Semkoo™ Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Mozda si slucajno u Team Policy stavio da ti on pregovara sa igracima,mozda bi to moglo biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Ekipa, je li itko od vas u FM14 koristio Enganche? Kako vam je igrao, kojeg ste igrača koristili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Ja koristi u jednoj taktici.Konkretno Januzaj i Adryan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Koristio sam Ronaldinha, a ono nije se bas upustao u driblinge, i vecinom je gurao lopte iza leda protivnicke obrane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 http://i.imgur.com/wXmroEu.png Evo tek sam sada () našao opciju kako stavljati da ti jedan igrač čuva protivničkog igrača kojeg ti izabereš. To je prošle godine bilo tijekom utakmice za stavljati tamo gdje se rade brze izmjene, a sada se mora početi utakmica i ući tada u PI i tamo stoji kao na slici Eto, za one koji još ne znaju gdje je opcija sad znate 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Ja to zuculiniju cesto stavim posto mi igra bwm jednom je hazarda pojeo a ja sabio chelsea, samo taj igrac onda ne markira nikog drugog, po mn nije dobro stavit stoperima ako protivnik igra sa 2 napadaca ili 1 napadac 1 amc jer onda oni ce ici za tim igracem i napravit ozonsku rupu, ja probo balanti stavit da cuva kenwynea jonesa lik mi 2 gola zabio jednostavno pobjegne nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 ne znam je sam li u pravoj temi za to ali može objašnjenje Half Back role?koja je njegova uloga, koja je zapravo razlika između njega i klasičnog DM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Igrač koji je na ovoj roli najčešće će se nalaziti između veznog reda u obrane dok je lopta u posjedu protivnika. Kada vaša momčad kontrolira loptu on će se povući nešto više prema natrag za razliku od klasičnog defenzivnog veznog te će u tom slučaju braniči izaći malo naprijed, a igrač na half back roli koristit će za što bolje čuvanje lopte i nuditi opciju prema natrag. Što se defenzivnih zadataka ovakvog igrača tiče, ponuditi će opciju za brže oduzimanje lopte i vraćanje posjeda u svoju ekipu. Igrač može biti samo na Defend duty.Potrebni atributi:Marking, Passing, Tackling, Anticipation, Composure, Concentration, Decisions, Positioning, Teamwork, Acceleration, Stamina, Strength 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Jer mislite da je ovo dobro? Želim igrati ajmo reći kontrolirani nogomet ali opet više napadački znali ne baš da toliko se dodajem kao Barca ili Bayern sad I htio bih igrati presing kao što je Red Bull Salzburg igrao prošle godine http://spielverlager...r-schmidt-2014/ evo ovako kako je Roger Schmitd. Sjećamo se kako su razbijali Ajax ili kako je Pep Gaurdiola rekao da nije vidio bolji presing od Red Bull-a Pa jer ovo dobro. I stavio sam obojici napadača i veznima tackle hard. Pa ako neko ima kakvu ideju hvala http://i60.tinypic.com/15nq3pw.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Koliko sam ih gledao prosle sezone, cini mi se da su njihova krila najmanje krila u celoj prici. Prakticno, ogranicavas im ucinak u napadu na taj nacin. Mnogo vise su neki WM-ovi, sa malo vise slobode u napadu. Mozda Cut inside, mozda Roam. Adv. play mi se ne dopada u 4-4-2, mozda pre neki CM(S) ili BBM(S). I slobodno pusti bekove napred. Makar jednom FB(A) sa Stay wider ili Run wide with ball (pre drugo nego prvo). Od timskih instrukcija eliminisao bih Exploit the middle, posto ce Play narrower vec suziti igru i povuci vise dodavanja kroz sredinu, nema potrebe da gomilas i utrcavanja igraca tu, pre bih ostavio prostor ovima sa bokova. Probaj tako nesto, pa vidi kako se ponasaju. Sto se presinga tice, podesi ga u OI, mada Hassle radi posao na ovom FM-u i vise nego sto treba. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 L'Aero ti je sve rekao i složit ću se s njim. Gledao sam jedan video na youtubeu baš o tom RB Salzburgu od prošle sezone (probaj tražiti) i koliko sam uspio skontati, njihov presing se svodi na brzi pritisak na protivničke bekove, odnosno kada protivnički bek primi loptu tada krene presing i oduzimanje lopte, kontra i gol. Čak pomalo to izgleda na Geggenpressing, ali opet u drugu ruku daleko od toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Htio bi igrati taktiku preciznih i tacnih dodavanja sa Swanseom jer slicno igraju u RL da li je bolje da tako nesto pokusam napraviti ili da igram na svoj fazon sa cvrstinom u odbrani a napad da uradi svoje i vide se rezultati, vase misljenje sta je od ovog 2 bolje i ako neko ima ideju i zna kako tu taktiku da sastavim i je li bitna formacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ne možemo ti mi reći što ti je bolje. To je tvoj izbor, odnosno izbor onoga tko igra i kako misli igrati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L'Aeroplanino Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Uvek sam za to da se proba nesto slicno onome sto ekipa stvarno igra. U svakom slucaju, imas igrace za obe varijante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Imam odlicne igrace za 3-5-2 koju cesto koristim ali i za 4-5-1 ravna formacija, gdje koristim taylora koji moze igrati i krilo i beka na krilu a balantu nekad stavim na beka a nekad davisa, sve u svemu imam 3-4 odlicna defanzivca: Balanta, Strandberg, Amat iskusni Wiliams pa cak i Chico Flores, onda imam dobre bekove crochia/richards i davies/taylor, cm- iskusni britton, guilavogui(loan) i zuculini,shelvey, mats daehli i karlo lulic(moji igraci na posudbama), desno krilo pablo hernandez lijevo skripi jer sam krpeci neke druge pozicije tu pogrijesio al ima igraca koji to mogu odigrati, amc michu i ubrzo guido vadala a tu je i mladi pozuelo, napad bony, barbosa, vydra, koja bi mi formacija najvise prilicila po ovom kadru i kad bi htio igrat na posjed i tacna dodavanja koje su predispozicije, a ima li koji swans ovdje da mi pomogne oko prenosenja ako mi se bude dalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Po meni bi sa njima bilo najbolje igrat 451 ili mozes probat 4231 s 1dmc, ali najbolje da pitas Crisa on s njima igra na svakom FMu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ma gledo sam ja kako je Cris igro, on igro 4-2-3-1 deep al u mn se nije pokazala , 3-5-2 se pokazala i 4-5-1 ravna se pokazala 4th mjesto u premiershipu nakon 8 kola i 3 susreta sa ekipama iz velike cetvorke, prvi dio prve sezone sam igro 4-2-3-1 znao sam 5 golova primit, trazio sam i pomoc u taktickom dijelu al dzaba haha golova ko u prici, a kad bi htjeo igrat na posjed koja formacija koje role Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 (edited) Nisam ja nikada sa njima nikad igrao 4-2-3-1(to je bilo samo predstavljanje kluba )ps: mozda samo prvu sezonu, ali nisam siguran. Edited August 1, 2014 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Cris ne porici haha u kako vam ide sam vidio da si igro 4-2-3-1 deep duze vrijeme a i da si im'o nesto cris ala cruyff taktiku i cris ala guardiola taktiku , i da si kasnije nekad izgubio i reko da neces igrat vise tiki taku , ja sa 3-5-2 i ponekad 4-5-1 zasad na 4 mjestu, sad igram protiv liverpoola u 89 ja dajem gol iz kornera za vodstvo u 92 oni za izjednacenje nego isplati li se igrati tiki taku, mada ne mora bit bas prava nego samo da imam kontrolu nad utakmicom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 To je bia sami početak, u tom saveu nisam.bas igrao na posjed nego na kontre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Znam ja sam isprbav'o tu taktiku protiv slabijih timova i nije nesto jer je nekako potesko dati gol, a znam da si govorio da imas tiki taku, mn zasad ide sa 3-5-2 i 4-5-1 flat fine taktike obe pogotovo se dobro pokazala protiv jaceg protivnika, al nekako mi glup da igram talijanski u po Welsa haha, al taktika je bas efikasna da nije davno bi ja mijenj'oI da li je po tb bolje pobijediti na takav neki nacin igrajuci malo zatvorenije nego izgubiti a imati posjed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 To je bia sami početak, u tom saveu nisam.bas igrao na posjed nego na kontre http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g1393886498695563140.jpg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g1393886498695563140.jpg Tako je Madri ja prelisto 20 stranica "Kako vam ide" da bi vidio kako je igro i kako mu je islo posto je igrao sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 (edited) Pazite posjed, pa zaključite Sa Swanseom sam igrao više taktika, tiki taka par puta... svaki save ja imam 3 tatike spremljene UTAKMICA 1UTAKMICA 2 Sa Schalkeom je bila tiki takahttp://i.imgur.com/htaVoC0.png Ali eto opet vi znate bolje ps: Ti si nešto išao preslikat, kako će ti biti isto kad nisi vidio niti sve TI niti jedan PI Edited August 1, 2014 by Cris 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semkoo™ Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Jest ja sam pokusao da samo formacijski preslikam, trazio sam po netu nesto al' nisam se nesto snas'o, nea vz ja cu nastavit igrat kako ja mislim, probat nesto svoje napravit da valja to ce mi onda bit draze ako uspije, i ja imam 3 taktike jednu zatvoreniju jednu vise napadacku i nesto srednje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts