markinho Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Theo Walcott Ime i prezime igraca:Theo Walcott Zemlja:Engleska Rodjen:16.3.1989 Klub:Arsenal http://goonersworld.files.wordpress.com/2009/02/theo-walcott_01.jpg http://yfrog.com/0tvalcotj Karakter Walcott je veoma mlad i perspektivan igrac,voli da se dokazuje i svakom menadzeru zapadne za oko svojom brzinom i driblingom. Pozicija Ovaj igrac igra poluspica (amr/l),a moze i da igra na poziciji spica.Moze igrati na obema stranama i na levoj i na desnoj. Prednosti Najveca prednost ovog igraca je sto je veoma brz i okretan,a uz to je i sjajan dribler.Ima solidan finis i solidan je tehnicar. Slabosti Najveca slabost ovog igraca je to sto je nizak i los u skok igri.Slab je izvodjac prekida i ima lose centarsuteve. Trenutna sposobnost Walcott je veoma mlad igrac i njegovo vreme tek predstoji.Za njegove godine je sjajan igrac,a moze se jos razvijati i moze postati jedan od najboljih igraca na svetu. Potencijalna sposobnost Potencijali ovog igraca su izuzetno veliki jer je veoma mlad iza njegove godine ima sjajne ocene. Transfer Njegova cena je 7,800 m evra,ali da bi ga dobili u svoje redove moracete da ponudite mnogo vecu sumu. Zakljucak Sve u svemu on je odlican igrac,a njegova najveca prednost je to sto jos uvek moze da se razvija.Menadzer koji ima njega u timu je obezbedjen na njegovoj poziciji za duzi vrenmenski period zato sto je veoma dobar a uz to i mlad igrac.Ukoliko imate veliki tb Walcott je igrac kojeg morate kupiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Ovaj igra je meni uglavnom lepo igrao samo u Premier Ligi Engleske.Dovodio sam ga u neke druge timove iz drugih liga,ali tamo kao da se nije našao.Kao da mu odgovara stil igre engleske škole fudbala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Gdje god da ga kupim igra mi krilo i zabija 10-20 golvoa po sezoni.. Odlično se svugdje adaptira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts