ja bi prije role complete forwarda pokusao s poacherom mislim da ga to vise upotpunjuje . Sto se tice ove role complete forwarda nisam imao dobra iskustva s tim kada sam igra s jednom spicom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Imao sam i ja losa iskustva u proslim menadzerima, ovde nemam pojma kako je. Mozda mi bude cak advanced forward, da vise ucestvuje u igri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Ja bi se odlucio za Poachera pa to sada kako mislis da je najbolje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Poacher i po meni CF je za vrhunske napadače, Falcao/Cavani... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Stavi ga na krilo, odličan je, malo mu sredu crossing i eto ga. Ima WR i TW, brzinu što je dosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Ma kakvo krlio, pa nisam ga za krilo doveo. Samo napadac dolazi u obzir. Hvala svima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Mozda pogresna tema, ali da pitam. Je l' moze neko da mi kaze idealanu kombinaciju za staff responsibilities? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Neznam dal posstoji. Svaki vjerovatno koristi malo drugačije. Ja osim treniga za Seniore i contracte to pravim sam. Za ostalo imam staff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Pa hocu da dovedem nekog talentovanog stopera, posaljem ponudu, ali Head of Youth pregovara, a ne ja. Tu je problem On ne moze da se dogovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts