cindra20 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 (edited) Hvala Staridedo i Madridista. Ako ima još ko da mi može dati koji savjet. Osobito Dedo pošto vidim da znaš puno. Edited January 24, 2014 by cindra20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Ne znam šta više, sačekaj koji mjesec da objavimo taktiku sa Bayernom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Hvala Staridedo i Madridista. Ako ima još ko da mi može dati koji savjet. Osobito Dedo pošto vidim da znaš puno. Što bi ti htio? Igrati kao Bayern, odnosno nešto tipa Barcelona za vrijeme Pepa? Ako je to dat ću ti cijelu taktiku kako bi otprilike trebala izgledati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 (edited) Jer mi barem ako ništa možeš ti ako ništa u inbox poslati kako bi po tebi stavio team instructions za Bayern! A da igraju kao sad sa Pepom A ako ništa budem čekao Da Madridista kako igra Bayern pod Pepom sad Edited January 24, 2014 by cindra20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Work Ball Into BoxFloat CrossesAllow Wide Players to SwapPlay NarrowerHassle OpponentsLook for OverlapBe More DisciplinedTake a Breather Ovo je naslijepo, pretpostavljajući da znaju ostale stvari, vjerovatno bi ispalo čudno u FM-u, ali otprilike tako igraju. Treba to uskladiti između TI i PI.Vidi šta ti Madri pošalje pa skontaj nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Formaciju koju koristiš i ja bih koristio u tom slučaju, jer donekle je najviše pogodna za to. Golman na SK, support ili attack, birajDva braniča bi stavio na CD-cover(smanji mu slobodu, da dodaje kratko bez rizičnih dodavanja) i BPD-DefendBekovi bi trebali biti dosta napadački orijentirani zbog igrača na krilnim pozicijama. Probaj sa WB-Attack i CWB-Support(ako je moguće u support, nisam u FMu pa bubam)Zadnji vezni je Half Back, igrač koji će ti se vraćati i biti drugi branič kada BPD krene prema naprijed, to ti je u Barci Busquets, Real u ovogodišnjem izdanju tu ima Alonsa i Illarru. Njemu isto da kratko dodaje, bez puno kompliciranja, zašto? Vidjet ćešDva vezna, jedan neka bude AP-Attack, a drugi vezni u zavisnosti od tipa igrača kojeg imaš, ali dobro bi bio BBM ili DLP. Playmakeru daj slobode, on nek ti diktira igru, a ovaj drugi ti je osigurač na sredini terena, odnosno da imaš opciju višeKrilni igrači bi ti trebali biti oba na IF-Attack i tu nema puno kompliciranja, trči, hodaj meni dodaj ili zabijNapadač bez dvojbe neka bude DF-Attack Što se TI tiče, ja bih koristio: Shorter passing, pass into space, work ball into box, play out of defence, Look for overlap(ako ti protivnik igra jako duboko), Push higher up(ako vidiš da možeš još više, idi još više), Hassle opponents. Tempo ne bih mijenjao, odnosno stavljao odmah, već ti po instiktu gledaj i vidi treba li brža igra, ili ako si poveo, smanji tempo i tako. Također, dobra ti je kombinacija Play wider i Exploit the middle. Vrlo učinkovito protiv protivnika koji igraju gusto, raširit ćeš ih, a ubit ćeš ih kroz sredinu gdje su nekad bili najgušći. Znači ja ti ovo ne bih koristio od početka, već u zavisnosti od rezultata i protivnika, odnosno njegovog pristupa igri. Ako sam nešto zaboravio reci 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Ne može CWB (s), ovo ostalo odlično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Treba probati više kombinacija sa krilima, ako igra sa Look for overlap ja bih rađe probao sa FB-Attack, ako ne onda WB-Attack ili support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Puno hvala Madridista i jer mi možeš se javiti u boks da pitam još za neke detalje da ne previše ne zagušim ovu temu ili daš neki mail na koji bi se javio Inače PUNO hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Javi mi se na: https://www.facebook.com/madridista.fmb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cindra20 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Budem ti se javio HVALA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Je li netko pokušao kopirati taktiku nekog trenerea(Klopp, Guardiola, Ancelotti...).Ja sada pokušavam od Bielse. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Zanimiv odabir. U jedno sejvu je Bielsa kod mene osvojio LŠ sa Schalkeom u 2. sezoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irakitic Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 http://img4.imagetitan.com/img4/small/8/8_lpool.jpg moze netko pogledat i iskomentirat ako nesto ne valja...? hvala pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Čini se uredu, ako radi, dobro je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Mozes stavi Aggerja na Cover , a sve ostalo ne izgleda slabo. samo pitanje ako ti če radit u engleskoj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Gerrard na DM(regista), bekove na attack, moze jedan na support(Jonhson).Vidim da igras Push higher up, onda stavi srednjem stoper BPD©, a ostaloj dvojici CD(x). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irakitic Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 hvala ekipa isprobat cu to cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Zanima me, ali mislim da se ne može... samo sa specific markingom ali nije to to.Moze li se prije utakmice narediti jednom svom igraču da konstantno vrši pritisak na njihovog određenog igrača? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 To se moglo u FM13, ne znam zašto su to makli u ovom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Šteta, nego još me nešto zanima.Je li moguce postaviti igrača na MRL poziciju, ali da su mi zadaće jednake kao i na AMRL IF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Jedino ti preostane Wa rola. Neznam druge, pa da stavis ljevake na desno stran i desnjake na ljevo, i obojica specific marking na njihove bekove. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Šteta, nego još me nešto zanima.Je li moguce postaviti igrača na MRL poziciju, ali da su mi zadaće jednake kao i na AMRL IF Možda bi se moglo preko nekih PI, ali nisam siguran jesu li omogućene za MRL pozicije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Šteta, nego još me nešto zanima.Je li moguce postaviti igrača na MRL poziciju, ali da su mi zadaće jednake kao i na AMRL IFZašto da ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts