Almighty Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 ovo za koeficijente cem vidjet...imam vremena e a league fixtures sam probao...to je u fm database ne u samoj igri...isao sam brisat samo one skupine gdje su te drzvave i crash dump prilikom ucitavanja tako da nista od toga.e a kako da ti db posaljem??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 okaci ga na mediafire pa posalji link na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 (edited) http://www.mediafire...88vplo577u6s36u evo ti link pa reci sta mislis...naravno to bi trebalo jos doraditi al napravio sam neke male preinake kod strukture liga...e da i zaboravih reci da je to rađeno na database-u 12.0.0. znaci po default-u a ne patchu Edited July 2, 2012 by Damir Pongracic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 kad vidim koliko editor ucitava ovaj file odmah me glava zaboli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 hahahha da znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 vidi igra ucita sve i dodje do pocetka. e sad moras srediti onaj second nationality a sto se tice kvalifikacija to cu ja srediti. takodje bi trebao da napravis i new club continental rules jer ovaj format evropskih kupova ne radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 mislis kompletnu novu ligu prvaka kup uefa i super cup??? a second nationality cu sredit sutra ili prekosutra....sta mislis jel ok slozeno??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 da ali to nije uopste problem. to se lako napravi. sta da li je slozeno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 pa kako ti se cini??? kako ces kvalifikacije slozit??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 u najgorem slucaju cu napraviti nove sa advanced editorom. to nije preterano velik problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 ok ajd javi kad napravis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 uspeo sam da podesim kvalifikacije. nije to bas kako treba ali igra yuga u prvim kvalifikacijama a nema exyu drzava. gledaj ti da sredis second nationality pa se cujemo za koji dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 zbrajanje euro coefficients i dijeljenje sa 6 nema smisla jer bi ti makedonija, slovenija, crna gora, bih, toliko rušile taj prosječan koef. da bi na kraju ta jugo liga ispala duplo slabija od hrvatske lipo pogledaš koliko oćeš klubova u europi i povećavaš koef. u zadnjih 2-3 sezone, pa testiraš, dok ne dobijes željeni broj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 ja sam zbrojio i vjerojatno cu tako ostavit..ovako i onako nakon 1 sezone pada koeficijent i dalje nastavlja padat zbog klubova koji su slabi...tek nakon par sezona se stabilizira i ponovo jaca. daj mozes mi molim te dat link da vidim kako si podesio kvalifikacije??? ima neko ideju kako sloziti nacionalne grbove, zastave, dresove, grbove liga itd. za jugu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 zbrajanje euro coefficients i dijeljenje sa 6 nema smisla jer bi ti makedonija, slovenija, crna gora, bih, toliko rušile taj prosječan koef. da bi na kraju ta jugo liga ispala duplo slabija od hrvatske lipo pogledaš koliko oćeš klubova u europi i povećavaš koef. u zadnjih 2-3 sezone, pa testiraš, dok ne dobijes željeni broj pa da ima smisla. nisam tako razmisljao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 (edited) ja sam zbrojio i vjerojatno cu tako ostavit..ovako i onako nakon 1 sezone pada koeficijent i dalje nastavlja padat zbog klubova koji su slabi...tek nakon par sezona se stabilizira i ponovo jaca. daj mozes mi molim te dat link da vidim kako si podesio kvalifikacije??? ima neko ideju kako sloziti nacionalne grbove, zastave, dresove, grbove liga itd. za jugu??? jednostavno sam napravio nove kvalifikacije u advanced editoru. lakse ce ti biti da napravis sve u obicnom editoru-i continentalna i internacionalna takmicenja. samo ja bi izbacio ex-yu drzave iz evrope u kantu(okeaniju). posle kad napravis nove kvalifikacije za SP igra ne koristi okeaniju uopste i nema problema. jedini problem mogu biti oni required clubs tj zuti trouglici upozorenja pored srbije,hrvatske i slovenije ali i to se moze resiti.moras resiti second nationality za sve ljude koje si prebacio u yugu sto se tice grbova ni to nije problem. nisam neki strucnjak za grafiku ali treba ti neki program za obradu slika da mozes da smanjis i povecas rezoluciju i da promenis format slike u png. takodje ti treba FM graphic Guru da mozes da sredis config file da bi igra prepoznala grbove koje ubacis tj d bi prepoznala njihov id Edited July 2, 2012 by krlenjuska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 dobro to sa grbovima znam samo sam ih ubacio u igru, u foldere, ali mi ih igra ne prepoznaje pa cu probat sredit config file a iz oceanije sve drzave stavim u aziju??? idem da se igram malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 pa da a intenacionalna takmicenja uradi u obicnom editoru-lakse je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 (edited) e samo da pitam jel znas koji dobar program za kreiranje grbova osim corela i photoshop-a??? ok skinut guru i lagano slazem grbove al nemogu kompletirati kvalifikacije svetsko i europsko te europsko prvenstvo...jel ima tko da je radio kontinentalna i interkontinentalna natjecanja kvalifikacije pa da vidima kako je izrađeno??? Edited July 2, 2012 by Damir Pongracic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swlek Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Poz znan da nije neki problem al sta je sa treninzima sa reserve i u19 timovima nema nikakvih opcija pa me zanima jel uopce treniraju ili propadaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 Treniraju sa prvim timom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swlek Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Ali isto kad ocu mladima napravit poseban trening nemogu ako ih nestavin u senior a onda moran non stop primistat ako ocu uspjesnu u19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swlek Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 prijatelji neznan jel normalno jer san nov u igri i uvik su mi se regeni stvarali sa 17-16 god dodusee uvik san igras sa hnl-om pa me zanima jel normalno da u sfrj ligi dolaze sa 18-19 god.hvala na strpljenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 30, 2012 Author Share Posted July 30, 2012 Jeste, normalno je.Takodjer je ispravljena greska gdje klubovi iz prve lige nemaju rezerve i u18 timove. Link ce biti zamjenjen za nekih 10ak minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swlek Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 bili se moglo ikako namistit da regeni dolaze sa 15-16 god.unaprid hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts