The Gooner Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 1. Ime i prezime Vlada Visic 2. Imate li neki nadimak i kako ste ga dobili ne 3. Odakle ste i kako ste culi za nas drug mi rekao 4. Koliko dugo igrate CM/FM i koji vam je najbolji nekih 12-13 godina, cm03-04 5. Za koga navijate Zvezda, Arsenal 6. Ko vam je omiljeni igrac i trener wenger, od starije garde bergamp i tony adams a od mladjih darko lazovi i jack wilshere 7. Koje je vase zanimanje skola i trening(futsal) 8. Sta volite da slusate od muzike sve sem grandovaca i metallica 9. Sa kojim clanovima sa foruma se dobro slazete ne znam jos ni koga ima sve.. 10. Sta mislite o nasem forumu tek cu da mislim 11. Ostavite neku vasu sliku ukoliko zelite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Dobrodošao ostani aktivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 E desi e Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Ola. Cuh da si dobar online igrac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Gooner Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 ko te to slagao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Slagala* Znaci nisi Bas nam je trebao jedan dobar. Nema veze, uzivaj na forumu :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 pozdrav brate dobar ti je nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Zdravo Gooneru . Nadam se da ces biti aktivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Ooo pa ima netko da trenita malo nogomet(futsal) drdosli NA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 drdosli matori opusti se i uzivaj weee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 drdosli matori opusti se i uzivaj weee Kad igras protiv Milutina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Gooner Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 hvala svima, pa videcemo da li sam dobar kad ti dam 5 komada.... .. salim se ja malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 hvala svima, pa videcemo da li sam dobar kad ti dam 5 komada.... .. salim se ja malo Ja bih volio da nadjem nekog ko ce mi dati 5 komada. 3 sam do sad najvise primio, mislim. A imam vise poraza nego pobjeda Bice prilike da odigramo prijateljsku, mozda cak i neki turnicic. Moj ti je prijedlog da udjes u neki klan :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Gooner Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 ako si primio 3 znaci da si dobar.... ili su drugi losi , a za klan ima vremena videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 ako si primio 3 znaci da si dobar.... ili su drugi losi , a za klan ima vremena videcemo Uf, kako mi se ne svidja ova recenica, ispade da sam gay Ok, to je moj prijedlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Gooner Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 hahahaha... predlog ce biti obradjen , samo da ne budemo zaj u klanu, jer nisam siguran u tvoje opredeljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Inače Ling je u mom klanu. :: Citati iz teme ''Biro Slobodni Igrači'' u klanskim: Ime i prezime: visic vlada Godine:18 Koliko dugo igrate manager:preko 10godina OnLine iskustvo:dok je postojao FMS jedan od najboljih igraca nekoliko meseci uz pjanu najbolje rangiran, sve trofeje sam tamo imao... Kontaktiraću te još za moj klan. :: Nego nisi mi odgovorio na pitanje danas da li zaista imaš toliko iskustva u onlineu i da li si stvarno tako dobar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Pa rekao sam da mi se ne svidja recenica, sto znaci da nisam gay Osim ako tebi to smeta ( sto nisam) pa neces sa mnom u klan.. U tom slucaju idi ko Playa. Zasto ? Pa Play je gay Inače Ling je u mom klanu. :: Citati iz teme ''Biro Slobodni Igrači'' u klanskim: Nego nisi mi odgovorio na pitanje danas da li zaista imaš toliko iskustva u onlineu i da li si stvarno tako dobar? Ampa more. I ovako nam niko nista ne moze, nek' udje kod nekog drugog u klan, da meni bude zanimljivije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Pa budalo Play je kod mene u klanu. :odvala: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 U jebote... Da, Zola je u Packersima... Daj nek' neko promjeni od vas dvojice avatar. Ko ono bjese da navija za Chelsea ? Play, ajd stavi Drogbu. Velik je, jak je, igra za Chelsea i jos je crnac. Sigurno te vise on pali nego Torres Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Gooner Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 pa ono imam iskustva, a da li sam dobar, jos ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 pa ono imam iskustva, a da li sam dobar, jos ne znam Sad ce Sale da te vrbuje, pogledaj sta je naredio meni da napisem pod klan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts