chelsea_boy Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Treba mi pomoc oko editora , reinstal sam igricu i sad mi ne radi editor , imas li neko resenje kako da ga "ozivim"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Obrisi poruke da ti mogu poslati novu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mekaa Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Instalirao sam patch 12.0.4 al mi ne moze editor ...izbaci mi windows cannot access the specified device , path , or file.You may not have the appropriate permissions to access the item ..pa šta trebam uraditi ako neko zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexa000 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 inst. sam ponovo FM12 i nece da mi radi editor, ranije mi isto nije radio, pa sam nesto cackao i proradio, moze neko da mi kaze sta tacno ponovo da uradim? hvala u napped. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Kakvu ti tačno grešku izbacuje? p.s. (font helvetica Neue OTS ) Ja sam jedva provalio rešenje za ovo. U Bg na lap topu mi sve ide savršeno, ali u Šapcu na kompu pri otvaranju editora izbacilo bi ovu grešku. Rešenje je: idi na sledeću lokaciju: lokalni disk c/documents and settings/korisnik (ili user ako ti je engleski)/application data/sports interactive/editor 2012/cache/english i unutra se nalazi fajl fm2012.skc koji treba izbrisati svaki put pre pokretanja editora. Pre ovoga svega morase podesiti da skriveni folderi budu vidljivi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 kako da obrišem ligu prvaka i europsku ligu, tako da već u prvoj sezoni klubovi koji bi inače sudjelovali ne sudjeluju u tim natjecanjima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 hoces da zamenis klubove ili hoces skroz da obrises LS i LE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 skroz da ih obrišem, radim svijetsku ligu pa mi oni nemaju svrhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 jesi probao otić pod competitions, filtrirat šta ti triba, označit pa remove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 radim svijetku ligu, i sad želim napravit kupove za svaki kontinent gdje sudjeluju samo timovi s tog kontinenta (europski, afrički itd.) e sad kad u kup idem ubacivat te timove moram ih prebacivat na ono get specific team, jer su oni u ligi zajedno s ostalim momčadima koje ne trebaju bit u kupu, kad tako ubacujem moram ubacitivat jedan po jedan tim, e sad moje je pitanje imali neki brži način da ih se sve ubaci? nadam se da ste razumili što želim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 ne. ako zelis tacno te klubove moras ici na specific team. zato i postoji ta opcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101 Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 (edited) inst. sam pec 12.0.4, i kad sam prvi put otvorio editor normalno mi radio, nesto promenio, kad sam sl. put ponovo hteo, otvori ali izbaci crn ekran, i stelicu i nista vise, posle normalno mogu da izadjem... probao sam da izbrisem igricu pa da ponovo inst. 2 puta i nista...jel moze neko da mi pomogle plisss...samo budite precizni ako mi obj. bicu vam zahvalan Edited August 21, 2012 by 101 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101 Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 inst. sam pec 12.0.4, i kad sam prvi put otvorio editor normalno mi radio, nesto promenio, kad sam sl. put ponovo hteo, otvori ali izbaci crn ekran, i stelicu i nista vise, posle normalno mogu da izadjem... probao sam da izbrisem igricu pa da ponovo inst. 2 puta i nista...jel moze neko da mi pomogle plisss...samo budite precizni ako mi obj. bicu vam zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogiTheDok Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Već dugo godina igram FM, u editoru pravim ligaška takmičenja, nove klubove, nove igrače. U principu sve dobro funkcioniše ali mi bode oči jedan problem. Kada stratujem takmičenje, prve sezone, novčane nagrade koje dodelim klubovima za prvo, drugo mesto itd. su one koje sam postavio u editoru ali u narednoj sezoni one naglo padaju (npr. 1 mesto 100000 eura, a sledeć godine Fm automatski smanji na recimo 7500). Predpostavljam da je to zbog reputacije takmičenja, no da li neko zna kako to promeniti odnosno kako zadržati onu sumu koju sam na pocetku postavio? Unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 23, 2012 Author Share Posted August 23, 2012 Uh, mislim da to ima veze sa onim kako je drzava razvijena ( developed state i slicno). Ne znam tacno gdje se to nalazi, ali mora da bude kada editiras naciju. Znam kada ja to odradim za Englesku, da mi se te nagrade iz godine u godinu povecavaju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogiTheDok Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Ako ti nije problem da mi to pošalješ kako uradiš za Englesku pa ću ja rešiti za ove moje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexa000 Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 dali neko jebeno moze da mi ovde pomogne oko editora, kao sto rekoh, kad otvorim editor pojavi mi se ceo ekran crn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2012 Author Share Posted August 24, 2012 Ako ti nije problem da mi to pošalješ kako uradiš za Englesku pa ću ja rešiti za ove moje.Radio sam na FM11, nisam na FM12.. dali neko jebeno moze da mi ovde pomogne oko editora, kao sto rekoh, kad otvorim editor pojavi mi se ceo ekran crn1. Smiri se.2. Ocito da niko ne zna odgovor cim ti niko ne odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexa000 Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 nisam bas toliko baksuz da niko ne zna o cemu je rec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexa000 Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 znam da ste jedno 105 puta obj. ali bilo bi lepo jos jedno, da resim prob. http://www.zaslike.com/viewer.php?file=s20bpxpnaoxuxt4vi00.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 znam da ste jedno 105 puta obj. ali bilo bi lepo jos jedno, da resim prob. http://www.zaslike.c...aoxuxt4vi00.jpgSamo original i riješen problem sitnica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 The application failer to initialize properly (0xc0000135). Click on ok to terminate the application..Kak da ovo rijesim posto mi se pojavljuje kada hocu fmrte instalirat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 Skini net.framework 4 i radice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Skini net.framework 4 i radice. nece ako ga ne instalira 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 skinem ali me ness zeza i instalira ga i javlja neku grešku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts