Sale92 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Nominujte svog favorita. Evo i nacina na koji se nominuje: Ja na primer nominujem 1.Ventus 3 boda 2.Sale92 2 boda 3.Stefan Pfc 1 bod pa xxx nominuje 1.Bobo 3 boda 2.Roske 2 boda 3.Dex6 1 bod Znači svaki član nominira svoja tri favorita tako što prvom kojeg navede da 3 glasa, drugom 2 i trećem 1 glas. Onda na kraju se zbroje svi bodovi i prva tri člana s najviše bodova ulaze u glasanje za najboljeg člana 2011 godine. Obavezno je pored nominacije npr u zagradi obrazložiti razlog zbog čega je to tako u suprotnom se vaši glasovi brišu! Nominacije traju do 15.12.2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 1.Sale92 - 3 boda (Svaki komentar je suvišan.Šta je sve uradio u 2011 godini,mislim da svi znaju.Učestvovao je u radu u svakom delu foruma.Od vrha pa do dna.Svakom je pomogao i izašao u susret.Odlično predstavljao forum na onom internacionalnom turniru).Potpuno zaslužio čin global moderatora.Mislim da nikad nikog nije uvredio a mnogim članovima je pomogao i izašao u susret 2.Denny Crane - 2 boda(Svaki komentar je suvišan.Šta je sve uradio u 2011 godini,mislim da svi znaju.Učestvovao je u radu u svakom delu foruma.Od vrha pa do dna.Svakom je pomogao i izašao u susret.Odlično predstavljao forum na onom internacionalnom turniru)Potpuno zaslužio čin global moderatora.Mislim da nikad nikog nije uvredio a mnogim članovima je pomogao i izašao u susret 3.Ventus - 1 bod (Da njega nema,mislim da ne bi bilo ni ovog foruma.Svakom je pomogao i izlazio u susret.Svaki njegov rad u PS je za pohvalu.O skinu da i ne komentarišem.Motiviše članove i nonstop je na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Denny aka stefan_pfc 3 (Redovan,vredan i aktivan clan dosta je doprineo forumu i sigurno nije za dzabe postao jedan od "plavih") Sale 2 (takodje dosta doprineo forumu odlicno obavlja svoj posao a odlican je igrac takodje ) Ventus 1 (odlicno obavlja duznost admina samo retko sam ga vidjao u poslednje vreme na forumu,mozda je on tu samo ja nisam video ali nisam ga video svejedno 1 bod ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Mozda i najtezi izbor. Ventus 3 boda. Odrzavanje foruma, skinovi, rad u grafickom dijelu. Za dlaku ispred svih. Sale 2 boda. Sve zivo organizuje, i to odlicno ( a bome zna i s kim se treba savjetovati ) kingpin je ovog foruma i sve cestitke. Dex ili Stefan... Dex 1 bod, moram malo biti i subjektivan, dosta mi je pomogao na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Skipper 3 boda - sve što vidite i osjetite na forumu je njegovo maslo. Nema ga "među smrtnicima" ali se maksimalno ubija. Sale 2, Stefan 1. Da se više stvarno ne ponavljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 3 boda Skippi - lik radi mnogo ali njegov posao se najmanje vidi, tako da od mene ima tricu. 2 boda Sale92 - bratic i u intervju-u si pokazao koliko ti znaci sve ovo.I to pokazujes naravno organizacija takicenja :dada 1 boda Denny - Ja bi te ROko Leni Ukic. Brat moj radi jako puno, odlicna organizacija takmicenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 1.Skipper(uvijek brine oko sajta i da nema njega ne bi bilo ni foruma) 2.Ventus(isti razlog kao i kod Skippera) 3.Playboy(odradio mnogo i mnogo fp-ova) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 3 boda - Skipper - treba li šta objašnajvati? 2 boda - sale - ... 1 bod - ventus... Sve se zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Evo ovako mnogo je izbor težak ali moj izbor je sledeći: 1. PlayBoy - 3 boda (malo jače od godinu dana je na forumu i uveren sam da nije njega da bi forum bio dosta lošiji. Treba li napumenuti šta je uradio u TXT i GFX timu? Šta radi u 90% PDF-ova? Mislim da je komentar suvišan. 2. Stefan - 2 boda (isto kao i za Playa nemam šta da dodam konstantno odličan samo milimetar ispod Playa.= 3. Dex6 - 1 bod (skoro godinu dana kako je ovde šta da kažem osim da svuda pomaže maximalno uleti kad god može.) Na kraju bih želeo da ne ostanu zaboravljeni dvojica admina Uroš i Miloš svaka im čast zaista su veliki posao uradili sa forumom rade idalje ali ipak bez ljutnje mislim da su momci iznad bili malo iznad njih ipak mogu i to da opravdam oni su već tako reći ljudi sa obavezama 1 radi 1 studira tako da sigurno nemaju vremena kao mi ali ipak kad su ovde uvek urade nešto korisno. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 3 boda- Ventus 2 boda- Skipper (Da nije njih dvojce ne bi bilo ni foruma,Ventusu sam dao tri a njemu dva samo zato što je Ventus aktivniji) 1 bod- Sale92 (mnogo doprineo razvoju foruma u ovih godinu dana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 3 boda Skipper-sve radi na forumu,svakom gleda da pomogne i ima mnogo toga ne bi sve stalo ovde 2 boda Ventus-sto se grafike na forumu tice on je ovde najbolji...Isto ko skipper svima izlazi u susret. 1 bod Sale-da ne pricam sad puno mnogo toga je uradio za forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Sale92-lik radi sve i svašta,pomaže gde treba i aktivan jako Ventus-A što reći o njemu,koju posluku porati Skipper-kao i Ventus,odlični su oba dvoje,ali 2 boda ventusu jer je malo aktivniji :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 1) dex6 - standardno vredan, pomaze svima itd. :cast: 2) Sale92 - glavni pokretac i organizator online takmicenja i jos mnogo toga 3) Danny Crane - isto vazi kao i za ostale, vredan u gotovo svakom delu foruma aktivan :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts