Sale92 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Nominujte svog favorita. Evo i nacina na koji se nominuje: Ja na primer nominujem 1.Ventus 3 boda 2.Sale92 2 boda 3.Stefan Pfc 1 bod pa xxx nominuje 1.Bobo 3 boda 2.Roske 2 boda 3.Dex6 1 bod Znači svaki član nominira svoja tri favorita tako što prvom kojeg navede da 3 glasa, drugom 2 i trećem 1 glas. Onda na kraju se zbroje svi bodovi i prva tri člana s najviše bodova ulaze u glasanje za najbolju karijeru 2011 godine. Obavezno je pored nominacije npr u zagradi obrazložiti razlog zbog čega je to tako u suprotnom se vaši glasovi brišu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 3 boda - Ales_pfc sa Partizanom. Čovjek je prešao FM uzduž i poprijeko, a opet se vraća i gura dalje. 2 boda - vlax4 i pentagon. Također prešao FM, ali na svim kontinentima. 1 bod - moja "When Reds go marching on". Šalim se, ovo je samo reklama. One career by TM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 3 boda - Ales_pfc Lik pravi sprdnju sa Partizanom po Evropi 2 boda - vlax4 i pentagon. Isto dominacija klasicna. Svaka cast1 bod - One career by TM jedina koja je kvalitetnija, mislim ima mnogo dobrih ali ove 3. imaju dusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 3 boda- Vlax4-Pentagon (ubedljivo najinteresantnija karijera) 2 boda- TargetMan-One career (najlepša) 1 bod- Ales-Partizan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 3 boda: Pentagon (vlax4). Zbog toga, što je preputovao ceo svet i osvajo trofeje u kulturno različitim delovima sveta. Novodobni Krištof Kolumb. 2 boda: When the Saints go marching in (shone666). Od engleskog trečeligaša do važne fudbalske sile Engleske i Europe. 1 bod: One career by Target Man (Target Man). Na žalost karijera nije dugo trajala: najviše mi se sviđao jednostavan i nedvouman način pisanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 2 boda: When the Saints go marching in (shone666). Klub iz sredine tablice Premier Lige postao je jedan od največih klubova u Engleskoj. koju li si ti karijeru pratio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Ja sam nekoliko godina nazad, tako, da se izvinjavam za nepažljivost. Ispravljen gornji post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 nadam se da mi ne zameraš što sam te ispravio,možda si i pomešao Sotton sa Sunderlandom(bar se meni to ranije dešavalo)... :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 nadam se da mi ne zameraš što sam te ispravio,možda si i pomešao Sotton sa Sunderlandom(bar se meni to ranije dešavalo)... :: E, to je bilo to, slične boje dresova, slično ime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 3 boda - Ales_pfc sa Partizanom. Čovjek je prešao FM uzduž i poprijeko, a opet se vraća i gura dalje. 2 boda - One career by TM. 1 bod - vlax4 i pentagon. Također prešao FM, ali na svim kontinentima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts