prodo Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 jedino tako da kupiš original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipJ123 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) http://www.dodaj.rs/.../crash-dump.png Ovo mi se pojavljuje,moze' li ko pomoc? Jedino sto je meni drugaciji datum i vrijeme Edited January 7, 2013 by FilipJ123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 http://www.dodaj.rs/.../crash-dump.png Ovo mi se pojavljuje,moze' li ko pomoc? Jedino sto je meni drugaciji datum i vrijeme http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12122-pomoc-oko-crash-dumpa/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 može neko da mi objasni na koji način da najbolje koristim fm scout ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Kako misliš "najbolji" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 (edited) paopcenito kako se koristi , ja ga imam ali ne znam da ga koristim , pa ako neko moze objasniti bio bih zahvalan Edited January 10, 2013 by football-freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Ako imaš team viwer pošalji mi podatke na PP, ja ću ti pokazati kako se koristi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 nemam ajd nema veze , valjda ću naučiti sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Ako se ne snađeš, cimaj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Koristi neko ovde Genie Scout? ako je izasao uopstee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Ja sam nešto skoro gledao nije bio izašao još, e sada nemoj me držati za reč moraćeš da googlaš malo pa da proveriš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayBoy Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 uden u editor i onda iden pod file-> Load Database i onda se ucitava ono i kad se ucita sve ostane isto,nedode mi uopce ono za upisat ime kluba,igraca..Jel zna iko kako se ovo moze popravit?http://i.imgur.com/zSBcK.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 To ti je verovatno nešto zabagovalo. Jesi probao da izgasiš steam pa da uđeš ponovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayBoy Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 To ti je verovatno nešto zabagovalo. Jesi probao da izgasiš steam pa da uđeš ponovo?a sve san proba i ugasit pa upalit steam,pa i reinstalirat editor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Ako imaš team viwer pošalji mi podatke na PP, da vidim o čemu se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigdane Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Jer mozem dodati "B" Team u FMRTEju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Ne samo u editoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Zanima me mogu li u editoru promijeniti ocjene nekim igracima ili je to bas komplikovano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Komplikovano je u tome sto moras da znas da mjenjanje ocjena trosi odredjeni broj CA. CA ne moze biti veci od PA. E sada, ako ne znas te termine, bolje bi ti bilo da se okanes editora Salu na stranu, imas kod nas na forumu tutorijal za editor, procitaj ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Zanima me mogu li u editoru promijeniti ocjene nekim igracima ili je to bas komplikovano?Mozes mjenjati ocjene upises ime igraca i ides na generali i tu mjenjas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 (edited) uden u editor i onda iden pod file-> Load Database i onda se ucitava ono i kad se ucita sve ostane isto,nedode mi uopce ono za upisat ime kluba,igraca..Jel zna iko kako se ovo moze popravit?http://i.imgur.com/zSBcK.png Znam rešenje za ovaj problem.. editor ti nije na istoj lokaciji kao i fudbal menadžer. To je problem. Bar ja mislim. Proveri to. p.s. Jeste da sam odgovorio na post od januara, ali da se nađe ako neko ima sličan problem. Edited March 15, 2013 by SlobaGrobar™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Skinuo sam Genie Scout i kada krenem da Load Game izbaci mi ovo: http://www.dodaj.rs/f/l/gr/45aUvtGZ/genie.png Šta je u pitanju? Peč je ovaj aktivni, 13.3.3, ne znam šta bi mogao biti problem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 ne znan baš nešto oko genia ali jesi li probao ovo drugo napisano, pokrenut program kao admin? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 ne znan baš nešto oko genia ali jesi li probao ovo drugo napisano, pokrenut program kao admin?Nije to bio problem, riješio sam sada.. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koki Stojanoski Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Treba mi pomoc oko EDITOR radim nesto i kad hocu da save as izage mi ova poruka ..... Due to the large number of changes made it is recommeended thet this file is saved compressed. Pa treba mi pomos kako da save fajl ? Fala za pomoc mnogo odnapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts