edz9100 Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Ne radi. moram sam mijenjat, al nema veze i ovak je ljepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 A jel se mogu backgroundovi automatski mjenjati? Mislim ono, kad stisnem continue da mi se promjeni background. Može. Probaću večeras kad budem bio kući da pronađem neki background pack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 19, 2010 Author Share Posted May 19, 2010 To, kolko znam ne radi za FM'10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Radi ali mislim da treba malo config fajl da se menja. Video sam negde na nekom forumu da može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Moze mi netko uploadovati defaultni font od FM-a?? Slucajno sam izbrisao,a nece da mi u igricu bez tog fonta! :help: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Staviti u: C:\Program Files (x86)\Sports Interactive\Football Manager 2010\data Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Football Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 dali netko zna kako promjenit font na default skinu uspio sam se sjetit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kornjaca Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Moze neko da mi obijasni kako da napravim skin pa da krenem u akciju i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Ne može pošto to nije nimalo lak posao. Tebi bi verovatno trebalo meseci da uradiš skin. Bolje radi nešto drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kornjaca Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Ne može pošto to nije nimalo lak posao. Tebi bi verovatno trebalo meseci da uradiš skin. Bolje radi nešto drugo. Sve se moze kad se hoce skipper ako ima neko da zna da napravi skin neka mi obijasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Najlakše ti je da uzmeš neki postojeći skin i da ga menjaš. Prvo ga moraš učiniti vidljivim na FM-u (uraditi potreban xml fajl sa potrebnim podacima) pa onda ubacivati panele, grafiku, i to uklapati da liči na nešto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Ja cu sad da pokusam da napravim FM-Balkan Skin, mada me ne drzite za rec, sanse da cu da upsem su 1 posto, ali kao sto Neroazzur rece sve se moze kad se hoce, inace Skipper jer mozes da mi posaljem program gde radim xml fajlove za skin na PM, ako imas i ako ti nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Otvoriš u notepadu. Desni klik na xml file open with --> notepad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 A kako da napravim xml fajl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Pa uzmeš postojeći skin i izmijeniš ga.. Negdje na netu imaš originalan FM'10 skin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Jos kad bih uspeo da nadjem, to je malo teze, ako neko zna ili ima ovaj skin molim da mi posalje na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Probaj ovo http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=1162 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Zeko pravljenje skina je prilično obiman posao. Moraš uklopiti gomilu stvari da to izgleda dobro čak iako samo menjaš neki postojeći. Ako dodaješ neke nove stvari i panele onda je još teže. Profesionalcima traba bar 2 nedelje da urade skin. Šta misliš koliko će tebi trebati kad neznaš ništa oko toga? Najlakše ti je da ti neki skin prilagodiš tvojim potrebama nekim manjim ali efektnim grafičkim izmenama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 , ma ne brinite vi za njega, inat je to... Ko ne cacka, nece ni nauciti, tako bar kazu..... :: Samo napred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Krenuo sam u edit Neue.2. Skipper mi malo pomaže. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Krenuo sam u edit Neue.2. Skipper mi malo pomaže. :-) Tako bre, nekad sam ja cackao, na FM08, al to me jebrzo smorilo...Samo napred, deluje mi ovo sve zanimljivo.... VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Ko želi imati jedinstven skin mora se pozabaviti i xml fajlovima a ne samo izmenama slika pošto će to i dalje biti isti skin samo drugačije obojen.Inače ko se želi baviti xml-om evo mu npr. kako izgleda deo koda od backroom advice-a na onepiece skinu, pa ko voli nek izvoliOtvorite fajl preko notepada [privitak je izbrisao admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Maj a sad editujem neke skinove, tj. miksujem jedno 10-ak njih, sta mi se svidi od kog, i promenim boje. Ja sam tek stigo do boxes, nego jel moze neko da mi da grb foruma, ali u velikom formatu, minimalno 500x500. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 Kak da se vratim na stari skin(Neue.2)? Nema one ikonice za Preferences, Quit i ostalo.. http://i800.photobucket.com/albums/yy285/rosque_textopisci/ScreenShot344.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaj Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 e drugari, bio je ovaj skin za 09, jel zna neko dal ima mozda ovakav za 10-ku? http://www.dodaj.rs/t/2O/12Y/1ilXARL2/dentinjo.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts