Boban Dr Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 1. Ime i prezime: Boban Drobnjak 2. Imate li neki nadimak i kako ste ga dobili:Bobiska po imenu, sestra mi je dala nadimak i tako je ostalo 3. Odakle ste i kako ste culi za nas: slucajno sam video forum i uclanio se! 4. Koliko dugo igrate CM/FM i koji vam je najbolji: Od 1999 kada je poceo da me zanima fudbal, a najbolja verzija za mene je ova poslednja, koja je zaista vrhunski uradjena 5. Za koga navijate: CRVENA ZVEZDA 6. Ko vam je omiljeni igrac i trener: Omiljeni igrac: Dejan Savicevic Trener: Jose Mourinho 7. Koje je vase zanimanje: / 8. Sta volite da slusate od muzike: Stari rok, Acu Lukasa, Dzenana. 9. Sa kojim clanovima sa foruma se dobro slazete: Ventus i Zeka. 10. Sta mislite o nasem forumu: Sjajan je. 11. Ostavite neku vasu sliku ukoliko zelite/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 drdosli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Niko ne ostavlja sliku :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boban Dr Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 nema slika jer sam ruzan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kornjaca Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 :dobrodosao: bratori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 drdosli Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 :dobrodosao: bratori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 :dobrodosao: zvanicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts