bŁast€r Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Gledam prvo Bainesa, jer bi me mogao izaći oko 15 miliona, a svidio mi se u sejvu sa Evertonom i mlađi je 3 godine od Balzarettija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 ali je Balzareti Talijan i lakse bi se uklopio u sastav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 balzaretija dovedi, meni je drama igro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bŁast€r Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 (edited) Došao je Balzaretti, ali je taktika bila loša, pa sam morao preći na 4-5-1 što je lakše sredit u kratkom vremenu, a 4-3-2-1 im je ostalo da ju uigravaju malo kroz ovu sezonu. Edited May 6, 2012 by bŁast€r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 http://img694.imageshack.us/img694/4889/tacticc.png Hocu da igram ovako sa Belgijom, ali treba mi savet kako da odradim odbranu posto mi lako prolaze pogotovo po krilima...? Nikad nisam igrao sa ovakvom formacijom, ali sa Belgijom moram posto nemaju bekove a imaju odlicne stopere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Prakticki nemas bocnih igraca,jer si stavio na attack sve. stavi na support,i stavi fluidnu igru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 A sta da stavim ovoj trojici u odbrani...da ostavim ovako ili...?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 stavi sredisnjem cover,a ovima mozes stoper. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozart09 Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Ovako, vodim Arsenal i mucim muku sa napadacima. Svi daju golove osim njih.Menjao sam im role ali idalje isto.Evo taktike koje koristim:http://img4.imagetitan.com/img4/small/4/4_capture860.jpg http://img4.imagetitan.com/img4/small/4/4_tactic2.jpgEvo i team instruction:http://img4.imagetitan.com/img4/small/4/4_1644.jpg http://img4.imagetitan.com/img4/small/4/4_2432.jpgMoze neko da mi pomogne oko napadaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Kao prvo ni ramsey ni hamšik nisu bwm.Ramseya stavi na ap-support a sanoga na poachera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozart09 Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Na pocetku mi je Ramsey igrao na ap, a Hamsik na cm. Problem mi je sa napadacima, koju god rolu da stavim, oni nece da daju gol pa nece. Sanogo i RvP imaju vise asistencija nego golova o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Kod ove desne taktike stavi u napad Van Persiea i stavi mu Complete Forward,nemoj staviti oba krila na inside forward,jednog braniča stavi na Ball playing defender,a drugom stavi rolu 'Cover' tako da mu pokriva leđa,ostalo je ok... kod lijeve taktike si sve krivo,u vezni red stavi ramseya i songa,ramsey kao playmaker i song kao bwm,isto nemoj stavti dva Inside forwarda,a u napadu stavi Sanogu 'Support',a RvP Complete forward...obrana isto kao i što sam gore napisao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 stavi van persia ko trequaristu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zikaa Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 (edited) kod desne taktike hamšika stavi na DLP, walcotta na wingera, sanoga na AF i Songa na BWM - Defend Edited June 9, 2012 by mato997 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laza95 Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 (edited) pa imas sanoga TM.. onda skoro sve lopte idu na njega dok na van persija retko koja ide.. stavi sanoga Poachera.. walcot Wigner.. hamsik dlp.. Edited June 11, 2012 by laza95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Kako će se ponašati napadač(poacher) koji u wide play ima uključeno "moves into chanells", a iza njega stoji AM-Support u ulozi plejmejkera?Funkcionira li to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Ovisno kakav je poacher,i kakav je AM,naravno kakva je formacija i sama taktika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Ne mogu baš iznosit detalje.Mogu reć da igram fluid-control formacija 4-2-3-1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Kako će se ponašati napadač(poacher) koji u wide play ima uključeno "moves into chanells", a iza njega stoji AM-Support u ulozi plejmejkera?Funkcionira li to? Po prirodi bi trebalo funkcionirati.Poacher i treba da se krece okomito prema gola utrcavajuci u prostor,a AP je tu da mu podvaljuje lopte.Dobra zamisao.Mada zavisi od igraca i ostatka taktike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey'Blanc Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Kako će se ponašati napadač(poacher) koji u wide play ima uključeno "moves into chanells", a iza njega stoji AM-Support u ulozi plejmejkera?Funkcionira li to? Izvući češ 30% njegovih sposobnosti,jer plejmejker neće ''gledati'' samo nejga u vidu zamisli njegove igre tada najviše do izraza dolaze krila Inside Forwardi koji ma kakva god ekipa bila bili oni loši ili dobri izvlačit će se maximum iz njih e sad kolko su kvalitetni to je od tima do tima,ali poacher mislim da se neće nadavat ''puno'' golova. Neko moje mišljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Ja bi mu stavio Advanced forward u tom slučaju jer će tada možda dati i više golova,ali i i drugi davati dosta,pogotovo ako je AM dobrog driblinga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Zanima me jedna stvar,jeli itko pokušao igrati sa Deep Lying Forward,a da mu je stavio pod Mentality na Defensive i kako funkcionira? Koja bi formacija u tom sločaju najbolje išla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 To ti je nešto kao trequartista onda,igrač bi se vraćao,proigravao,bla bla,sve što radi playmaker u napadu,to ti je nešto kao 4-6-0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 najbolja ti je taktika DL,DC,DC,DR,DM(defend),MC(advance playmaker),AML,AMR(oba adv.playmaker),ST,ST(oba poacher) s tim da ti ta dva napadača ne preferiraju target man kao njihovu specijalnost već poacher ili advance foward Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 ljudi treba mi pomoc .... 5 godine sam na fm i neznam nista...hocu da moja ekipa igra lep i kvalitetan fudbal...umem da dovedem igrace ali neznma da napravim formaciju i da dam instrukcije jer mi moze neko pomoci...vecinom igram sa timovima iz JSL...hvala unapred :( :( ovo ti je najbolja taktika samo ti je bitno da izabereš dobrog kapetana tima jer inbače ti tim ne igra dobro...DL,DC,DC,DR,DMC NA LIJEVU STRANU(defend stavi)MC(na desnu stranu stavi advance playmaker)AML,AMR(oba advance playmaker),ST;ST(oba poacher) nađi nekog dobrog igrača za MC i stavi ga da bude playmaker preporučujem gyflia(tako nešto) iz hoffenhaima na treningu stavi na uči igrat tu poziciju jer je on trenutno AMC...napadači ne smiju imati specijalnost target man jer su oni inače spori trebaš dva brža napadača...to je to uglavnom. s kojim klubom igraš?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts