cry Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Jedna stvar mi nije jasna. Kod mene nema liga za u19 i za rezerve pa mi mladi igraci propadaju, dali to moze netko popravit da ih kreira u editoru posto ja bas i ne znam baratati sa njime. Hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskusni FMovac Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Prijatelju imam jedno pitanje, igram dugo Manager-a i znam dosta stvari na editoru, ali me jedna stvar ''zeza''. Kako da promijenim continent nekoj drzavi, npr. ti si Yugoslaviji stavio Europe, e sad pitanje je kako si stavio? Ako mi to mozes objasniti bio bih zahvalan. Pozz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoilkovic Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Jesu odradjeni zimski transferi za ovu ligu ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Nisu, ali možeš kombinovati sa LFC Marshall UpDateom. Što se tiče editovanja kontinenta potraži na forumu imaju tutorijali o tome.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Miljević Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Dajte upload na neki drugi sajt, ako može, nikako da skinem s ovog... pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirekrupa Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 zasto sada izbacuje error Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aca123 Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 tebra skinuo sam 12 i ubacio ovo u editor data ali nemogu da nadjem yugoslaviju pomozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts