juanes Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Posto vidim da je forum zaokupljen raznim dodatcima i ostalim stvarcicama zelio bih da pitam koji od ovih 3 FM updata da insaliram. Da li imaju dodaci za HNL i BiH ligu i koji da instaliram. Uostalom pitanje glasi koje sve patcheve da instaliram da bi ugodjaj igranja bio ljepsi posto tome pridajem znacaja(face patch, lige, grbovi i ostali dodaci). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 instaliraj 10.3 patch,za grbove i ostalo potraži u fm grafici a što se tiče ostalog ...Bosansku ligu moraš posebno skinuti,ima adriatic liga koju su napravili dečki sa jednog drugog foruma i još mnogo toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 da vidim da ima puno dodataka za grbove ali ne znam da li su dobri ja bi neke da ne odskacu previse od igre sad ne znam kako u FIFI ima EA stil ima li u FM neki FM stil tih grbova, slika i graca i ostalog da mi previse ne odudara jer ne zelim pravit novu igru nego samo uredit vec napravljenu... mozes li mi poslat tu adriatic ligu na PM ako je ovdje zabranjeno...a nisi mi odgovorio za HNL ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Hnl je jako dobro urađen što se tiče informacija igrača,ocjena,klubova i ostalog..pogotovo na 10.3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Najbolji je 10.3 patch. Za grbove i ostalu FM grafiku mozes naci ovdje http://fm-balkan.com/index.php?board=166.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts