Ling^2 Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 Ne. Ono sto ti mozes da ucinis jeste da posaljes zahtvjev graficarima da ti naprave dres kakav ti zelis pa da ga ubacis. Samo ne znam da li ko od nasih graficara radi dresove. Imas na forumu temu za grafiku, ne mozes promasiti. Ima u sebi GFX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 ok, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 evo sad cu njih da kontaktiram, nasao sam grafiku. a jel mozes ti druze da mi napravis bazu da je milijas u zvezdi i mudrinski i da je mudrinski celav(bald) posto igram na 3d. 12.0.4 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 31, 2012 Author Share Posted August 31, 2012 Sacekaj par dana jer ce researcheri izdati konacni transfer update gdje ces imati sve vaznije transfere, pa tako i njih dvojicu u Zvezdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boskobre Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 jel moze neko da mi ukloni pravilo iz belgijske lige: the match squad must have at least six players trained by club in belgium. hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 ajd ako te ne mrzi ipak mi prebaci njih dvojicu u zvezdu ( mudrinski celav) i pantica. rekli su novi update tek oko 10og septembra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 (edited) Dali bi neko mogao da mi odradi DB na verziji 12.0.4. evo sta treba,poboljsati ove igrace:Jese,Morata,Delafeu,Nastasic,Coquelin,Mangala,Jackson Martinez,James Rodriguez PA 187,Tello,Cabella,Novillo H,Varane PA 180,Yanga MBiwa PA 175? Hvala Edited September 3, 2012 by Lukaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haris Ljubijankić Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 jel mi moze neko stavit za tottenham da nemam duga i da imam transfer budget 90 miliona € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 izvoli http://www.mediafire.com/?eien6wex5cw122c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 jel mozes da mi napravis da je mudrinski celav i da mu malo popravis ocene. i da je zvezdin dug 40M i da ga vracam do 2016. godine. hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haris Ljubijankić Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 dalimoze neko staviti nk samobor u 2 hnl i postaviti link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 može. koga ćeš da izbacim? klub sa najmanjom reputacijom ili neki po tvojoj želji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 sa najmanjom reputacijom i molim te stavi njihovu reputaciju samoboru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 izvoli http://www.mediafire.com/view/?456471188erkl86 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshprinceoc Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 jel moze neko da mi napravi crveu zvezdu u danasnjoj situaciji dug od 62 miliona dzajica na mestu predsednika i sadasnji igracki kadar(msm ovi sto su igrali ovu polusezonu milijas..itd).hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van der Cincar Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Prvo, pozdrav svima na forumu A sad bih hteo da zamolim nekog za pomoc...Jer mi je stvarno potrebna...radi se o jednom edit db koji sam napravio za FM2012...i sada sam odvojio vremena da ga skroz doteram kako treba posto nisam nabavio 13-ku,a i nemam nameru da sve te izmene ponovo uradim Naleteo sam na ovom forumu na fajl za koji sam mislio da ce mi pomoci da ispravim greske na mom DB, i kontaktirao sam korisnika koji ga je napravio (The Exorcism) ali on trenutno nije u mogucnosti da mi pomogne Pa mi je preporucio da se obratim nekim resercherima...da sad nebih ponovo pisao i objasnjavao kopiracu PP koji sam mu poslao ; Pozdrav prijatelju Uufff jel mi verujes da sam pretrazio skoro celi svet da nadjem edit fajlk koji bi mi pomogao i na kraju fga nasao sebi ispred nosa,ovde Tj. kod tebe,zato ti se obracam sa molbom...Naime ja sam prosle godine jako bio aktivan na Serbian FM forumu (tamo sam pod nickom Srbinko) i kreirao sam odlican edit fajl ,YuTopia,zasnovan na pretpostavci da se Yu nikada nije raspala,da smo nastavili da npredujemo u svim aspektima,pa i fudbalu,da jedan Ibrahimovic,Krkic,Marin...nikada nisu rodjeni van postojbine...itd...Ja sam predvideo da liga bude jacine Nemacke,Francuske...Uostalom ako imas vremena pogledaj i sam (http://www.serbian-f...opia-vt4960.htm)...elem imam problem sa Evro kupovima i kvalifikacionim mestima,posto sam ja ispraznio sve bivse Yu republike i preimenovao ih u neke regione sa velikom autonomijom (npr Monaco,Basque,vatican...) i ozivio Yugoslaviju kao naciju koja je sve te klubove,igrace uzela pod svoje...Elem naisao sam na tvoj fajl - http://www.fm-balkan...n-research-tim/ za koji sam se obradovao da moze da mi pomogne da ispravim svoje probleme i da adaptira evro kupove (tvoj fajl sa Uefa Comp ) ...ali nemam bas uspeha da ih spojim...Mozes li ti da pokusas ? Dakle ako neko moze da pogleda fajl i resi mi problem sa Euro Kupovima ...nadam se da moze sa ovim Exorcistovim fajlom? Hvala vam unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van der Cincar Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Hmmm izvinjavam se sto zapitkujem...ali da li je neko i pogledao moj problem ? da znam da li da se ponadam necemu ili da prionem da trazim pomoc na drugom mestu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricias Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Oce li biti zimski rok za fm 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 s obzirom na broj raspoloživih researchera ne vjerujem da će se tako nešto raditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricias Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Jel moze neko da mi uradi yugoslaviju ligu kup reprezentaciju na default Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 (edited) da li mi neko može uraditi nation youth rating za srbiju i bosnu da bude 200.(fm12) Edited February 11, 2013 by BaneCiro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaxterStockman Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Zna li neko da li postoji patch za januarski prelazni rok? Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 (edited) Postoji, odeš na FM base i tamo nades pod transfer updates...najbolji ti je LFC marshall, samo ubacis u my documents u folder i to je to ubiti to nije patch, nego database Edited February 19, 2013 by bodybuilder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Imaš temu za dodatke. Krajem ovog i početkom sledećeg meseca bi trebalo da bude dodatak za zimski prelazni rok.http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12754-football-manager-2013-update-1323/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts