Cris Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Hvala Torrent, nekako uživam kad ovako radim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Bravo Cris.. svaka cast.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Jedva čekam da te sredim sa taktikom Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Po CruyffuThis is how I play diamond http://i.imgur.com/bD3vaP8.png 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Koju rolu igra Januzaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey'Blanc Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Bacit ću vam jedan taktički tekst, ustvari jedan magistarski rad ahhahah. Šalu na stranu, zaista sam vam kontao taktički jedan poučan članak napisati o razbijanju današnjih popularnih taktika i kreiranju istih. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk bezanija Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 4231 sa presingom neocekivano mnogo puta mi je donela pobedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 (edited) ... Edited November 19, 2014 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIDISI Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Drugari potreban mi je savet, kako da namestim da mi golman ne ispucava loptu daleko napadacu, vec da akciju krece tako sto ce da doda DL i DR igracima i da od njih krene napad ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Imas opciju na player instructions i odaberes komu če podat golman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 http://i.imgur.com/pVGp4sM.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Što mislite o Suarezu na AMC, a Sturridge sam u vrhu napada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Zasto ne? u kojoj roli ga mislis koristiti? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Zašto da ne, mnogi igrači su bolji kao AMC nego kao ST iako ih svi smatraju napadačima. Najbolji primjer je Aguero. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Vjerovatno trequartista, a mislio sam i shadow striker... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Ja bih prije Suareza na SS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Koju rolu da stavim Messiu (igra mi u spici) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 CF ili poacher. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Ne ovisi rola igrača samo o tome kakve on ocjene ima. Zavisi kakva su ti krila, ali ako ćemo gledati po Barci sa Neymarom lijevo na IF-Attack i Pedrom desno na W-Attack, ja bih koristio Messija na AF-Attack ili T-Attack, dvije role koje bi u tom slučaju najviše izvlačile iz njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Ako mi ovo uspije bit će odličnohttp://i.imgur.com/RzkyxoJ.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 U sigu ti stoji ''Football is simple game'', a ti je zakomplicirao gore od Barce Roberto Mancini: "Barcelona players passing the ball at least 25 times to reach the goal while for Real Madrid's Xabi Alonso is doing these all in a single pass.'' 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Znam za tu izjavu "Footbal is a simple game" sam stavio dok sam vodio Swansea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Pa ni tada baš nisi igrao jednostavno, uvijek u tebe preko 100 dodavanja po igraču, na tekmi tri gola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Tada ja mislim da nije bilo utakmice da je igrač išao preko 100( možda koja, ali ne znam)...A sada nešto skroz drugo pokušavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa87 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 dugo nisam igrao menadzer,zadnji koji sam igrao aktivno bio je fm11,posle toga slabo,ali sam se ponovo aktivirao na fm14,i ne znam mnoge fore i potrebna mi je pomoc!Posto sam sada na poslu i nmgu postaviti slike svoj problem predstavicu textom.Igram sa evertonom,tek sam poceo,prva sezona,igram taktiku 4-3-3,imam solidnu ali malobrojnu ekipu,na golu je howard,standardni stoperi distan i jagelka,na beku levo bejns desno hibert,u vezi beri i osman,po krilima levo gaitan,desno djerar delofu i spic jelavic.Na pocetku nisam puno obracao paznju na taktiku,i islo je jako lose,delovao sam napadcki odlicno,davao sam po 2-3 gola po mecu,ali defanzivno totalno neozbiljno,primao sam bas mnogo golova,recimo protiv totenhema sam sa 3-1 izgubio 4-3,protiv sanderlenda sa 3-0 zavrsio 3-3.Onda sam dosta obratio paznju na tim instrukcije,i stavio za odbranu stay on feet,much expresive defensive line,tight marking,clear ball to flanks,za sredinu exploit to flanks,more disciplined,stay wider,i filozofija very rygid,pas igri se nisam puno posvecivao,samo sam veznjacima beriju stavio direkt passing a osmanu short,i krenulo je maestralno,postao sam cvrsta ekipa,u kojoj odbrana ne dozovoljava puno prostora protivnicima,ide se na svaku loptu,igra cvrsto,lomi protivnik,posledica jeste bila dosta zutih kartona,ali jako tesko smo primali golove.Napad se oslanjao na krila,nije se napadalo 90 minuta,ali su napadi jako brzo funkcionisali,sa probijanjem po krilima i ubacivanjem u kazneni prostor sto je jelavic stalno koristio i postizao golove,ali neretko su i gaitan i delofu davali golove,pogotovu delofu,koji je kao krilo postigao 8 golova,usledila je fantasticna serija,pobede protiv kardifa 3-1 arsenala cak 3-0 sitija 3-2 itd,ali posle toga totalan pad,vec 5-6 utakmica napad funkcionise katastrofalno,odbrana je i dalje cvrsta i radi svoj posao,sto mi omogucuje da uzimam bar po bod retko gubim,ali krila ocaj,jednostavno ne probijaju uopste,kao da su zaboravili da igraju,a i ako ponekad prodju kako treba jelavic sve promasi,probao sam da ih menjam,sve sto imam je da miralas zameni delofua,koji takodje nista,jos gori od njega,i na spicu lukaku umesto jelavica,koji je takodje ocajan,probao sam da pricam sa njima na privat cetu,na tim tolku ih stalno motivisem,ali nista,dodavao sam instrukcije pass into to space,ali ne vredi,i trening sam menjao jedne nedelje att movments a jedne teamwork,ali ne vredi nista!MOLIM ZA POMOC VAS ISKUSNIJIH,UNAPRED HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts