Sale92 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Nominujte svog favorita. Evo i nacina na koji se nominuje: Ja na primer nominujem 1.Ventus 3 boda 2.Sale92 2 boda 3.Stefan Pfc 1 bod pa xxx nominuje 1.Bobo 3 boda 2.Roske 2 boda 3.Dex6 1 bod Znači svaki član nominira svoja tri favorita tako što prvom kojeg navede da 3 glasa, drugom 2 i trećem 1 glas. Onda na kraju se zbroje svi bodovi i prva tri člana s najviše bodova ulaze u glasanje za najboljeg moderatora 2011 godine. Obavezno je pored nominacije npr u zagradi obrazložiti razlog zbog čega je to tako u suprotnom se vaši glasovi brišu! Nominacije traju do 15.12.2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 1. PlejBoj (mislim da je on najvredniji član na cijelom forumu) 2. Adi13 (bio bi i bolji od Pleja da nema previše obaveza na faksu, odlično se pokazao u grafičarima) 3. Ling (Trudi se, pomaže, zasluženo dobio moda :dada ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 3 boda - Stefan. Pošto je veći dio godine bio moderator, dolazi ovdje u konkurenciju. Neću više trošit riječi. 2 boda - Ling. Neka samo nastavi ovako i dogodine će mu svi dat 3 boda. Samo je pitanje u izboru za kakvog moderatora. 1 bod - Play. Stalno je tu, svima pomaže, radi na večini projekata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 1. Playboy - pomaze svima i jako je radan. 2. Ling - takodje dosta radi i dobro radi svoj posao. 3. Ivan992 - isto trudi se i dobar je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Huh... moram da budem objektivan (mada sam vec jedom objasnio da to ne postoji, necu sad da ulazim opet u to ) Stefan. Sjajno, sta reci. Zasluzeno presao u policajce 3 boda bez ikakve sumnja. Zola ili Play. Bez vas forum ne bi bio isti. Bio bi bolji Igrao sam eci peci pec kome da dam 2 a kome 1 bod, Zola 2, Play 1. ::love:: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 1.Coentrao(stalno se trudi,pomaže drugim clanovima) 2.Ling(otkad je dobio moda nezamjenjiv je) 3.LosGalacticos(Stalno motivira nas u grafickom timu i dobro nam naređuje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 3 boda- Playboy (najvredniji,24h je prisutan na forumu) 2 boda- Stefan (odlučio sam se da za njega glasam ovde jer je tek nedavno postao GM) 1 bod- Ling (puno se trudi,jedan od najaktivnijih u poslednje vreme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 1. Playboy - pomaže svima kome treba i jako dobro odrađiva posao 2. LingLing - također odlično radi i aktivan je jako 3. Ivan992 - nisam znao koga stavit pa eto ivanu 1 bod,vrijedan je :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 1) Playboy - 3 boda iz razloga sto pomaze skoro svakom timu + dobro obavlja i svoje ostale duznosti, samo napred :: 2)Zolinho - 2, skoro isti razlozi kao i za Pleja 3)LingLing - 1 bod, dosta vredan, pomaze svima itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts