ŽeljkoDelija Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Znam da je dobar ali je spor za moje standarde a i imam još neke igrače u planu koji bi došli na njegovu poziciju pa sam rešio da ga stavim na listu,a 23miliona je i malo previše za njega (bez uvrede) ali sam se razmišljao da li mogu još koji milion da ugrabim...u svakom slučaju nije mala suma Uzmi te pare i reci "Tike tike tacke nema vise vracke" :odvala: Za to mozes da dovede Marquinhosa(OBA) :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Markinjosi nisu na nivou jednog Liverpula. Kupi Dzagoeva, prodaj Akvilanija i Lukasa, dovedi Sandra, prodaj Degena, dovedi Diega Renana i dovedi Balotelija, sa tim timom mozes da smatras da si presao igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Markinjosi nisu na nivou jednog Liverpula. Kupi Dzagoeva, prodaj Akvilanija i Lukasa, dovedi Sandra, prodaj Degena, dovedi Diega Renana i dovedi Balotelija, sa tim timom mozes da smatras da si presao igru. Pa jesi poslije par sezona Moze oba da kupi za 8mill ,a poslije da ih proda za 40mill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Slabi su markinjosi za liverpul Akvilanija sam takođe stavio na TL. Degen je na pozajmicu u štutgart,a za renana se još predomišljam,možda ga i dovedem na kraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Slabi su markinjosi za liverpul Akvilanija sam takođe stavio na TL. Degen je na pozajmicu u štutgart,a za renana se još predomišljam,možda ga i dovedem na kraju. Sramoto za male pare mozes da ih dovedes :lud: PS. Akvilani bi mogao tamo na listu propalih igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 A šta da radim sa 2 duplikata P.S. Slažem se za Akvilanija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 A šta da radim sa 2 duplikata P.S. Slažem se za Akvilanija To meni ekstra,dove sam ih u Celtic al' mi bilo mrsko da igram.Dok sam dosao do polusezone uvijek sam ih mijesao Edit: Jel ima neki napadac u Internacionalu (BRA) Tainio tako nesto ili Taison Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Ima Taison. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Taison je strasan igrac, gledao sam ga pre 2 nedelje kad igrali Internacional-Flamengo kakav je gol zabio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Kupio Lukakua za 24,5,i posle pola sezone se uopste nije uklopio u tim nije igrac za moju taktiku.Usput imam 2 regena koji ce uskoro morati da dobijaju jace utakmice zbog napredovanja.I onda prelepa vest real trazi novog spica i zainteresovan je za Lukakua ponudio sam ga za 40m i odmah su pristali i to za kes toliko sam bio srecan da sam od silnog mlataranja nogama zakacio produzni gajtan i restartovao komp .Sada moram da ponovim poslednjih 5 tekmi i da se nadam da ce se ponoviti isto :pras: ukoliko se ponovi ovaj put trazim 50m pa ako pristanu kupuje se moussa sissoko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19JohanCruyff90 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Kupio Lukakua za 24,5,i posle pola sezone se uopste nije uklopio u tim nije igrac za moju taktiku.Usput imam 2 regena koji ce uskoro morati da dobijaju jace utakmice zbog napredovanja.I onda prelepa vest real trazi novog spica i zainteresovan je za Lukakua ponudio sam ga za 40m i odmah su pristali i to za kes toliko sam bio srecan da sam od silnog mlataranja nogama zakacio produzni gajtan i restartovao komp .Sada moram da ponovim poslednjih 5 tekmi i da se nadam da ce se ponoviti isto :pras: ukoliko se ponovi ovaj put trazim 50m pa ako pristanu kupuje se moussa sissoko. Ili je bio ne nameran gajtan ili si ti koristio save/load da izmuzes jos koj milion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Zasto kupujes Musu Sisoka a treba ti napadac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Zaista zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Možda želi igrati sa 2/3 srednja vezna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Johan Kruyff nisam blesav da uradim save/load posle 5 pobeda i savrsenih transfera,pre bih okrivio dobru rakiju uz koju sam igrao .Paul u napadu imam neymara i hulka a rekoh da imam 2 klinca od 18 za koje treba napraviti mesta i jos dvojicu koji imaju 17 a mozda postanu predobri.Sissoko mi treba posto zelim da prodam Zuculinija u inter (neuklapa se a i 4 je vezni) i treba mi jaci i vislji igrac u sredini posto gubim previse vazdusnih lopti.U svakom slucaju po mom proracunu na dobitku sam materijalno a i resavam takticki problem.krilni su mi visoki 189 i 191 stoperi su visoki sem nekog japanca koji je nizak ali je zato zveeeer.Dok cu centralni svi niski .Lukaku odlazi zbog ovog. http://img215.imageshack.us/img215/8241/zaforum1h.th.jpg Decka sam platio 9m u 16 godini i sa 18 je vec u reprezentaciji portugala,i po mojoj proceni do 20 ce presisati Lukakua.Inace ja prodajem igrace koji nisu u prvih 11 bez razmisljanja posto imam treninge od 4 do 5 zvezdica i za prvi tim i za omladince i neprestano dovodim klince oko 5 po sezoni.Pare samo kaplju.Nista ne kupujem na rate i dovodim u 16 godini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Evo jedne lepe zarade http://img801.imageshack.us/img801/7130/zarada.th.jpg inace mi se cesto desava da dovedem nekog osrednjeg regena iz 3 lige cim se pojavi za 100k i vec posle 2-3 nedelje dobijem ponudu od chelsija ili m citija od par miliona.Nit luk jeo nit mirisao a zaradio mlionce samo na brzinu kojom sam ga pronasao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts