Ling^2 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Mislim da je ovdje sve jasno, nema vise ogranicenja sto se stranaca tice, i sto se tice broja igraca u timu ( bilo je 25, sad je 99). Kako koristiti ovo ? Kad skinete, ubacite fajl u documets/SI/FM12/Editor data Ukoliko nemate folder Editor data, napravite ga. U igri: Kad pocinjete novu igru (new game) otvorice vam prozor gdje cete vi stiklirati 'change'. U sljedecem prozoru vam izbaci koje DB zelite da koristite, odaberite ovu i dalje znate. Ukoliko zelite da ovo podjelite sa drugim forumima, molim da trazite dozvolu. Hvala. [hide]http://www.2shared.com/document/u_bDa6_F/JSL_No_Squad_Rules.html[/hide] 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 E jer vazi ovo i za druge lige u Srbiji ?> 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 E jer vazi ovo i za druge lige u Srbiji ?> Ja sam napravio dvije lige ( JSL i drugu ligu), tako da vrijedi i za drugu ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea_boy Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Ok za nju me i zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daco7777 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Nece da primi srpsku ligu i uklanjanje stranaca trazi da jedan dodatak uklonim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Bravo Ling dosta radis Tek sam sad video ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Nece da primi srpsku ligu i uklanjanje stranaca trazi da jedan dodatak uklonim. Vidjecu kasnije da to odradim, ali ne mogu se mjesati u fm-u. Spojicu ih sa jsl i updatovati. Zola hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 26, 2011 Author Share Posted November 26, 2011 Evo odradio sam. Kod mene u FM nema nikakvih prekalapanja, radi i sa drugim nation rules. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
averel80 Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 da li moze ovo da se odradi i na fm 2011? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 da li moze ovo da se odradi i na fm 2011? Moze, samo ti treba editor i FM11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
averel80 Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 mozes li mi objasniti kako? znam da radim sa editorom. problem je sto nemam opciju da menjam ta podesavanja za superligu i prvu ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 mozes li mi objasniti kako? znam da radim sa editorom. problem je sto nemam opciju da menjam ta podesavanja za superligu i prvu ligu Malo je komplikovano.. Moras da napravis novu ligu ( nation rules) koja nece imati ovih pravila. E kako da se moze mjesati sa drugim nation rules je tesko za objasniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
averel80 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 ne moras znam kako to ide. mislio sam da ima neki laksi nacin. ne gine mi 50 sati pred ekranom pokusacu da napravim novi nation rules ali kompletan. brisem sva takmicenja i pravim nova pa cu da vidim kako ce ispasti. ranije mi je uvek bio problem sto se posle par sezona mesaju klubovi iz nizih liga. ovi iz vojvodine igraju neku ligu iz srbije i slicno. verovatno se to i drugima desavalo. zato cu sad da probam sve kompletno od pocetka pa sta bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusje94 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 a gde je link za download ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Pod kodom :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Kaličanin Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Meni nece da udje u taj link koji si postavio, pise da je hide.Posalji mi drugi link.Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Kaličanin Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 ipak sam uspeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts