Ling^2 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Ne razumijem? Kakva kolonija igraca u Portugalu? I mislis da pobjednici npr. 4 razlicite lige igraju neki kup? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 ma vidis da u portugalskoj ligi igra mali milion igraca iz brazila, kao i u francuskoj iz afrike, a za ovo doigravanje, npr imas 7-8 omladinskih liga i da pobjednici tih grupa igraju za prvaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Te kolonije su ustvari dovedeni igraci. Tako da se to ne moze napraviti. Najvise sto mozes jeste da nadjes drzavu i pod transfer pref. ubacis drzavu i povecas na max za nju. Tad bi klubovi trebali dovoditi najvise igraca iz te drzave. Za te lige, ligu po principu grupnog takmicenja, ubaci klubove i pravila, te koliko klubova prolazi u knockout fazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsa Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Potrebna mi je pomoc nece da mi pokrene editor... sta da radim i da li negde mogu da skinem novi ? Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Ukljuci pretrazivac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsa Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Kakav pretrazivac? pise mi ovo kada pokrenem editor Warning:Coulden't fine data folder! ../football manager 2012/data ovo pise sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Kreirajuci lige u editoru pojavilo mi se ovo na opciji file kad idem, kao neka greška, pa valjda neko zna o čemu je riječ.. pa me sad zanima hoće li mi to praviti kakve probleme tokom igranja te lige ili... http://imageshack.us/photo/my-images/404/1425.png/ [hide]http://imageshack.us/photo/my-images/404/1425.png/[/hide] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icko1610 Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Ne bi trebalo da imaš problema... Ja u jednoj svojoj bazi imam više od 100 grešaka, pa je igram normalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Ubacio sam par Skinova i jednu ligu(Yugoslavija).Sve sam uradijo kako piše al se ništa ne mjenja.Piše da trebam restartovati igru.Neznam gde se to radi pa ako može pomoć.Nadam se da neću morati brisati i ponovo instalirati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Ugasis, pa upalis igru ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 A kada skinem ligu,kakav zavrsetak treba da bude "rar" ili "dbc".Ako je dbc ne razumem kako da ga ubacim :cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 nema to veze, ako je rar znači arhivirana je i extraktuješ je u editor data, a i dbc kad skines smjestiš u editor data i igras ..bar mislim da je tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Hvala brate. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Da pitam samo,procitao sam negde, da moze da se resi problem oko dovodjenja stranaca,da moze neogranicen broj stranaca,kako to da se izvede i da li moze ? Hvvalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=8484.0 Izvoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Skine se i sta onda..? Kliknuo sam na download ...sto nece sta se ceka..?? [admin]Nemoj pisati 2 posta za redom, koristi opciju izmeni.[/admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Kliknuo si na pogresan download: http://www.2shared.com/document/u_bDa6_F/JSL_No_Squad_Rules.html Samo sacekas malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecaaa Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Kako da ga ubacim u menadzer...Hvala ti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Kad skinete, ubacite fajl u documets/SI/FM12/Editor data Ukoliko nemate folder Editor data, napravite ga. U igri: Kad pocinjete novu igru (new game) otvorice vam prozor gdje cete vi stiklirati 'change'. U sljedecem prozoru vam izbaci koje DB zelite da koristite, odaberite ovu i dalje znate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensurround_Sod Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Može li neko u najkraćim crtama (da ne cimam sad nekoga da piše naširoko) da mi objasni kako funkcioniše Genie Scout 2012 i da li uz pomoć njega mogu da mijenjam ocjene igračima u toku igre koja je već save-ovana!? Nešto sam probao ali nisam dogurao dalje od load-ovanja igre koju želim da ediitujem?! A i neke ocjene bih mijenjao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 ja mislim da ne mozes mijenjati ocjene, za to ti sluzi FMRTE 2012..genie scout ti sluzi da pronadjes tipove igrača kakvi te zanimaju, ali za editovanje bas i ne..mozda grijesim ali mislim da je tak kak sam rekao. Mena zanima sledeće...kreirao sam kontinentalna natjecanja u Sjevernoj americi, i sve je uredu što se tiče editora, ali kad udjem u igricu nigdje nema tih natjecanja sto sam ih kreirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Skinuo sam sfrj ligu uradio sve kao sto pise kliknem na new game al nista,onda sam skinuo drugu sfrj ligu(posto imaju dve)isto sam sve uradio i opet nista.Verovatno sam ja negde pogresijo.Nisam siguran kako se ubacuje u db pa ako moze neka pomoc :adminp: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 My Documents-Sports Interactive-Football Manager 2012-Editor Data...Jesil ovak uradio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casaloca1987 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Da tako sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 jesil stavio kvakicu na početku kad ti se odma pojavi za učitavanje novih liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts