Ling^2 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Daj SS: FInances i Salary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 sve mi je u WB i bilo, nije do toga, ne moze nikako ne dopusta, sad sam vidio da takodje ne mogu da stavim ni 'match highest earner' klauzulu... Kako je Ling rekao,daj SS-ove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaksPejn Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 ovo je to valjda? http://i528.photobucket.com/albums/dd324/NemanjaPG/finances.jpg http://i528.photobucket.com/albums/dd324/NemanjaPG/salary.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Ajd jos daj SS board overview pa da ti kazem do cega je... mada mogu i bez njega. Vjerovatno neki igrac ima klauzulu yearly wage rase pa ti zauzima mjesto. Ili to, ili jednostavno ti je uprava odredila toliku maksimalnu platu jer se boje da ne udjes u minus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Ajd jos daj SS board overview pa da ti kazem do cega je... mada mogu i bez njega. Vjerovatno neki igrac ima klauzulu yearly wage rase pa ti zauzima mjesto. Ili to, ili jednostavno ti je uprava odredila toliku maksimalnu platu jer se boje da ne udjes u minus. Na ovo prvo nisam ni mislio,ali sam čekao tvoj,stručni odgovor,pa da se izjasnim...Ajde još taj SS Board Overviewa...A ako ti je uprava odredila tako džaba ti sve jedino da pričaš s njima i pitaš da povećaju,točnije dopuste više od toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Cini mi se da su ove godine promjenili wage budget pravila. Prosle godine si mogao da u jednom danu ponudis koliko god hoces ugovora ( npr Key players : 4 igraca po 50.000k, nema veze sto predjes limit). Ove godine je to drugacije, cim jednom igracu ponudis, automatski se 'puni' wage budget, i smanjuje ti maksimalnu platu. Dosta realnije, ali i dosta teze za pratiti, time i zabavnije. Kao sto je Julac rekao, probaj da pitas upravu da ti odobri ili transfer budget, ili jos bolje wage budget. Evo jedna tajna ako nisi znao do sad: Prije nego sto ides da pitas za wage budget, prebaci sve pare iz wage budget u transfer budget. I obrnuto, ako trazis transfer budget, sve u wage budget. Na taj nacin povecavas sebi sansu da ti odobre veci budzet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Da,dosta realnije,ali i puno toga ne samo ovo....Hvala na tajni,da znam za sljedeći put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александар Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ako imate malo novca dovedite free igrace imate listu na forumu i onda ih prodajte u u januaru i tu je profit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts