Ling^2 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Nesto do fonta.. imao je Slobo slican problem, vidjecu sa njim kako ga je rijesio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Nesto do fonta.. imao je Slobo slican problem, vidjecu sa njim kako ga je rijesio. rijesio sam taj problem, ali i dalje onaj kod natjecanja ne mogu rijesiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Mozda si namjestio u settingsu da ti umjesto imena ID prikazuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Mozda si namjestio u settingsu da ti umjesto imena ID prikazuje. koliko ja znam u setingsu mozes samo nastimati valutu, rezoluciju i jos par stvarčica među kojima ja nisam vidjeo da se mijenja to da umjesto imena prikaže ID-e, jer dva puta sam reinstalirao fm ali niss ne pomaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 koliko ja znam u setingsu mozes samo nastimati valutu, rezoluciju i jos par stvarčica među kojima ja nisam vidjeo da se mijenja to da umjesto imena prikaže ID-e, jer dva puta sam reinstalirao fm ali niss ne pomaze Mozda si umjesto imena ubacio ID. Probaj kliknuti desnim tasterom na neku kolonu ( naziv kolone) mozda tu budes nesto mogao uraditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Mozda si umjesto imena ubacio ID. Probaj kliknuti desnim tasterom na neku kolonu ( naziv kolone) mozda tu budes nesto mogao uraditi. pokušat ću jer mi se to samo dešava kad idem na takmičenja, a svugdje ostalo je normalno kao do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Stvarno mi nije jasan Editor ove godine, mnogo je bugovit :X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Stvarno mi nije jasan Editor ove godine, mnogo je bugovit :X ne mislim o editoru od fm 2012, vec od fm 2011, a to si potpuno upravu...niti jedno kontinentalno takmičenje ne možeš napraviti, jer odma crash dump izbacuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Ajd mi napisi tacan naziv errora, mozda nesto pronjuskam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ajd mi napisi tacan naziv errora, mozda nesto pronjuskam. ne javlja mi se nikakav eror, evo na ovoj slici ces vidjet o cemu je rijec http://img406.imageshack.us/img406/6536/12456789.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 1) Kad uploadujes na imageshack, moras da kliknes na sliku da ti otvori, pa onda tek da ubacis u nas img kod. 2) Vidis gdje pise unique ID, klikni na ime desnim tasterom, idi na views i izaberi default. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 kreirao sam par liga u editoru, i tamo kad idem na test nations ne pokazuje mi nikakvu grešku, ali pri pokretanju tih liga na fm-u mi izbacuje sledeće greške, pa ako tko zna šta trebam uraditi da se uklone ove greške http://img843.imageshack.us/img843/8177/83648800.png width=400 height=300http://img69.imageshack.us/img69/4030/13961669.png[/img] width=400 height=300http://img440.imageshack.us/img440/412/73474407.png[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Ti si sve te drzave ubacio u jedno takmicenje, bar mi se tako cini ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 nemoguće, išao sam dodavanje pojedinačno jer ne možeš više od jednog national rules dodati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Mislim da klubovi iz tih drzava ucestvuju u jednom takmicenju ? Sta si uopste htio da napravis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Mislim da klubovi iz tih drzava ucestvuju u jednom takmicenju ? Sta si uopste htio da napravis ? ma kreirao nacionalna takmičenja, ali gledao sam i nema n igdje nikakve greške što se editora tiče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Ajd probaj samo jedno takmicenje da oznacis, ostalim skini kvacicu pa probaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brambulas Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Pozdrav ljudi. Molim vas recite mi da li i kako mogu da podesim granicu odlazaka igraca iz Srbije na 25 godina npr? Kao sto je bilo u staroj Jugoslaviji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Da bar moze brambulas to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brambulas Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 E steta. Skontao sam samo da bi mogao da podesim za desetak jacih liga da iz Srbije mogu da dolaze sa minimum 25 godina (kao sto je npr za Brazil pravilo 18). Ispravi me ako gresim!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 To sto iz Brazila ne mogu da predju je zbog toga sto Brazil nije u EU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brambulas Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Jesi li siguran? Cesto mi se desavalo da kupim nekog igraca iz Brazila,a on dodje tek kada postane punoletan. Sad sam u editoru podesavao opciu "nation transfer preferences"...kod svake jace lige sam ubacio da igraci iz Srbije moraju da imaju najmanje 26 godina. Pustio sam sam igru na "vacation" pa cu videti da li sljaka tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Ako moze super. Bilo bi odlicno da su to ubacili. Prosle godine nije bilo cini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brambulas Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Evo samo da javim da posle prve dve sezone radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 ooo dobri ljudi..evo mene nakon kratke stanke.. ugasili mi bili net, jer nisam platio pa sam malo bio out, pa sam odma evo skoknuo na ovu super stranicu..da ne duljim s romanom evo sta me zanima...da li se moze nastimati da pobjednika vise liga igraju playy off za prvaka i da li se moze u editoru nastimati da npr kao u portugalu je velika kolonija igraca iz brazila tako bude i u superligi neka kolonija igraca iz neke drzave.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts