prodo Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 (edited) prije spremanja odeš gore na settings i označiš save compress files (tako nešto). onda ideš na save as i neće te više ništa pitatili već kad ti iskoči ta poruka odabereš yes ili save compress files (tako nešto) ovisi šta ti nudi Edited May 2, 2013 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koki Stojanoski Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Fala za pomos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koki Stojanoski Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Jel je mozno da preku EDITOR se smeniti populacije nacije preku EDITOR il je naselje fiksno da ne moze se smeniti,Ako je mozno je moze neko da mi objasniti kako bi smenio populacije neke zemje u kratke crte , jel sam trazio al ni sam uspeo da nagem . Hvala odnapred na svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 ne može zemlje, samo gradova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koki Stojanoski Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Hvala na Info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 zasto u fmrteu ne mogu srediti moral reprezentacijama ? Sa klubovima sve normalno funkcionira ali sa repkama sredim kondiciju ali moral ne mogu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koki Stojanoski Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Gde da nagem editor ? U folder gde sam instalirao igru nema ga molim vas za pomoc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Odes u Steam, pa na library, i onda na tools, i tu ti se nalazi editor, i instaliraj ga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koki Stojanoski Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Hvala druze mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brambulas Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 (edited) Nikako ne mogu da nadjem u editoru opciju za podesavanje regena. Hocu da mi srpski regeni budu npr kao brazilski Da li neko moze da mi pomogne? U FM12 je to moglo da se odradi,ali sene secam Pronasao sam (koliko sam bio corav)! Nation-information-youth rating Edited May 17, 2013 by brambulas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Postovi prebaceni u odgovarajucu temu posto ova nije za to.http://www.fm-balkan.com/forum/topic/11964-zahtjevi-za-db-i-nove-lige/page__st__60#entry370854 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Moze li neko da mi kaze kako se pravilno mjenjaju ocjene igraca ili da mi ostavi link od nekog tutorijala jer ga nmg nac...unaprijed hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Kako misliš pravilno mijenjaju?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 Pisao sam to par puta. Koliko neki atribut zahtjeva CA (tj. povecanje istog) SI cuva kao zmija noge. Najbolje sto ti mogu reci jeste da fizicki atributi zahtjevaju vise CA nego Mentalni, dok ovi drugi vise CA nego tehnicki. A za sve tri grupe moras da mjenjas CA ako bi htio da im povecas neku ocjenu. CA nikada ne moze biti veci od PA, a imas par tutorijala o tome na forumu, pokusaj se snaci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davor Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 jel ima na ovom forumu LINK za fm editor i ako nema jel mi ga netko može dat. naime želio bih igrat sa rangersima a oni su mislim izbačeni u 4-tu ligu a na fm-u ima samo do treće. (mislim da se to nemože nazvat varanjem jer sad su ionako popeli se stepenicu više :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Jasno ti je da ti ne smijemo i nećemo dati ilegalan link za edtior. On se skida preko Steama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Moraš ga skinuti preko steama. Šta ti treba, sredit ću ti ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davor Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 kako ide taj preko steama. dosadilo mi je igrat sa hajdukom i želim rangerse vratit na put slave.al oni su u četvrtoj ligi a nje ta je nedostupna pa bi samo prebacio rangers u treću ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Otvoriš Steam/All Games/tools i nađeš editor Evo ti:http://speedy.sh/wSshm/rangers.dbc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 4. škotska liga nedostupna na fm13? svašta ću i ode čut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davor Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 ne treba editor :-) rangers je u trećoj (third division) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 To je četvrta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almir Vilasevic Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Radio sam danas neke stvari u editoru, (tacnije editovao bosanske lige od staridedo ) Isti mi se problem javlja kao i kod njega da,U kantonalnim ligama (Kantonalna centar igram s toskom ili nebitno kojim klubom probavao sam vec njih vise) kad osvojim prvo mjesto ne prebacuje me u 1 Ligu, nego ostajem i dalje u toj. Šta treba uraditi, da se to popravi, može li neko ukratko objasniti Hvala ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Greška je u season update day koji je bio posebno konfiguriran za druge lige, to je ispravljeno i sada radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almir Vilasevic Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Jesi postavio za download ? ( I sredio ono sto smo pricali ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts