Lord Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ako si ovako napisao, dobio si keca garant Znam sta si htio reci Tako je jedan tehničar napisao u svom eseju pa sam zato stavio. Inače ovo Donki je aluzija na dvije stvari - da je Don Quijote magarac(kreten, jel' da?) i na magarca kojeg je Sancho Paza jahao. :adminp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Pocni pisati karijeru pa dokle stignes. :: Jednom moras prvi put pisati, a ako nesto ne znas pitaj Linga on ceti objasniti. :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buki Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 Otvorit ću temu, radim na tome, i na prikupljanju slika, vidio sam kako su ostali to radili pa ću se držati toga )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Pocni pisati karijeru, pa dokle stignes. :: Jednom moras prvi put pisati, a ako nesto ne znas pitaj Linga, on ce ti objasniti. :: Ko kaze, ja jos nisam pisao pricu, a niti ne namjeravam uskoro Kako sam ti lijepo editovao post da bude gramaticki ispravan ::love:: Tako je jedan tehničar napisao u svom eseju pa sam zato stavio. Inače, ovo Donki je aluzija na dvije stvari - da je Don Quijote magarac(kreten, je l' da?) i na magarca kojeg je Sancho Paza jahao. :adminp: Inace, 'je li da' nema smisla. Trebao si da napises 'Zar ne' Znam na sta si mislio sa Donkijem Buki, je l' to Neue za FM12. K'o sto bi jedan moj bivsi kolega iz skolske klupe rekao: "Ord vomo". Prevod, daj ovdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buki Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 Buki, je l' to Neue za FM12. K'o sto bi jedan moj bivsi kolega iz skolske klupe rekao: "Ord vomo". Prevod, daj ovdje To je Flex skin za FM2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 To je Flex skin za FM2012. Ajd mi posalji na PP odakle si ga skinuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ling ja sve clanove kad imaju problem usmeravam ka tebi. :: Tako da i za ovo moras da znas da mu pomognes. ::love:: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ling ja sve clanove kad imaju problem usmeravam ka tebi. :: Tako da i za ovo moras da znas da mu pomognes. ::love:: Ma nisam na to mislio, nego na ovaj dio Jednom moras prvi put pisati Ja nisam nista pisao A naravno da usmjeravas ka meni, ja sam ipak autoritet ovdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 A dobro. Nisi ti kao ostali. Ti mozes odma da pises drugi put. Elem da ne spamujemo temu (sto se mene tice ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Inace, 'je li da' nema smisla. Trebao si da napises 'Zar ne' Je li da nema smisla, ali je l' da ima smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buki Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Poslan PM, što se mene tiče može na ovu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts