Ling^2 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Steta Ajd valjda ces sa Metalcom da izboris promociju, ako ne ove godine, onda sljedece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Ovo je još bolji izazov.. (: Želimo vam svu sreću i nadamo se da ćete uspeti u Metalcu.. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Imaš predobar tim. Možeš da izboriš promociju u viši nivo takmičenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 imaš odličan tim, taman za promociju i ova dva regana će biti dobri uz dobar tutoring i treninge, pogotovo Radenković :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 Nažalost Radenković ode u Radnički iz Niša, uprava prihvatila 1,5miliona evra za njega. :lud: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Ako te ne mrzi, postavi njegov SS.. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Imas u izvjestaju sliku Radenkovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Sry, ne videh.. Velika šteta što su pustili ovakav potencijal, mada on ima da napreduje itekako, ali šta ćeš.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 Imaš u reportu njegov SS :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 NaNaNaNaNaNaNaNaNaNaNaNa Liga Evrope NaNaNaNaNaNaNaNaNaNaNaNa Liga Evrope! Report za 2-3 dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Dal si uzeo Kup ? Jedva cekam report Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Kraj 5. sezone http://www.dodaj.rs/f/1x/Bu/33U1ibmv/1/5742993.png Desilo se ono čega sam se najviše bojao, ionako loša odbrana mi je doživjela veliki pad forme i naredao sam dosta loših rezultata tako da sam završio na 6. mjestu u Prvoj ligi Srbije na kraju sezone. Uprava je prodala Radakovića za vrlo male pare i nisam uspjeo da pronađem igrača koji će ga zamjenuti. Doveo sam iskusnog Vladimira Bogdanovića ali on je odigrao samo 2 utakmice i doživio tešku povredu i nije se oporavio do kraja sezone tako da je i napustio klub.Osim Bogdanovića još sam doveo iskusnog 36 godišnjeg golmana Bobana Savića, mlade veznjake Mazinha, Mamadou Dialloa i Abou Sanoua, još sam doveo mladog reprezentativca Makedonije do 23 godine Igora Karakacanova koji se nije dokazao i nije uspjeo ni jedan gol da postigne do kraja sezone. Nadam se da će biti bolji u novoj sezoni inače će to biti moja loša investicija. http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/12/11/2362931/lav-kup_logo.jpg Kada sam došao u Metalac treća službena utakmica mi je bila ona protiv BSK Borče u 4finalu kupa, tu smo odličnim bunkerom i iz prekida iznenadili Superligaša i dobili ih 2:0 i prošli u polufinale gdje nas čekao još jedan Superligaš Jagodina. U dvomeču sa Jagodinom prvi susret smo igrali na domaćem terenu i opet iznenadili Superligaša i razbili ih rezultatom 3:0, u uzvrat smo ušli bojažljivo,a i bili smo u lošoj formi u prvenstvu pa sam odlučio da odmorim neke ključne igrače i igrao strogo na kontre. Domaća ekipa nas je razbila ali odlične intervencije Savića su nas poslale u finale gdje nas je čekala velika Crvena zvezda! Jagodina je uspjela da nam zatrese mrežu u revenšu i taj meč smo izgubili 1:0. http://www.dodaj.rs/f/1F/10O/eJEbUIj/zeljko-nikoli-news-inbox.png Došlo je veliko finale, Metalac nikada u svojoj istoriji nije osvojio Kup u Srbiji, a to niko nije ni očekivao da će se desiti ove sezone protiv Crvene zvezde koja je ispustila titulu u Jelen Super ligi i prepustila je Vojvodini, što je značilo da će Metalac i ako izgubi ići u kvalifikacije za Ligu evrope, a tako je i bilo. Odličan bunker koji je igrao Metalac tokom 90 minuta Crvena zvezda nije uspjela da probije, par prilika iz prekida ekipa Metalca nije iskoristila i otišlo se na produžetke, moglo se reći da sam bio zadovoljan, cilj su mi bili penali jer je prosto nemoguće dobiti ovako jaku Zvezdu bez ijednog povređenog igrača. Sve do 105 minute umorni igrači iz Gornjeg Milanovca su se nekako držali u igri, dok nije supertalentovani desni bek Filip Stojković u 105 minuti zatresao njihovu mrežu poslije greške golmana Savića, Stojković je skoro sa centra odlučio da uputi centaršut, ali lopta je imala čudnu putanju i prevarila iskusnog čuvara mreže Metalca. Poslije vodstva Zvezda je stalana na loptu,a Metalac se trudio ali kvalitet Super lige nije bilo lako probiti. Utakmica je zavšrena rezultatom 0:1 u korist Superligaša. Međutim Metalac je kao nagradu za dobru igru u kupu dobio kvalifikacije za Ligu Evrope. Ja sam bio zadovoljan igrom mog tima u finalu Kupa malo su me razočarali u ligi jer smo bili vrlo blizu promocije ali problem sa odbranom me ukopao. Bio sam ljut na naše navijače koji su bili vrlo razočaranim porazom u finalu Lav Kupa nisam mogao da im se načudim, ali takav je naš Srpski mentalitet. width=450 height=134http://www.dodaj.rs/f/2b/3W/imGuqL0/kvalifikacije-za-le.png[/img] I uprava je kao nagradu odlučila da popravi uslove za trening igračima. Na moju ideju da igračima trebaju bolji uslovi za rad uprava je pristala i malo mi umanjila transfer budžet zbog toga ali ne žalim,nadam se da ću dugo ostati u Metalcu jer mi se iskreno sviđa klub,država,kvalitet igrača i liga. Ali to bi moglo da bude problem ako ne izborim promociju u viši rang jer mi je to uprava postavila kao cilj u novoj sezoni. Najveći problem mi prestavlja skauting jer mi ne odobravaju da šaljem skaute van Evrope. width=450 height=115http://www.dodaj.rs/f/2g/uW/3ynmmEaD/bolji-uslovi-za-rad.png[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Prvi dio sezone gotov http://www.dodaj.rs/f/1x/Bu/33U1ibmv/1/5742993.png Poslije odigranih 17 kola ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca se nalazi na poziciji broj 2 i ima 33 boda kao i 1. ekipa iz Jagodine, ali lošiju gol razilku. Do kraja sezone se nadam da ćemo uspjeti ako ništa drugo bar sačuvati ovu poziciju. Poslije neuspješne prošle sezone u Prvoj ligi Srbije, uprava ove sezone želi povratak u elitu Srpskog fudbala. Finansije su odlične za uslove u Srbiji ali problem je što mi uprava ne želi odobriti skauting van Evrope pa sam odlučio da "napamet" dovodim igrače. Bilo je tu odličnih pojačanja ali bilo je i igrača koji su razočarali svojim ocjenama. Prvo ću predstaviti one koji su došli kao igrači sa onim ocjenama koje sam ja baš htjeo, prvi,a po meni i najbolji igrač tima trenutno je Davor Đurović vrlo talentovan napadač koji je kao slobodan igrač došao iz Smedereva. Poslije njega tu su još i Veroljub Komnenović pojačanje iz OFK Beograda takođe došao kao slobodan igrač,Boban Stojanović talentovani napadač iz Zemuna koji se nije uklopio kako sam očekivao pa sam ga proslijedio na posudbu u Slogu iz Požege, u klub je kao jedan od iskusnijih igrača došao Poljak koji ima 22 godine Ryszard Waclawczyk odličan zadnji vezni od kojeg očekujem puno puno više u sledećoj sezoni, ima problema sa komunikacijom,Vlatko Ljubičić vrhunski štoper, jednostavno plijeni pažnju svojom odličnom igrom u odbrani,Florin Teacodlični Rumun koji nikako da nađe pravu formu, ali vjerujem u njegove atribute i samo je pitanje vremena kada će ih pokazati,Dalibor Simeunović tek mu je 17 godina i odigrao je 3 utakmice u prvom dijelu sezone,a sada sam ga poslao na kaljenje u Slogu iz Požege ,Momčilo Jelin još jedan od napadača koji je došao kao slobodan igrač iz Timoka i koji je odmah proslijeđen u Mladost iz Bačkog jarka da se kali zajedno sa Vukom Zeljkom,Vukašinom Brašancem i Razakom Abrawom koji se može svrstati u grupu "napamet" dovedenih igrača i takođe ću ga svrstati u grupu promašenih pojačanja.E sada ću vam predstaviti one napamet doveden,ali one koji su bili odlični u prvom dijelu sezone,a to su Alhassane Diallo,Habib Oamen,a pored ova 2 igrača koja su briljirala za Metalac u prvom dijelu sezone došao je još jedan ali u ovom novom prelazom roku pa se od njega tek očekuje dobra igra, mladi Marokanac Mohamed Yilmaz član reprezentacije Maroka do 20 godina. Pored njega za nastavk sezone došla su još dva iskusna "Milana" Milan Gajić koji je odigrao debitatsku utakmicu protiv Borca iz Čačka i koja je završila rezultatom 0:0 i Milan Vilotić koji je došao iz Rapida za 55 000 evra i uprava je otplatila njegov transfer kao nagradu za solidnu igru u prvenstvu. Pored njih u klub je došao i mladi Ukrajinac koji je prosleđen na kaljenje u Slogu iz Požege i od kojeg očekujem da će biti jedan od glavnih igrača Metalca u budućnosti Zurab Rybalko. http://www.dodaj.rs/f/G/G5/2t7Uzbu9/2/1301396.png Metalac je uveliko razočarao 2 200 navijača koji su došli da bodre svoj klub u kvalifikacijama za Ligu Evrope u prvoj utakmici na domaćem terenu protiv Derry Citya. Metalac je uništen rezultatom 2:5 i domaća publika je bila vrlo ljuta na Nikolića koji je preuzeo svu krivicu,ali je i kaznio golmana Bobana Savića koji je dvije lopte poslao u svoju mrežu i kriv je za još 2 gola zbog svojih nepromišljenih reakcija, do kraja sezone neće se baš naigrati iako je vrlo iskusan ima 37 godina pravio je amaterske greške, to se ne prašta lako. Uzvart je bio vrlo, vrlo neizvijestan, odlični Nikola Tomić sa 2 gola vratio je nadu Metalcu da možda i može da se vrati u igru,tačno na vrijeme i Marko Blažić je zatresao mrežu i Metalac je imao odličan rezultat u 50 minuti 3:0 i odličnu priliku da prođe dalje ali iako su na sve načine pokušavali da postignu taj 4 pogodak koji će ih odvesti dalje odbrana domaćina je bila dovoljno mirna i čvrsta da je uspjela da sačuva svoju mrežu od mogućeg 4 gola. Utakmica je završena rezultatom 0:3 u korist Metalca ali to je bila pirova pobjeda. http://www.smedia.rs/sport/slike/news_8973.jpg Ali Liga Evrope i nije bilo toliko razočaranje za domaće navijače poraz od 2:5 je bio podnošljiv za ono što su doživjeli igrači Metalca u Lav Kupu Srbije. Prva utakmica koju su igrali igrači Metalca u Kupu bila je u drugoj rundi kvalifikacija za Lav Kup i tu su prošli bez većih problema rezultatom 0:2 pobijedili su Mladenovac, dalje u trećem pretkolu kupa i zadnjem čekala ih je ekipa FK Slavije iz Beograda koja je šokirala sve pristalice Metalca pobijedom od 3:0 protiv prošlogodišnjih finalista i tako ih izbacila iz Kupa. Nikolić je ponovo preuzeo krivicu na sebe, ali ovaj put svu krivicu je preuzeo na sebe jer je izveo rezervni tim i tako napravio grešku koja je Metalac koštala kvalifikacija u Lav Kup Srbije. http://www.dodaj.rs/f/1A/I9/4LnkK3JS/21.png Iznenadila me ponuda pred Olimpijske igre koja je stigla od reprezentacije Gane i nisam mogao da je ne prihvatim. Ekipu do 23 godine punu talentovanih igrača iz Gane doveo sam do polufinala Olimpijskig igara ali nas je tu zaustavila snažna Argentina predvođena Mesijem i zaustavila nas na putu prema peharu Olimpijskih igra. Ostala nam je borba za 3. mjesto sa ekipom Brazila ali smo i tu deklasirani jer nisam nikako mogao da motivišem igrače poslije poraza od Argentina tako da smo završili na poziciji broj 4. i ja sam dao otkaz jer mi je ekipa Gane oduzimala previše vremena, pa sam imao nekoliko neočekivano loših rezultata sa ekipom Metalca. http://www.dodaj.rs/f/1W/aD/3ouHVdzW/ghana-under-23s-fixtures.png Vlasnik kluba iz Gornjeg Milanovca Dušan Dražović pokušavao je na sve načine da proda klub jer nije bio zadovoljan prihodima u drugoj ligi, klub je imao prevelike rashode. Za 2 400 000 evra kako se piše u medijima Dražović je odlučio da proda klub Zoranu Koprivici koji ne planira ništa više od onog što imamo da nam da nego će nam i oduzeti ako uspije. U više navrata sam ga molio da dopusti skautima da idu van Evrope ili da mi dopusti da zaposlim bar još 2 trenera ali on ne želi da poveća troškove kluba jer mu je to previše, a ja dovodim igrače sve bez ijednog potrošenog dinara i imam za transfere 400 000 evra i odlične uslove za plate igračima jer što se tiče moje kupovine tu klub ništa ne gubi, može samo da dobije. Nadam se plasmanu u Jelen Super ligu jer ako ga ne bude ja ću morati da potražim novi posao, a to ne bih nikako htjeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Lijepo, ne dajes previse golova, a sto je vaznije, imas najbolju odbranu lige. Da nadjes napadaca koji ce dati 15 golova u sezoni, bez mnogo muke bi bio broj 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Ma oduvijek forsiram odbranu, u Malaziji mi bio problem loš golman al' opet sam imao solidnu odbranu a oduvijek imam problema sa tim napadačem koji će praviti razliku, otkad igram FM mislim da takvog nisam našao. U Malaziji najbolji strijelac 2 sezone zaredom mi bio štoper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Odlično, počinjem da pratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 , imam i ja slican problem ( nije problem, takva mi je taktika).. desno krilo mi najbolji strijelac sa 19 golova . Odbrana je zakon, tu se slazemo, nju najvise forsirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Sad mi ovaj Đurović dosta dobro igra u napadu i A. Diallo takođe al' nije to baš onako kako bi trebali da igraju. Izgubio sam dosta bodova od zadnje 3 ekipe na tabeli i primio glupe golove dok sam pokušao da uklopim Vilotića. Gustavo Reyes Sanely Samir Zepeda Ovaj drugi je već potpisao za mene,a ovaj Gustavo se omišlja između mene i Maribora,valjda će potpisati za mene jer mi treba igrač koji može igrati po strani. Šta misliš kakvi su? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Bice Gustavo dobro krilo, malo mu radis na driblingu i niko mu nista nece moci. A i davace golove zbog visokog finishinga. A ovaj drugi je odlican desni bek, mogao bi i meni u Vitesseu posluziti... A ima i 5* potencijala... Meni se svidjaju, mislim da je pravi potez njihovo dovodjenje. E kako ce da se uklope/prilagode na Srbiju, to je pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Prva liga Srbije 2016/17 http://www.dodaj.rs/f/6/ay/3cU1PSGf/metalac-v-sloga-tv-view.png Poslije teške sezone Metalac je uspjeo 2 kola do kraja da osigura titulu Prve Lige Srbije!, pobjedom nad ekipom Sloge iz Kraljeva 4:1, nakon što smo u prvom poluvremenu gubili 0:1 pred oko 600 navijača. Uz Metalac promociju je još izborila i ekipa Jagodine. Najbolju igru u ekipi Metalca tokom cijele sezone pokazao je briljantni napadač Davor Đurović koji je ujedno i bio najbolji strijelac lige sa 19 postignutih golova i proglašen je kao 2. za najkorisnijeg igrača u sezoni odmah poslije Pascal Njokua. Ovako je izgledao sastav koji je odigrao najbolje na svojim pozicijama tokom sezone koja je iza nas. width=450 height=282http://www.dodaj.rs/f/2C/Dl/1hc0XUWQ/prva-liga-srbije-awards-.png[/img] Nova uprava na čelu sa vlasnikom kluba Zoranom Koprivicom bila je zadovoljna onim što smo uradili u protekloj sezoni, malo su razočarani ispadanjem iz Lav Kupa onako rano, ali ja sam obećao osvajanje Prve Lige Srbije,a to sam i uradio. width=450 height=121http://www.dodaj.rs/f/2J/lx/1TwkHvKz/zeljko-nikoli-news-inbox.png[/img] Zadovoljni su mojim radom,a to su pokazali zahvalnicom koju sam dobio lično od Zorana Koprivice. I uprava kluba je počela malo da razmišlja i nakon silnih pregovora dozvolila mi je da šaljem skaute po cijelom svijetu. Odlučili su da ulože određena sredstva za popravku uslova za rad naših igrača, kako prvotimaca tako i mladih nada koji tek trebaju da se probiju do prvog tima. width=450 height=129http://www.dodaj.rs/f/1J/YN/28LY26ll/zeljko-nikoli-news-inbox.png[/img] I postavili su budžet za sledeću sezonu u Jelen Super ligi. Ja sam imao zanimljivih ponuda iz Azije, ali nisam bio raspoložen da se vratim tamo pa sam prihvatio novi ugovor koji mi je ponudila uprava Metalca i koji me veže za Gornji Milanovac sve do 2020 godine. [move]Uskoro više iz SUPERLIGE! [/move] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinokudric Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 svaka cast.. cudi me sto nisi odustajao i kad je lose islo.. mozda si se malo zaletavao sa promjenama kluba al sve u svemu dobra i zanimljiva karijera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 da jeste jedino je pogresio sto je otiso u onaj malezijski klub inace sve ostalo je dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Iskreno ako si sve pročitao što sam napisao mogao si skontati da nisam pogrešio. Jednostavno nisam uspjevao da se probijem u Prvu ligu Srbije, trebao mi je taj 1 igrač koji će donijeti razliku,a tamo sam razbio mlaer i uzeo prve titule i onda se vratio u Srbiju. Trenutno mi se igra ali ne mogu zbog problema sa FMom, stalno me izbacuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinokudric Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 da al onda vec kad si osao u maleziju pa ja nebi onda dosao nazad sve dok nebi stekao ime.. ovako si opet dosao al jos uvijek nisi bio dokazan trener. stoji sve da si ti osvojio kup al nisi se dokazao nekim konstantnim rezultatima.. veceras krecem takodjer ovakav stil igre sa hrvatskom ligom.. takodjer cu pisati.. bit ce mi prvi put pa idem sada malo prouciti stilove pisanja i zgodne nacine za stavljanje SS-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts