swlek Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 i kako da ubacin neke druge klubove u ligu jel mi govori da ima wrong nation set a nisan nigdi nasa da je sta drukcije nego u ostalima nego team history Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 kao prvo ne stavljaj dva posta za redom, a kao drugo odes u editoru opciju transfer i pise ti min i max age i tu stavis s koliko godina, a mijenjanje klubova ako znas editor nije problem a ako ne znas drzi se ove lige jer je dobro odrađena da bi sad mijenjao klubove.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swlek Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 stavija san dva posta zato sta san zaboravija drugi stavit u prvom nisan zna da imamo post policajca.liga je najbolja radi nje san pocea ponovno igrat pa ako ocu zaminit dva cluba zasto ne sve za bolju igru al to nije svrha fm-balkan.hvala na razumjevanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 da si to vrime dok si napisa ovaj sarkastičan odgovor dečku i u istome posra forum utrošio da malo pogledaš po forumu najprije bi na dnu posta vidio tipku edit koja zamisli čuda, služi ako nešto zaboraviš napisat da prepraviš. a da si uzeo i još 2 minute vrimena čak bi naša i tutorijal sa slikama kako se mijenjaju klubovi u ligi. al s obzirom da po tebi "pomoć nije svrha fm-balkan" priča na tome staje. imaš mahanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swlek Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 jebote sta ste razdrazljivi pardon svakom ako san ga uvridija nov san ode pa eto mozda san treba vidit da mogu brisat post i ako nije problem jel to u onom turtorijalu na 92 strane i pod kojim naslovom unaprid hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 Aj ljudi polako, nemojte biti nervozni. Jeste, taj tutorijal je u pitanju. Ne znam kako se zove ime, prelistaj ga, ima stvarno mnogo korisnih informacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 da se ne mučiš s tin velikin imaš na ovon linku ispod 2. slike objašnjeno http://www.fm-balkan.com/forum/topic/8228-dodavanje-natjecanja-tutorijal/add je za dodat, remove za maknit. da si bio malo pristojniji uštedio bi vrime i dobio ovaj odgovor 5 postova prije. eto putokaz za ubuduće. nema potrebe za psovanjen :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swlek Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Puno hvala:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaksPejn Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 kad ocu da pokrenem novu igru stoji mi pored lige Jugoslavije onaj trougao i pise kao da nema dovoljno timova u nekim ligama? moze li neka pomoc? imam patch 12.0.4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Sigurno trebas imati stariji patch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaksPejn Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 ja prodjoh ovih 7 strana ovoga, i naisao sam samo na to da treba 12.0.4, pokusavao sam i na 12.0.2 ali je bio isti slucaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 jesi li sigurno dobro patchirao igru? dosad se nitko nije javio sa tim problemom, a koliko znam na ovom fileu u zadnje vrijeme izmjene nisu pravljene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaksPejn Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 (edited) ako mislis na ovaj update na 12.0.4, kad udjem u igru prikazuje mi da je ta verzija tako da je to valjda dobro? databaza mi je 12.0.0 je li i to u redu isto? a ako si mislio na ligu, ubacio sam u editor data sve kao sto treba. mogu li preko ovog 12.0.4 da instaliram neki stariji update i da mi tako radi ako je do toga? edit: e da, pise - require minimum 10 teams for first league, found only 2 Edited September 26, 2012 by MaksPejn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милан Недељковић Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Sta mislite da li ovo moze da radi na FM 13? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 Probaj. Neke DB rade sa Fm12 na FM13, neke ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милан Недељковић Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Probao, ne moze na zalost, izbacuje gresku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroW Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Meni radi bez ikakvih problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 imam samo jedno pitanje za vas koji pravite lige. napravio sam sebi novu igu srbije i uklonio neka pravila( da se mogu imati samo 4 stranca, uveo plej of i tako to) ali ne znam kako da napravim da se jedna utakica igra petkom, 5 subotom i 2 nedeljom? pomoziteeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Mislim da to ne može baš da se precizira.. eventualno preko TV prava da pokušaš da napraviš to.. da staviš da ti se jedna utakmica prenosi petkom, pet subotom i 2 nedeljom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 e slobo buraz , hvala, uspeo sam da napravim. e imam jos jedno pitanje, igram sa zvezdom i na editoru stavim da je dzaja predsednik. medjutim kad pocnem igru, on je u opciji stuff na dnu skroz dole i ne pise kraj njega nista. onda odsimluiram prvi deo sezone (jer hocu da startujem od januara), i njega vise nema u upravi nikako. funkciju predsednika mi obavlja jedan od direktora. kako, zasto se to desava? moze li se to kako popraviti? kad bih kliknuo na interact with board(dok je predsednik jedan od direktora) izbaci me crash dump Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Au ne znam kako bih ti sada pomogao... ja sam pre pokušavao da menjam tako predsednika, ali se recimo on pojavi, a ostatak uprave koji namestim ne.. ne znam za FM 13, ali činjenica je da to i ne radi baš najbolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 ma mislio sam za fm 12. nema veze, hvala brat u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaćunak Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 (edited) pozdrav svimaimam jedan problem..skinem ovu ligu i ubacim tamo gdje treba.. kada odberem ligu i oznacim yugoslaviu, igra jednostavno zastopa na onom "setting up game datebase"..igram na 12.04..rijec je o FM 12.. EDIT: izvinjavam se..evo dok sam ovo napisao, nakon n-tog pokusaja krenulo je.... Edited December 15, 2012 by Kaćunak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper92 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Dugo ocekivana liga je tu.Lista klubova:- Prva ligahttp://i.imgur.com/inCHI.png- Druga ligahttp://i.imgur.com/Czxc7.png NATION INFO DETAILS:Name: YugoslaviaShort Name: YugoslaviaThree Letter Name: YUGNationality Name: YugoslavCapital City: BeogradContinent: EuropaRegion: Eastern EuropeNational Stadium: Stadion FK Crvena zvezdaReputation: 6500League Standard: 13Nation Population: 23.229.846 INFORMATION:Economic Factor: 14Years To Gain Nationality: 3Gain Nationality Type: AccumulativeState Of Development: Developed StateGame Importance: Very ImportantFIFA Full Member: YesFIFA Ranking Points: 0Euro Place: (UEFA Champions Cup 1 / UEFA Europa League 3)European Union: No TACTICAL:Preffered Formation: 4-4-2 DiamondSecond Preffered Formation: 5-3-2 Serbia & MontenegroDefansive Formation: 5-3-2 Serbia & MontenegroAttacking Formation: 4-4-2 Diamond STAFF AND PLAYERS:Miroslav Blaževic (manager)Darijo Srna (captain)Emir Spahic (vice-captain) RIVAL NATIONS:Romania (100%)Czech (90%)Slovakia (90%)Bulgaria (90%)France (70%)Germany (70%)Spain (60%)England (60%)Brazil (60%)Russia (50%)Ukraine (50%)Sweden (30%)Argentina (30%)Portugal (20%)South Korea (20%)UAE (20%) TRANSFER PREFERENCES:Yugoslavia: 20/20 LANGUAGES:100%SerbianCroatianBosnian50%Slovenian20%Macedonian10%Albanian RECORDS:Most International Goals:Stjepan Bobek 38Most International Apps:Dragan Džajić 85U ovu DB su dodani i klupski mediji: PARTIZAN:Partizan.rsJuznatribina.netIzaberi PartizanTV CITY 1MIP Radio CRVENA ZVEZDA:forum.redstarbelgrade.comcrvenazvezdafk.comZvezda Srbija VOJVODINA:napredvosa.comfkvojvodina.comfcvojvodina.co.rs DINAMO:nk-dinamo.hrdinamozg.netbadblueboys.hr HAJDUK:hajduk.hrhajduk.comtorcida.orgtorcida.hr ŽELJEZNIČAR:fkzeljeznicar.comthemaniacs.org SARAJEVO:fksinfo.comfcsarajevo.ba BORAC (BL):fkborac.netborac-sport.com VELEŽ:fkvelez.barodjeni-mostar.com RAD:fcrad.co.rsunited-force.org SLOBODA TUZLA:fukare.ba BUDUĆNOST (P):fkbuducnost.co.mevarvari.me OLIMPIJA:nkolimpija.com OSIJEK:kohorta.netnk-osijek.hr RIJEKA:nk-rijeka.hrarmada-rijeka.hr RADNIČKI NIŠ:meraklije.com MAČVA ŠABAC:macvafk.comsanerisabac.com NAPREDAK:fknapredak.comfknapredak.rs PRIŠTINA:prishtinafc.com ZETA:fkzeta.me RABOTNIČKI:rabotnicki.com MARIBOR:nkmaribor.com OFK BEOGRAD:ofkbeograd.co.rsofkbeograd.net SLOBODA POINT:fksloboda.orgfkslobodapointsevojno.rs ZRINJSKI:zrinjski.infohskzrinjski.baultras-zrinjski.net ZAGREB:nkzagreb.hrUkoliko zelite najnovije slike na Vasem Football Manageru, predlazem da postetite ovu stranicuZelite da imate sve dresove ? Onda na ovoj stranici ima sve za vas.Najnovije grbove klubova mozete da pronadjete ovdjeNa ovoj stranici imate preko 100 medija iz svih drzava SFRJ V1.1Popravljene razne greske. Hvala Prodi.V1.2Ispravljene greske za Rezerve i u18 tim. de ti meni sad reci kako da ovo stavim na igru kako da instaliram ili extraktujem sta da radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 (edited) Fajl ubaciti na sledeću lokaciju: my documents/sports interactive/football manager 2013/editor data. Kasnije normalno kreiraš igru.. Edited March 13, 2013 by SlobaGrobar™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts