staridedo Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Jesam, treba odobriti (Ventus ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaco_no1 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 pozz zanima me dali se moze ova BiH liga da smanji na 12 klubova i da se igra nesto kao u skotskoj ,da se poslije dvokruznog sistema liga dijeli na 2 dijela , da se igra za prvaka prva polovina a druga za opstanak, i da onda tu ispadaju 2 ekipe, ja sam nesto petljao al nisam uspio da sredim to kako treba jer mi se javlja posle prve sezone problemi oko ispadanja i ulaska u nizi i visi rang, ako iko moze do da sredi da se igra kako treba bio bi mu jako zahvalan, kad ne moze ova nasa liga u stvarnosti da se smanji i bude zanimljiva bar onda preko fm da malo uzivamo u derbijima kad se krene doigravanje za prvaka i kad bude tu samo 6 ekipa i 10 jakih utakmica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Javi se članu Kruno, prodo i Ling, oni će ti to znati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Može to, i to vrlo jednostavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaco_no1 Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Hvala vam puno ,sad cu ja jednog od njih pitat mozel mi to srediti, ma ja sam nesto pokusavao i svasta radio al jednostavno kad hocu da testiram vazda mi neko sranje izbaci, a bas se raja potrudila da ovu BiH ligu napravi da valja,jos zimske prelazne rokove odradili, jos ja dodao Sarajevu da im je predsjednik bogat a i jos ima 5 do 6 ekipa dobri pa da mi bude bas zanimljivo igrat sa zeljom kad krene doigravanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 (edited) Kakav zeljo, rinaka prava na FM 14 Sorry na offu Edited April 15, 2014 by stemaking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocar Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Moze neko da mi makne za tajlandsku ligu za ogranicenje stranaca? Evo linka od lige http://www.speedyshare.com/rDSCx/Thailande.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Eto ga.http://www.2shared.com/document/aYcmtzlu/Thailande.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocar Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Hvala lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocar Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 moze jos jedna mala pomoc Kako da u AFC Champions leauge promenin registrovanje stranaca preko editora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Pravila već postojećih takmičenja je gotovo nemoguće mijenjati.Pogotovo ovo sad što su uradili sa editorom (dijelom zbog mene, 7 dana rješavali problem i na kraju napravili "samo da radi" rješenje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocar Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 A jel moze da se to takmicenje izbrise i da se nahnadno napravi novo isto to i da se tako napravi za strance? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 može al mislim da ti neće radit pravila za registraciju tj. da će povuć stara i koristit njih. tako je mislim sa svim kontinentalnim natjecanjima. nek me neko ispravi ako griješim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Mogu editirati onaj svoj New Europe pa probati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts