ronba Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 James Rodriguez Colombia 12.07.1991 Banfield http://img215.imageshack.us/img215/1149/jamesrodriguez.jpg width=400 height=300http://img21.imageshack.us/img21/4282/rodrigez.jpg[/img] Karakter Rodriguez je igrac svestan svojih osobina i veoma je odlucan u nameri da ih prikaze u najboljem svetlu svom menadzeru. Pozicija Ovaj igrac moze jednako uspesno igrati na pozicijama centralnog i prednjeg veznog a ukoliko se uzmu u obzir njegove godine kao i osobine moze se adaptirati na poziciju levog krilnog igraca. Prednosti Glavna prednost je njegova pokretljivost pace-15 acceleration-15 agility-16 kao i igra loptom. tehnique-15 dribbling-15 first touch-15 a svakako netreba izostaviti izuzetan sut long shots-16 i"njuh"za igru koji ce u odredjenim situacijama lako sprovesti u koristan pas ili sut. flair-17 determination-16 passing-14 Slabosti Glavna slabost ovog igraca je igra glavom. jumping-7 heading-4 Trenutna sposobnost Rodriguez je igrac cije vreme tek dolazi tako da netreba racunati na njega kao na standardnog prvotimca vec na igraca koji ce uz vas podmladak stasati u ozbiljnog igraca. Potencijalna sposobnost Potencijali ovog fudbalera su izuzetno veliki ukoliko se uzmu u obzir visoke ocene u nekoliko segmenata igre i njegove godine. Transfer Pocetna cena za ovog igraca je 1400000$ a trenutno prima platu od 725$ p/w tako da se uz malo cenkanja moze dovesti u vas tim. Takticke pogodnosti Igra kratkih pasova uparivanje sa skocnim CM Zakljucak James Rodriguez je igrac podoban za menadzere koji grade svoje timove sa pogledom u buducnost tako da ukoliko posedujete visak novca za transfere koje bi odvojili za mlade nade Rodriguez ce svakako biti dobra kupovina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Predobro ronba,samo tako nastavi . Nadam se da ce biti jos opisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 hvala pisacu jos tek sam poceo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Rodriguez-a sam doveo u wolvse i vec na prvoj utakmici protiv liverpula u gostima je dao dva gola i bio igrac utakmice. :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Bravo ronba to se trazi. Da imam sto vise opisa tih manje poznatih igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 dolazi u domace timove ja doveo u zvezdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan juve Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 BRAOMALI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts